Občas problém nastartovat
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Občas problém nastartovat
Ahoj lidi.Tak a je to tady prvni závažnej problém je na světě.Občas se stane že když chci nastartovat tak se ozve jenom takove cvaknutí a nic.
Po chcvilce litaní kolem auta to nastartuju ale manželka ma odjiždět na dovolenou a jestli ji to někde nepujde nastartovat tak me zabije do země.Co to muže být ??? Spínač na spojce ?? Imobilizer ?? Pojistkova skřínka v motorovém prostoru ??Relé ??ja jsem to vždycky nastaroval že jsem se zahejbal stím kontaktem na spojce a lehce klepl do pojistek v motoru a nechće se mi vše kontrolovat,Dík
Po chcvilce litaní kolem auta to nastartuju ale manželka ma odjiždět na dovolenou a jestli ji to někde nepujde nastartovat tak me zabije do země.Co to muže být ??? Spínač na spojce ?? Imobilizer ?? Pojistkova skřínka v motorovém prostoru ??Relé ??ja jsem to vždycky nastaroval že jsem se zahejbal stím kontaktem na spojce a lehce klepl do pojistek v motoru a nechće se mi vše kontrolovat,Dík
- Reklama
Re: Občas problém nastartovat
To vypada na uhliky, mel jsem naprosto stejne projevy na Cliu.
Hyundai Elantra 2.0 CRDi 2001
Renault Clio 1.2i 1984
Skoda MB-1000 DeLuxe 1967
Renault Clio 1.2i 1984
Skoda MB-1000 DeLuxe 1967
Mrkni se na kabely, které vedou ke startéru. U lantry jsem měl problém s tím slabým, který spíná a u toyoty jsem měl jednou problém s kontaktem u toho silného od baterky.
Hyundai Coupe RD 2.0 139 PS ATF, Sparco, Momo, Ferodo, Schroth, OMP, Sony
Škoda Octavia combi 1.9 TDI 4x4
Ford Transit 96 2,5D 69 PS
Suzuki SV 650 N 99 -modrá metla, K&N filtr, G&G výfuk, Dynojet kit, NGK
Škoda Octavia combi 1.9 TDI 4x4
Ford Transit 96 2,5D 69 PS
Suzuki SV 650 N 99 -modrá metla, K&N filtr, G&G výfuk, Dynojet kit, NGK