skoda je ceska znacka.. to mas pravdu. ale jejich "vyvoj" mi naznacuje ze to je asi tak vsecko co na ni je ceskyho. v poradi druhy motor co navrhli za poslednich 40 let od MBcka je puvodem nemecka 1.6, ktery dost neumetelsky odebrali valec a pri konstrukci udelali nekolik skolackych chyb... proste automobilka jaxvin nehlede na to ze treba octavia 2 mi prijde bejt slusny auto, jediny.. od 110R ktery bylo alespon docela hezky
I ❤ cars Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
jo kdybys dal na superb logo tak by konecne i skodovkari rekli nahlas svuj nazor uplne to slysim "fuuuj podivej ten korejec to je ale hnus jak je to disproporcni"
I ❤ cars Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
black_sheep píše:skoda je ceska znacka.. to mas pravdu. ale jejich "vyvoj" mi naznacuje ze to je asi tak vsecko co na ni je ceskyho. v poradi druhy motor co navrhli za poslednich 40 let od MBcka je puvodem nemecka 1.6, ktery dost neumetelsky odebrali valec a pri konstrukci udelali nekolik skolackych chyb... proste automobilka jaxvin nehlede na to ze treba octavia 2 mi prijde bejt slusny auto, jediny.. od 110R ktery bylo alespon docela hezky
kluku..ach jo..název je českej..do let nedávných česká byla.pod taktofkou komunismu..co asi tak mohly vyvíjet? vlákno?len?
a ted to maj zase nácci..tak co chceš?
té jedno..
apropoo nechcete někdo 1000fku?
v hezkým stavu
asi na ní nebudu mět čas..
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY