Tak já jsem určitě pro...Protože jeden hajzlík mi tady špízlujeblack_sheep píše:jeste mam jeden navrh - co takhle zavest sekci kterou by videli jen REGISTROVANI clenove a mohli bysme si v klidku popovidat aniz by si to cetl kazdej nouma?

Moderátor: Moderátoři
Tak já jsem určitě pro...Protože jeden hajzlík mi tady špízlujeblack_sheep píše:jeste mam jeden navrh - co takhle zavest sekci kterou by videli jen REGISTROVANI clenove a mohli bysme si v klidku popovidat aniz by si to cetl kazdej nouma?
taky moznost.. ale on se kazdej nebude registrovat jen kvuli tomu aby mohl do naky neviditelny sekce..MartasZ píše:A co takhle těm, opravdu registrovyným.. to znamená těm, který fakt známe ať už ze srazu, nebo osobně.. ale prostě víme kdo to je, dát nějaký spešl heslo bez kterýho se ti normálně registrovaní ale neznámí do některých sekcí nedostanou? A byl by klid... a kdo by o to stál, musel by se třeba fyzicky setkat s nějakym adminem nebo moderátorem.. tvrdý, ale podle mě nezbytný opatření.. hmm?
Má Škodovku.Fabii HTPFarmář píše:... a má Hyundaie?!? ... jen sem se zeptalKyrglik píše: Tak já jsem určitě pro...Protože jeden hajzlík mi tady špízlujeAsi mu pomuchlám fasádu
Pač co já tady napíšu tak hned běží za mladou a řekne jí co tady píšu
Takže si dávám pozor na to co sem dávám
Zmetek...
Takže vlastně nemá auto žádnýKyrglik píše:Má Škodovku.Fabii HTPFarmář píše:... a má Hyundaie?!? ... jen sem se zeptalKyrglik píše: Tak já jsem určitě pro...Protože jeden hajzlík mi tady špízlujeAsi mu pomuchlám fasádu
Zmetek...
Suchar jeden...
Jsem taky jednoznačně pro. A Kyrgliku kdyby potřeboval pomuchlat nejen fasádu,tak ti klidně pomůžu, po posledních týdnech přesně chápu vo co go, (pakáž jedna úchylácká) - na budku si zaslouží, i když bude za loužíKyrglik píše:Tak já jsem určitě pro...Protože jeden hajzlík mi tady špízlujeblack_sheep píše:jeste mam jeden navrh - co takhle zavest sekci kterou by videli jen REGISTROVANI clenove a mohli bysme si v klidku popovidat aniz by si to cetl kazdej nouma?Asi mu pomuchlám fasádu
Zmetek...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |