Ruční brzda
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
Ruční brzda
Dobrý den všíchni, poraďtě mi prosím, vyměnil jsem všechny dííly zadních brzd včetně lanovodů a teď mi nejde seštelovat ručka, kde je zakopaný pes a jak na to? děkuji
Vojta
- Reklama
Re: Ruční brzda
Ahoj.Vojtěch Vajdík píše:Dobrý den všíchni, poraďtě mi prosím, vyměnil jsem všechny dííly zadních brzd včetně lanovodů a teď mi nejde seštelovat ručka, kde je zakopaný pes a jak na to? děkuji
Mám presne ten istý problém a neviem co s tym.Uz ti niekto poradil?
Zajtra si idem zrovnat bubny pretože si myslim ze to moze bit ten problem.
Stare oblozenie bolo opotrebovane podla bubnou,teda ak su vajcovite,brzdili len na urcitom mieste.A teraz na novych oblozeniach to brzdi len po okrajoch.Takze si myslim ze to pomoze. Takze potom sa ti ozvem ak mi to pomohlo
ACCENT 1,5 12V 95
LA 5-FN 1943
LA 5-FN 1943
Re: Ruční brzda
I když dáváš nové čelisti,tak ty čelisti mají shodné míry plusminus tolerance je vždycky,ale spíše Mě zajímá,jak máš nastaven samostav na čelistech,pokud samostav není nastaven jak má být,v životě nesešteluješ ruční brzdu,tam je zakopán ten Tvůj psík!!!!Vojtěch Vajdík píše:Dobrý den všíchni, poraďtě mi prosím, vyměnil jsem všechny dííly zadních brzd včetně lanovodů a teď mi nejde seštelovat ručka, kde je zakopaný pes a jak na to? děkuji
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)