Zatím sleduju, nic neslibuju
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Snaž se, na Kokoříně jsi měl možnost viděl svůj první sraz Accentíků na živo a určitě to stálo za to .... vždyť se dá jet i mimo placený úseky a zrovna při kvalitě dálnice na hradec, bych to viděl jako plus .. a nebo si to zařiď trochu jinak, už léta dostávám dálniční známku k vánocům pod stromeček .... výbornej a praktickej dárek. Určitě lepší než ponožky nebo kapesníkyPoly píše: Nemám ani dálniční známku
To si piš ... teď jsem schodil 5 kilo a normálně mladej klukMartun píše: na papuče jsi ještě mladej
No zase to nepřeháněj, abysme tě poznali a hlásili se k tobě!Vilda píše: ... teď jsem schodil 5 kilo ....
Dobře jsem se pobavil...dobrá hláškaVilda píše:to bys neřek, jak se ve skříni za nějakej čas dokážou srazit
Martun píše:Takže pánové, zase něco čistě praktického do tohoto tématu!Jelikož se to blíží.. Potřebuji vědět kolik nás bude, kůli organizaci a jídlu
![]()
Mluvil jsem teď s restaurací a bude to chtít se domluvit, alespoň přibližne, na co by vaše papuly měly chuť
Polévka by byla asi knedlíčková, tou si myslím neurazíme nikoho![]()
Na výběr je z kupy jídel,ale pro rychlejší obsluhu, abysme pak nekoukali hladově jeden na druhéhojsem si dovolil udělat předvýběr , ze kterého bych byl rád kdybyste si vybrali
Svíčková
Kachna
Špíz -prý specialita, tak se pokusím vyzkoušet
Kuřecí řízek
Smažený sýr
Pro dietáře by šel určitě domluvit nějakej salát
Tak prosím pište, třeba takhle :
Martun - (celkem 2 osoby) - svíčková 2x
Howk, domluvil jsem
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |