![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
PS : No jsem rad ze neonovyma barvama se nakonec zmalovali vsichni
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
PSII: Trenujte fotbalek at to na pristim srazu nemame tak jednoduchy
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
kdyztak pak napis kdyz by sit to delal treba bych v necem poradil. Hlavne pokud by si chtel dalkac ten se schani blbe mam na nej nejaky link. u tech diodek si dat hlavne bacha kdyz se kupujou aby sis koupil ty s velkym uhlem svitu a ty co sviti na zem a delaj kruhy ty jsou naopak s malym uhlem proto to dela krouzky , jdou s tim udelat ruzny vychytavkysteelOu píše:chlapi ale no tak.. na to ze nase baby hrajou jednou za rok tak zahrali super.. hlavne zapas ivo vs pettisvid markusi, to byla bitva, vsichni ke stolu a jedem... dede jo neonove barvy byly bezva... vsichni tuscani hyundai nebo nejake srandy, co ty samane
jen markus pitku
magdu uplne nadchly ty tve diodky, uz ted vim ze me bude prosit at ji to tam udelam, jeeee to zase bude
ja tam mam ovladac na vypinani aby to tak vanocni nebylo ale mel sem ho zahazenej nekdeMarkus Huhtimo píše:Zápas dvojic Markus vs. Ivo bych raděj vůbec nezmiňoval![]()
![]()
Pěkně Dede s těma diodama, já věděl, že je tam máš, jsme se o tom bavili s Vikim už kdysi, ale poprvé jsem je viděl naživo, no. Mně se hlavně líbí ty ve dveřích a tak, to je hotovej vánoční stromeček, moc pěkná práce!
Tak pokud to bude takle tak to mozna i rad prohraju hele zalezi jakou slecnu mi poridisMarkus Huhtimo píše:Dede, ty lolku jeden, jak jsme se pak prohodili a já hral s Aldou a ty s mojí mladou, tak to skončilo kolik? xD 1:9? :-DDD
Spíše ti tam pořídíme nějakou slečnu místo Aldy, Aldovi taky slečnu a uvidíš, jak to nebudeš mít jednoduché
jojo priste jeste nekde na parkingu az to budem mit pichly tak kazdej trochu predstavi svoje auto a aby se na to mohli vsichni podivat co tam predelal a tak to sme trosku vynechali ale na to se cas najde hlavne ze se vsichni seznamili pokecali sme taky vicemene dohromady vsichni a to bylo fajn jeste by to chtelo den navic nohawk píše:Vidím, že zábava pokračovala a ž do ranních hodin..Super, škoda jenom že jsem musel jet domů a nemohl přespat. Měl jsem ještě plno dotazů ohledně aut atd. Doufám, že bude brzo nějaká další sešlost
pekne pekneHolyHole píše:Tak přikládám taky nějakých pár fotek. Něco jsem fotila Kačka a něco já...
Tak jukněte kdo chcete.
http://holyhole.rajce.net/Tuscani_meeti ... 10_by_Holy
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |