První kilometry s ix35
Moderátor: Moderátoři
Re: První kilometry s ix35
Ja bych si jen dovolil doplnit ze za etalon nizsi stredni tridy vzdy Golf povazovany neni. V britanii je etalonem jiny HB a to Focus. A tam to prosim vede legendárn Jeremy Clarkson. Tam je zkrátka golf až druhý....a nebo treti?
PS: Jinak já mám prémiovky rád a taky si plánuji za 3 roky jednu pořídit (rád bych), ale určitě bych tam nikdy nezařadil VW. Za prémiovky považuji BMW, Mercedes a ani to Audi (Audi prostě nemá na BMW/Mercedes) už mi tam moc nesedí, ale v budiž. VW svými vozy, tváří a kvalitou či image je na hony vzdálené této trojici a určitě bych ho tam necpal. Značky jako Jaguár, RR či Bentley zmiňovat nemusím ale za prémiovky se všeobecněpovažuje německá trojice ač ten národ samotný moc nemám rád, smékám před němci...
PS: Jinak já mám prémiovky rád a taky si plánuji za 3 roky jednu pořídit (rád bych), ale určitě bych tam nikdy nezařadil VW. Za prémiovky považuji BMW, Mercedes a ani to Audi (Audi prostě nemá na BMW/Mercedes) už mi tam moc nesedí, ale v budiž. VW svými vozy, tváří a kvalitou či image je na hony vzdálené této trojici a určitě bych ho tam necpal. Značky jako Jaguár, RR či Bentley zmiňovat nemusím ale za prémiovky se všeobecněpovažuje německá trojice ač ten národ samotný moc nemám rád, smékám před němci...
- Reklama
Bangla píše:Ja bych si jen dovolil doplnit ze za etalon nizsi stredni tridy vzdy Golf povazovany neni. V britanii je etalonem jiny HB a to Focus. A tam to prosim vede legendárn Jeremy Clarkson. Tam je zkrátka golf až druhý....a nebo treti?
poslal som Vam SZ.
Santa Fe 2,2 CRDi 143kW TM
ex
H1 Tour 2,5 CRDi 125kW TQ
i30 1,4 cvvt 80kW LPG FDh
Santa Fe 2,2 CRDi 147kW DM
ex
H1 Tour 2,5 CRDi 125kW TQ
i30 1,4 cvvt 80kW LPG FDh
Santa Fe 2,2 CRDi 147kW DM
Tož asi jsem trošku mimo, ale když je něco etalon (spolehlivosti, krásy, nebo bůh ví čeho), tak to neznamená, že je v tom nejlepší. Etalon je je prostě vzorek jednotky. Etalon by ale měl být stálý, takže bereme-li nějaký auto za etalon spolehlivosti, mělo by to auto být už dloho na trhu a po celou dobu by mělo mít cca stejnou spolehlivost (otázka je, jak ji měřit) - a to golf možná splňuje.
Etalonem délky je nějaký kus tyče uložený kdesi ve francii a taky by o něm nikdo neřekl, že je to nejlepší délka. Je to prostě jenom vzorek, abychom věděli, jak ten metr vypadá.
Etalonem délky je nějaký kus tyče uložený kdesi ve francii a taky by o něm nikdo neřekl, že je to nejlepší délka. Je to prostě jenom vzorek, abychom věděli, jak ten metr vypadá.
Nissan Almera Spring 1.4 GX, 1999
...a já myslel, že se tu dozvím něco nového o ix35 a jsou zde jen dvě nové stránky o h....
Tak už toho chlapi nechte
Tak už toho chlapi nechte
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
bamba: to mas fuk, z VW maji v kalhotach akorat Cesi... v civilizovanych statech je to normalni znacka jako kazda jina, vyjma Nemecka, kde se jedna o domaci a preferovanou znacku, jelikoz za par platu si Golfa muze dovolit i uklizecka, kdezto u nas pouze dobre situovana rodina nbo Singles s prumernym platem v Praze.
Ja si nejak nedovedu Americany a Asijce predstavit, jak jsou z toho Golfa na vetvi...ale pobavil jsem se a to je hlavni.
Ja si nejak nedovedu Americany a Asijce predstavit, jak jsou z toho Golfa na vetvi...ale pobavil jsem se a to je hlavni.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hehe, to zní dobře Já byl v USA asi půl roku a přiznám se, že sem možná žádného golfa neviděl... a když sem viděl malé evropské auto s karosérií HB tak sem si připadal trapně. Proste ty velká auta jsou parádní... všude na ulicích zvuky osmiválců..... a galon benzinu (3.5L) za 50Kč Samozřejme mluvil o Evropě, kde má golf své jméno o tom žádná.
Ano, ma, podle reklamy v nem dokonce 15 milionu paru zazilo prvni milovani
Polovinu z toho tvori mlade pary z ceskych vesnic ve dvojkovych "tuning" Golfech
Nicmene, chlapci, pokud uz byla diskuse o premiovych vozech, tak k premiovemu vozu pari i premiova reklama a za tuhle reklamu bych si to auto snad i koupl (pozn. autora: chybi penize)
http://www.youtube.com/watch?v=XJM8DlbT9dk
Timto se omlouvam za OT, uz jsem tu reklamu v sobe nedokazal udrzet
Polovinu z toho tvori mlade pary z ceskych vesnic ve dvojkovych "tuning" Golfech
Nicmene, chlapci, pokud uz byla diskuse o premiovych vozech, tak k premiovemu vozu pari i premiova reklama a za tuhle reklamu bych si to auto snad i koupl (pozn. autora: chybi penize)
http://www.youtube.com/watch?v=XJM8DlbT9dk
Timto se omlouvam za OT, uz jsem tu reklamu v sobe nedokazal udrzet
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
vskutku chutná reklama... tak teď zase nějakou na H
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Tak konečne som štastným majitelom Hyundai ix 35 PREMIUM 4x4 2.0 CRDi VGT; 6 st. manuální
- vlado1979
- Kontaktovat uživatele:
Pekný vianočný darček, gratulujem.
Mazda CX-5, 2.0 Skyactiv-G AWD AT, 118 kW (2015-
Suzuki Swift, 1.2 VVT, 69 kW (2016-
BMW 530i E61, 3.0 R6 AT, 200 kW (2011 -2015)
Hyundai i30, 1.4, 80 kW (2008-2011)
Peugeot 307 break, 2.0 HDi, 79 kW (2006-2008)
Mazda 121, 1.4, 44 kW (2004-2006)
Suzuki Swift, 1.2 VVT, 69 kW (2016-
BMW 530i E61, 3.0 R6 AT, 200 kW (2011 -2015)
Hyundai i30, 1.4, 80 kW (2008-2011)
Peugeot 307 break, 2.0 HDi, 79 kW (2006-2008)
Mazda 121, 1.4, 44 kW (2004-2006)
Ďakujem krasne,tomu sa hovori vianočný darcek .. zatial mám cca 6OOkm najazdenyých ,ale maximálna spokojnost
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
gratuluji
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Dakujem FISHka.. Budem informovat o priebehu
mas pravdu v tom, ze skor vymenit olej je len dobre. Ale netvrdil by som, ze CRDI su nejako extra narocne na olej.. Osobna skusenost s Ceratom v ktorom majitel vymenil olej az takmer 60 000 km od kupy!!! (Lebo mu dovtedy nikto nepovedal, ze olej treba aj menitHardcam píše:Uz jsem to nekolikrat psal. CRDi jsou hodne narocny motory na olej (o kvalite nafty se ani nebavim, to je priorita) a olej po nekolika tisisich km uz nema tak dokonale mazaci schopnosti. Dam na rady odborniku pres oleje a ti tvrdi, ze doporuceny interval pro vymenu oleje u nafty i benzinu je 7-13tkm. Tuto teorii nikomu nevnucuju, at kazdy dela dle sveho vedomi a svedomi, mne ta castka za olej nezabije a rozhodne jsem te investice nikdy nelitoval. Ve fritaku taky menim olej vcas a necekam, az me skoli rakovina.
Napriklad u VW, ktere maji Longlife oleje a interval 30tkm vsichni doporucuji zakupovat klasicke oleje a interval zkratit na max 15tkm.
viz oleje.cz
A to auto natocilo cez 300 000 km bez poruchy a potom islo do srotu - lebo buracka..
Sonata NF, 2005, 2,4, m