Kniha prani a stiznosti
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Nedá se připojit z jiného PC
Asi jsem LAMA, ale mám problém. Registraci do fora jsem udělal z Qteku 9000. Když se chci připojit z PC, nedá se. Z Qteku ano.
Dokonce mi ani nechtěl poslat heslo na mail, hlásil neshodu mezi jménem a heslem, mailem.
Vy to máte nějak "hlídaný"?
Dokonce mi ani nechtěl poslat heslo na mail, hlásil neshodu mezi jménem a heslem, mailem.
Vy to máte nějak "hlídaný"?
řazení podle Nejnovějších příspěvků
mám přání:
Šlo by defaultně nastavit, aby se nahoře zobrazovali nejdříve Nejnovější příspěvky ? Mně to přijde mnohem přehlednější.
Pořád si na to klikám, nebaví mě lézt na x-tou stránku pro nejnovější příspěvek.
Nebo mi prosím aspoň dejte možnost změnit si to v Nastavení ať to mám aspoň já default.
Dík. Ajbi.
Šlo by defaultně nastavit, aby se nahoře zobrazovali nejdříve Nejnovější příspěvky ? Mně to přijde mnohem přehlednější.
Pořád si na to klikám, nebaví mě lézt na x-tou stránku pro nejnovější příspěvek.
Nebo mi prosím aspoň dejte možnost změnit si to v Nastavení ať to mám aspoň já default.
Dík. Ajbi.
Accent 1.3i 5dv, r.v. 2005
koupeno nové v Dubnu 2006. Prodáno v prosinci 2008. Najeto skoro 20 tisíc km.
koupeno nové v Dubnu 2006. Prodáno v prosinci 2008. Najeto skoro 20 tisíc km.
Re: řazení podle Nejnovějších příspěvků
Souhlas, já bych taky prosilLuki píše:mám přání:
Dík. Ajbi.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Jo, proc ne ... ale zaregistrovat se muze kazdy a pak jsou tam takovy ti divni clenove ... ty pu (hgfsd2165dfg) a podobne ...black_sheep píše:jeste mam jeden navrh - co takhle zavest sekci kterou by videli jen REGISTROVANI clenove a mohli bysme si v klidku popovidat aniz by si to cetl kazdej nouma?
No a ti to taky uvidi ....
Ale ja jsem pro ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200