![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jestli je nekdo kdo umi s forem ci upravovat HTML od phpbb dejte vedet, ja umim spise jen zaklady jako instalovani modu a male zmeny graficke smajlikovske a podobne
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
urcite dalo jen najit programatora ja to nejsemsteelOu píše:super, rad prispeju taky, kdyz do nasich milacku muzeme vrazit nemalo, tak proc ne do webu ktery bude pro nas uzitecny ?
ps dede myslis ze by to slo rozjet i vice, napr na tom webu nejake rozhovory, novinky, zajimavosti atd.. ktere by informovali i ostatni lidi o chodu ? Pokud mi nerozumis tak mi napis..
nejak to pujde castecne sem ji mel uz rozchozenou vicemene tam byl problem spis s prekladem ze byla v anglictine ale verim ze snad tech par slovicek by nevadilo ani neanglictinarumMarkus Huhtimo píše:Já myslím, že těch 12Gb úložného prostoru úplně stačí (minimálně pro začátek, fotky, atd. Rozšířit se to dá dycinky, teďka jsme všeci nadšení po srazu, ale aby to časem neupadlo, šak uvidíme. A když budeme chtít někam uploadovat nějaké větší soubory, tak na to máme rapidshare a jiné weby.
Akorát ta garáž by byla skvělá, za tu bych se přimluvil moc, pokud by to nějak šlo provést...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |