Spokojenost se SF
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Spokojenost se SF
Zdravím pánové, chtěl jsem letos pořídít nové SF s 145 kw dieselem v automatu, ale potom co to tady čtu mám trochu obavy. Je tady vůbec někdo se SF spokojený?
Díky
Díky
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: Spokojenost se SF
udelal bych hlasovani; 1, 2, 3, 4 a 5 jako ve skole
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Ahoj, já jsem po roce celkem spokojenej. Sice jsem tam viděl nějaké ty mouchy (vestavěná navigace nemá handsfree, to co tam dali blbne, řidičovo okno se zavírá držením tlačítka,méně ukládacích prostorů u spolujezdce,...) ale kladů je rozhodně více než těch záporů.
Jediné, co mne teď vadí více a původně jsem to neviděl je to, že pokud máš dvě děti v autosedačkách, tak se mezi ně blbě vejde někdo třetí. Teda vejde, ale dost omezeně. Máme sedačky na izofix (pro děti nad 2 kg) a tam je pevně daná poloha kotvičkama co jsou v kostře auta. Takže dvě děti a tři dospělí ano, ale z komplikacemi. Možná jsem měl koupit 7místnou verzi, ale zase bych přišel o rozšíření kufru. Takže každé má své pro a proti. Kdyby měli podsedáky, tak by asi problém nebyl, ale já věřím více kvalitním sedačkám.
Takže kdybych měl známkovat, tak by to byla asi dvojka. S vědomím toho, že čistou jedničku by asi žádné auto nezískalo (člověk je vždy s něčím nespokojen )
Jediné, co mne teď vadí více a původně jsem to neviděl je to, že pokud máš dvě děti v autosedačkách, tak se mezi ně blbě vejde někdo třetí. Teda vejde, ale dost omezeně. Máme sedačky na izofix (pro děti nad 2 kg) a tam je pevně daná poloha kotvičkama co jsou v kostře auta. Takže dvě děti a tři dospělí ano, ale z komplikacemi. Možná jsem měl koupit 7místnou verzi, ale zase bych přišel o rozšíření kufru. Takže každé má své pro a proti. Kdyby měli podsedáky, tak by asi problém nebyl, ale já věřím více kvalitním sedačkám.
Takže kdybych měl známkovat, tak by to byla asi dvojka. S vědomím toho, že čistou jedničku by asi žádné auto nezískalo (člověk je vždy s něčím nespokojen )
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Petre, jak vypadaji deti pod 2kg?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Vadí mě v 37000 nový polomotor,nové napínací kladky,nové turbo,nová spojka na alternátotu,občas vrzající 5 dveře atd,ale nekupto.
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-
On se pta na novyho Santu
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
však jo, Pavel M je přece smolař, toho to potkalo u starýho i novýho Santíka
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Dost blbě. ;-( Samozřejmě jsem psal nad 20 kg, ale blbne mi klávesnice a občas vypadává nula, nebo se naopak cvakne dvakrát - ideální při zadávání hesla.Hardcam píše:Petre, jak vypadaji deti pod 2kg?
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Jste si zapomneli vsimnout, ze uz je novej Santa a ma 145kW.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
jo, to jsem nepočítal jako novej, to by pak i u starýho musely být brány dva modely. Je to furt ten stejnej Santa CM jen nějaké kosmetické změny a jiný motor.
Audi A8 4.2Q
Zdravím pánové a dávám autu 2+.
Mám od jara Santu r.v. 2007, z druhé ruky, je to 2,2 CRDI, elegance, AT, 87.500 km. Co s ním prováděl původní majitel nevím, ale serviska byla vedená ve značkovém servisu. Já jsem ještě v záruce stihnul výměnu kostí stabilizátoru, motorku škrticí klapky a snímače teploty na katalyzátoru (pořád svítila kontrolka motoru) a výměnu sluneční clony spolujezdce - nezhasínalo světlo. Jinak jsem prozatím nezapsal žádný jiný problém a už autu věřím.
Škoda 100, Favorit 135LS, Opel Vectra 1,7D, Opel Vectra 2,0i CDX, VW Polo, Daewoo Nexia, Octavia 1,9 Tdi a teď mám Standa Fe
Mám od jara Santu r.v. 2007, z druhé ruky, je to 2,2 CRDI, elegance, AT, 87.500 km. Co s ním prováděl původní majitel nevím, ale serviska byla vedená ve značkovém servisu. Já jsem ještě v záruce stihnul výměnu kostí stabilizátoru, motorku škrticí klapky a snímače teploty na katalyzátoru (pořád svítila kontrolka motoru) a výměnu sluneční clony spolujezdce - nezhasínalo světlo. Jinak jsem prozatím nezapsal žádný jiný problém a už autu věřím.
Škoda 100, Favorit 135LS, Opel Vectra 1,7D, Opel Vectra 2,0i CDX, VW Polo, Daewoo Nexia, Octavia 1,9 Tdi a teď mám Standa Fe
Standa Fe a béžový mazel Santa 2,2 AT Elegance
jedina vec ktora mne trosku chyba v aute je to ze 2. rad sedadiel sa neda posuvat, pretoze ked sedi niekto v 3. rade tak by to bolo rozumne posunut lebo v 2. rade je v tom pripade zbytocne vela miesta a v zadu je to trosku chudobnejsie. ale mensi clovek bez problemov vydrzi. na druhej strane si uvedomujem ze pri SUV-ckach to nieje az taka standardna zalezitost a druha vec je to, ze (podla mna)facelift nieje zvladnuty po vzhladovej stranke. ale to sa mna netyka. ja si myslim ze 2 je pre SF dobra znamka. isteze su aj lepsie auta, aj ked sa to tazko priznava lebo SF mam velmi rad.
SANTA FE 2,2 CRDI 4WD ELEGANCE AT 7 miestne
----------------------------------------------
ACCENT 1,5 12V MT
Coupé 2.0 CVVT
ACCENT 1,5 12V MT
Coupé 2.0 CVVT
Chlapi , tak se sakra trochu rozepište, jinak jdu pro nový Sorento.
No a co by si ještě chtěl číst? Se Santou jsem spokojenej, ale je to teprve roční mládě a má jenom 33T natočeno. V předchozím příspěvku jsem napsal některé drobné mouchy, ale to jsou obvyklé kompromisy, se kterými se holt člověk musí smířit.
Když tedy chcete další názor já dávám lepší 3. Proč? Podvozek. Mám najeto nějakých 50k a v garanci pro klepání od spodku mi vyměnili snad vše co se dá, než zjistili, že musí vyměnit celý sloup řízení. Nyní cca 9 měsíců po opravě jsem tam kde sem byl před tím. Klepání a ťukání na každé drobné nerovnosti. Bohužel již mimo garanci. Podotýkám, že jsem nikdy neblbnul v žádném terénu a dírám se snažím poctivě vyhýbat (pokud to jde). Jinak vše OK. Mám subjektivní pocit, že starší model byl trochu lepší.
2002-2006 SF 2,00 CRDi dynamic Black
2006-? New SF 2,2 VGT elegance A/T Blue titanium MY 2007
2006-? New SF 2,2 VGT elegance A/T Blue titanium MY 2007