Zdravím osádku prvogeneračních Tiburonů!
Kluci, mám takový problém a zároveň naději, že vy tady byste mi mohli pomoct. Sám vlastní druhou generaci dvoulitr. Potřebuju vědět, zda někdo z vás neví o sportovním přítlačáku spojky, zda se na prvogenerační kupé dělal (což si myslím, že ano) a popř. jaký, nejlépe kde by se dal koupit.
Proč to píšu? Prvogenerační kupátka měla na výběr z daleko více solidních dílů. Stavitelné podvozky, pružiny, brzdy, spojky, atd. U druhogeneračních to tak bohužel není a když už něco je, tak na 2,7. Druhogenerační a prvogenerační DVOULITR má ten přítlačák stejný, proto ho mohu použít. Na druhogenerační kupé je v Evropě k dostání jediné spojka a to Valeo, což klasická spojka do běžného provozu, průměrné kvality. Seženu-li ten přítlačný talíř, dá se zbytek dodělat na objednávku a budu mít hezky pořádnou keramickou spojku na svém Tiburonovi, což je to, oč mi jde.
Díky moc za pomoc
Sportovní přítlačný talíř spojky
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Markus Huhtimo
- **
Sportovní přítlačný talíř spojky
Tuscani Tiburon 2.0 TURBO - under construction (Shinning white, Koni suspension, Eibach lowering springs, Nokian supersport tyres, Kosei wheels, Brembo brakes, etc.)
Daily driven : Genesis Coupe 3,8 V6, designed by Markus
- Reklama
Re: Sportovní přítlačný talíř spojky
nazdarneviem ci ti to pomoze ale nasiel som toto ..akurat neviem ci je to na prvu alebo druhu generaciu ...v tomto som mimo http://cgi.ebay.co.uk/PERFORMANCE-PADDL ... dZViewItem
- Markus Huhtimo
- **
Čusko. Díky za pomoc, ono je jedno, jestli je na první, nebo druhou generaci, ptz ten přítlačák samotný je stejný na obě. Na tom ebayi jsem to našel, tam bohužel nenakupuji, to už bych raděj bral z kdmstuff.com
Měl jsem spíše na mysli, zda někdo z vás tady (třeba mirpie) neví, jestli někdo jako Nipparts a podobní nedělali sportovní spojky na vaši generaci a zda by tímpádem nebyl někde ten přítlačák na dvoulitr někde k mání...
Měl jsem spíše na mysli, zda někdo z vás tady (třeba mirpie) neví, jestli někdo jako Nipparts a podobní nedělali sportovní spojky na vaši generaci a zda by tímpádem nebyl někde ten přítlačák na dvoulitr někde k mání...
Tuscani Tiburon 2.0 TURBO - under construction (Shinning white, Koni suspension, Eibach lowering springs, Nokian supersport tyres, Kosei wheels, Brembo brakes, etc.)
aha uz chapem ...no zajtra idem za kamosom do servisu ...takze ak nezabudnem spitam sa ci nieco take vie zohnat ..
- Markus Huhtimo
- **
Dík moc, ale pochybuju. Dnes jsem byl u svých servismanů a sháním to s nima. Oni mají taky všecky možné katalogy a přístupy k dílům, atd. A to oni uměli sehnat i jiné věci, které se na kupeso přímo nedělaj a upravit to. Ale tohle je dost oříšek...
no za to ze sa opitam nic nedam za skusku to stoji
zkus mrknout co nabizi http://www.apm.cz dela tam tchan tak se ti muzu zeptat kdyby si nenasel.jinak koukni i sem http://www.sharkracing.com/acecart/bin/shop.cgi
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
ted: coupe '98 1,6 G4GR
- Markus Huhtimo
- **
Dík za info, sharkracing znám, stejně jako newtiburon.com a taky hlavně kdmstuff, od kterého většina bere.