Nové autíčko v rodině --a další úpravy
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové autíčko v rodině --a další úpravy
Tak si musíš pořídit skladnějš kočárek
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Reklama
no, spíš jak o kočárek jde o to, že to nemá zadní dveře a skládat mimčo v sedačce dozadu přes přední dveře je problém...Ač nerad (když je to ted v supr stavu), musim to vyměnit za něco praktičtějšího
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ze stejnýho důvodu jsem kupoval tuhlemirpie píše:jak to jede vím, mám identickej motor, ale není kam dat kočárek
koupil jsem ji za 15tis. investice- go motoru a předělání LPG15tis
- paktyčky stabylyzátoru a pouzra
- kotouče a ložiska předních kol
- oprava té kastle
- silenblok zad. nápr
- dení svícení
- a nějaké drobnosti
tak cca50tis. ale nepapá olej a je na ni spoleh
Mometálně Matrix 1,5crdi tříhrnek
bylo Lantra wagon 2.0gls -J2- 102kw-LPG r.98
Dříve lantra 1,5-J1- 63kw. r.95 lpg
a před škoda Favorit135LS r.92 lpg
a před škoda 120GLS r.81
a před škoda 120GLS r.81
no, já takhle podobně dal dohromady to coupe, ale znovu to absolvovat už nechci. Raději koupit dráž a jezdit. Ležet pod autem už se mi nechce.
JENžE kde koupit auto abys věděl v jakým je stavu v dnešní době problém snad se ti zadaří
Mometálně Matrix 1,5crdi tříhrnek
a před škoda 120GLS r.81
a před škoda 120GLS r.81
jistě, to u jetýho auta nevíš nikdy. Nejlpe od známeho, ale žádný combi podle mých představ neprodává
- black_sheep
- Moderátor
mirpie, bohuzel, je to tak. takovy auto jen sednout a jezdit nikdo neproda nebo spis vyjimecne (mluvime o starejch ojetinach). a uz vubec se to neridi cenou! takhle jsem koupil kdysi davno scoupe, predrazeny s tim ze bude v luxus stavu - pekne jsem se spalil! coupe jsem koupil za slusnou cenu, ikdyz o dost drazsi nez ty, a stejne do nej sypu...!
no a moje coupe prochazi opravama karoserie tedka taky, aby bylo cajkovni. takovy kusy se teda rezat nemusej, ale neprodam ho ni nahodou. fotky dodam
prodam ho az tehdy, kdy se mi tak trosku vrati ty penize do toho nacpany (tim ze na tom jeste treba 50.000km najedu) a buhvi jak bude vypadat, za dva tri roky pokud se toho vubec docka takhle mysli vetsina, takze hodne stesti. ja bych radeji vzal lantru "za dvacet" a udrzoval ji v slusnym stavu. ikdyby ses do ni za 30 vysypal, ses furt na 50 za ktery bys chtel koupit peknou (napriklad) lantru. ale i do ty pekny lantry za cas 20 vrazis je to stary, tam je furt neco, pokud to chces mit cajkovni .-)
no a moje coupe prochazi opravama karoserie tedka taky, aby bylo cajkovni. takovy kusy se teda rezat nemusej, ale neprodam ho ni nahodou. fotky dodam
prodam ho az tehdy, kdy se mi tak trosku vrati ty penize do toho nacpany (tim ze na tom jeste treba 50.000km najedu) a buhvi jak bude vypadat, za dva tri roky pokud se toho vubec docka takhle mysli vetsina, takze hodne stesti. ja bych radeji vzal lantru "za dvacet" a udrzoval ji v slusnym stavu. ikdyby ses do ni za 30 vysypal, ses furt na 50 za ktery bys chtel koupit peknou (napriklad) lantru. ale i do ty pekny lantry za cas 20 vrazis je to stary, tam je furt neco, pokud to chces mit cajkovni .-)
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
tohle platí u auta který neznáš od cizího majitele. Ale jsou výjimky s tím stavem, třeba já, neprodávám, protože se mi to sype nebo něco nefunguje co nechci opravovat, ale prostě proto že potřebuju jiný, byť bych si ho rád nechal, když je ted v tom stavu v jakém je, ale lejt benzin do dvou aut nehodlám. Nejlíp auto od známého, nebo to co praktikoval Hlod nebo já se svým Coupe, koupit levně a nasypat do toho ještě jednou pořizovačku auta aby bylo ok. Nevýhoda je, že to jsou nevratné investice (z hlediska prodeje).
Jinak až se tady vykecáme OT tak to promažu.
Jinak až se tady vykecáme OT tak to promažu.
- Lhoty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
koukám že lantry jsou vážně všechny stejný, uplně přesně tyhle místa jsem dělal v létě na svojí, ten práh sem měl vyřízlej stejně a dokonce i ten přední blatník
Lantra 1.8 J2 Wagon 1996
4 x Trabant 601 1970 - 1991
4 x Trabant 601 1970 - 1991
no kdyby někdo prodával lantru 2.0 combi, možná bych o ní uvažoval. Ale na webu jsem našel jen 2 a obě s tragickým stavem. Já už nebudu mít čas ani chut se s tím na 3měsíce zavřit do garáže a opravit to. A Elantry a Sonaty se v combi nedělaly, velká škoda. Takže Hyundaie mít už nebudu