BT Handsfree
Moderátor: Moderátoři
Re: BT Handsfree
Takze kto si este auto neobjednal a chce casto vytycat cisla, vrelo odporucam priplatit tzv. "navigaciu". TZV preto, lebo to ani zdaleka nieje len navigacia, ale aj ostatny komfort, pri telefonovani obzvlast!
Atos-Prime 2005-2010
ix35 2.0i Style 4WD Benzín 3.5.2010-24.10.2013
ix35 2.0i Style 4WD LPG-Elpigaz2 24.10.2013- ...
ix35 2.0i Style 4WD Benzín 3.5.2010-24.10.2013
ix35 2.0i Style 4WD LPG-Elpigaz2 24.10.2013- ...
- Reklama
Pokial by niekto mal problem s BT Handsfree a nema navigaciu, mozno tu je riesenie:
http://cgi.ebay.com/Hyundai-Tucson-ix35 ... 19bcf90ea1
http://cgi.ebay.com/Hyundai-Tucson-ix35 ... 19bcf90ea1
Hyundai Santa Fe 4WD CRDi Premium .... Phantom Black
Hyundai ix35 2.0i Style 4x4 .... biely - predaný
Renault Megane 1,6 2013 .... Ženiné auto :)
Suzuki Jimny 1,3 VVT 1999 .... totalka v 2009
Nissan 200sx s14a (Silvia) .... (280HP) predane
Durazne nedoporucuji. Je to china neznameho puvodu s libivym kabatkem a vybavou, ale desiva. Mam osobni zkusenost a nejsem zdaleka jediny. Tato radia jsou pocitace, ktera nemaji s radiem a navigaci v pravem slova smyslu nic spolecneho, s hroznym zvukem,tuhnoucim systemem a nulovym odrusenim. Je to defacto jeden typ s ruznymi designovymi kabatky, podle typu auta. Pred casem jsem neco takoveho koupil do Nissanu qashqai a za tri dny jsem to vratil. Piskalo to, kousalo se to a po asi patem restartu jsem to vzdal.
Jinak , pokud chcete presto vyhazovat penize, koupite to u hromady obchodniku i zde v cesku, nemusite chodit ani na ebay....
Jinak , pokud chcete presto vyhazovat penize, koupite to u hromady obchodniku i zde v cesku, nemusite chodit ani na ebay....
Uz se to resilo na prvni strance tematu "navigace v ix35"...ale koukam, ze tento typ ma nakonec i RDS, prekvapive.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
No jo, ja mam zase inu skusenost. Vybavovali sme jednu Toyotu Tundru podobnym systemom + stresnym displayom s DVD + auto satelitom a do dnes nebola staznost. Bolo to tiez z ebay. Je pravda, ze to bol len jediny pripad (ked sme takuto hracku pouzili), ale mozno sme mali stastie.juramac píše:Durazne nedoporucuji. Je to china neznameho puvodu s libivym kabatkem a vybavou, ale desiva. Mam osobni zkusenost a nejsem zdaleka jediny. Tato radia jsou pocitace, ktera nemaji s radiem a navigaci v pravem slova smyslu nic spolecneho, s hroznym zvukem,tuhnoucim systemem a nulovym odrusenim. Je to defacto jeden typ s ruznymi designovymi kabatky, podle typu auta. Pred casem jsem neco takoveho koupil do Nissanu qashqai a za tri dny jsem to vratil. Piskalo to, kousalo se to a po asi patem restartu jsem to vzdal.
Hyundai Santa Fe 4WD CRDi Premium .... Phantom Black
Nebude zakopaný pes někde jinde? Měl jsem stejný problém u mob.tel. a stejný u přenosné navigace. U obojího bez problémů využívám hlasové vytáčení. Když jsem kontakty namluvil jak do MT tak do navigace doma v pokoji, vždy byly v autě nefunkční. Když jsem to samé udělal ve stojícím nastartovaném autě, chodilo jich asi třetina. Nakonec jsem je namluvil při jízdě kolem 80km/hod. a chodí v obou přístrojích bez problémů. Hlasovému syntetizátoru je přeci úplně jedno, zda se jméno řekne česky nebo čínsky. Jde o rozpoznání zvuku a ten je v každém případě v klidu a v hluku jiný.klenovcok píše:Zkusí to někdo v praxi a potvrdí mi, že je hlasové vytáčení podle jména nefunkční!
Takže znova:
1. zadejte kontakt do phonebooku hlasem i s číslem a uložte
2. zkuste tento kontakt zavolat hlasem podle jména.
Nefungovalo mi to ani s tak jednoduchým jménem jako John, problém je, že on si ukládá hlasovou podobu jména, nepřepisuje ji jako je tomu u čísel.
Nefungovala ani anglická ani česká výslovnost.
Vyjádření 12.5. k tomuto problému z Hyundai.cz:
Vážený pane,
nabídka jazyků v ix35 se má postupně rozšiřovat, ale kdy a jestli vůbec se dostane i na češtinu bohužel není v tuto chvíli známo.
Pokud máte potíže s používáním hands free, kontaktujte svého prodejce, který by Vám s tím měl být schopen pomoci.
S pozdravem,
Jiří Hadamovský
Product Manager
Tak jsem panu product managerovi doporučil, ať si do toho jejich produktu sedne a zkusí si tam tři hodiny povídat s tím supr HF, aby pak zjistil, že je to všechno úplně na p..u. Na to jsem do dnešních dní nedostal odpověď, tak doufám, že v tom autě nesedí opravdu od května a nezkouší to
Jinak mně se také nepovedlo zprovoznit byť jen jediný kontakt pro hlasové vytáčení, ale je to dobrá hra...já někoho volám a ona mně vybere s kým mám mluvit
Vážený pane,
nabídka jazyků v ix35 se má postupně rozšiřovat, ale kdy a jestli vůbec se dostane i na češtinu bohužel není v tuto chvíli známo.
Pokud máte potíže s používáním hands free, kontaktujte svého prodejce, který by Vám s tím měl být schopen pomoci.
S pozdravem,
Jiří Hadamovský
Product Manager
Tak jsem panu product managerovi doporučil, ať si do toho jejich produktu sedne a zkusí si tam tři hodiny povídat s tím supr HF, aby pak zjistil, že je to všechno úplně na p..u. Na to jsem do dnešních dní nedostal odpověď, tak doufám, že v tom autě nesedí opravdu od května a nezkouší to
Jinak mně se také nepovedlo zprovoznit byť jen jediný kontakt pro hlasové vytáčení, ale je to dobrá hra...já někoho volám a ona mně vybere s kým mám mluvit
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak sem si hrál s BT handsfree (verze bez navi) = funguje parádně i se Smartphone s WinCE Jediné co mě baví je hlasové zadávání kontaktů a vytáčení čísla - anglicky umím, ale proč při "two" přidává do čísla "0" nechápu. Asi nemám korejský přízvuk
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
jediny problem u SmartPhonu je v tom, ze pokud je ten smartphone s BT A2DP a mate v tom telefonu navigaci, tak z HF sady v aute jdou zvuky z navigace jen v rezimu "phone" , kdyz ale mate zapnute napr. radio a nebo CD , tak z navigace neuslysite nic...... Tento "problem" uz resim pomerne dlouho.
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já používám TomToma a popravdě mám defaultně vypnutý zvuk, takže mě to naštěstí netrápí. Kouknu jakou verzi WIN CE sem si teď naposledy nahrál = 6.5.3 by měli umět ten BT profil...
Člen Hyundaiclub.cz
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
takže dámy a pánové,
včera sem nelenil a zkoušel přemluvit BT handsfree (bez navigace) aby správně rozuměla hlasovému zadání kontaktů.
A povedlo se!
Dělal sem jednu chybu: diktoval sem číslice pomalu = tohle způsobilo, že některé číslice systém nevzal, nebo nahradil jinými. = Je tedy třeba "šprechtit" rychle a získáte 100% úspěšnost!
Nikde sem ale bohužel nevyčetl kapacitu hlasových záznamů...
včera sem nelenil a zkoušel přemluvit BT handsfree (bez navigace) aby správně rozuměla hlasovému zadání kontaktů.
A povedlo se!
Dělal sem jednu chybu: diktoval sem číslice pomalu = tohle způsobilo, že některé číslice systém nevzal, nebo nahradil jinými. = Je tedy třeba "šprechtit" rychle a získáte 100% úspěšnost!
Nikde sem ale bohužel nevyčetl kapacitu hlasových záznamů...
Člen Hyundaiclub.cz
[quote="FISHkaa"]t
Předpokládám, že to chodí stejně jako u u VW, Audi ale i Superb. Když mám u Nokie nastaveno hlasové vytáčení, podržím tlačítko, vyslovím
- František Novák - telefon mi odpoví - Volám František Novák - a vytáčí. Zmíněná auta to dělají to samé, ale bez odpovědi - Volám........ .
Nebo se mýlím a chtěl bych toho od ix35 moc?
Předpokládám, že to chodí stejně jako u u VW, Audi ale i Superb. Když mám u Nokie nastaveno hlasové vytáčení, podržím tlačítko, vyslovím
- František Novák - telefon mi odpoví - Volám František Novák - a vytáčí. Zmíněná auta to dělají to samé, ale bez odpovědi - Volám........ .
Nebo se mýlím a chtěl bych toho od ix35 moc?
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
To bys asi chtěl moc... jedině by HF měla vlastní hlasový syntetizátor jako mají některé lepší nokie a uměla přečíst jména ze seznamu a nebo bysis pořídil nokii. Používám je už dlouho a mylsím že v HF mi nokča vždycky řekne jak jméno volajícího když volá tak i když vytáčím aby se ujistila že vytáčím správný kontakt
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
[quote="Yurii"]
Právě že mám Nokii N86 8PM a běžně jí v Superbu používám pouze s vyslovením jména tak, jak jej mám uložené v seznamu MT.
Právě že mám Nokii N86 8PM a běžně jí v Superbu používám pouze s vyslovením jména tak, jak jej mám uložené v seznamu MT.