![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
http://www.hyundai.cz/nabizene-modely/n ... cenik.html
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
to snad nemyslis vazne. Naozaj I30, to sa uz nic lepsie za tu cenu nenajde?jose3 píše:Dobrý den,
chystám se v nejbližších dnech využít akční ceny za I30 Patriot a chtěl bych se zde se zkušnými I30káři poradit zda je něco, na co bych si měl dát při koupi pozor. Cena je nyní dost příznivá - 269000 Kč a tak si mi I30 zdá jako dobrá volba, i když jsem původně chtěl koupit Ceed. Pokud správně chápu nabídku, jde o vůz z Nošovic. Někde jsem četl, že nošovické I30 jsou méně kvalitní než korejské. Může to ale být dost stará informace a tak jsem se chtěl zeptat na Vaše zkušenosti.
Díky za rady i odpovědi.
Jose
Hardcam píše:No, tak cist umim. Vidim, ze nejakou vybavu to ma - klimatizace atp., takze jaka vybava nelze doobjednat? Mel jsem za to, ze od zacatku je to model, ktery ma pevne stanovenou vybavu.
45000,-systém ISG, automatická klimatizace, tempomat, 16´´ disky kol z lehkých slitin, kombinované čalounění látka/kůže, vyhřívaná přední sedadla,kožený volant a hlavice řadicí páky, kovový dekor interiéru, plnohodnotná rezerva
ISG, automatická klimatizace, tempomat, 16´´ disky kol z lehkých slitin, kombinované čalounění látka/kůže, vyhřívaná přední sedadla,kožený volant a hlavice řadicí páky, kovový dekor interiéru, plnohodnotná rezerva + MOTOR 1,6 CVVT místo 1,4 CVVT
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |