![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Filtr pevných částic se ti čistí průběžně sám, tak nevím co ti na tom čistili za 19.000 SK? Mně se už během 4 měsíců vyčistl sám 2x.
Ale je to možné, zase to tak dokonale neznám.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
Nemozem pochopit ako niekto moze tankovat Tesco (a ine podobne) naftu. Niekde som cital,JK-Tucson píše:Zdravím vás a bohužiaľ mám opäť nejaký problém, pre dvoma dňami sa mi prvýkrát stalo, že potom ako auto stálo 2 dni som ho nevedel naštartovať a prejavovalo sa to asi tak, že po pretočení kľúčom motor nabehol ale akoby nemal naftu a hneď zdochol po cca 1-2 sekundách, každým ďalším štartom sa to predlžovalo a po 10 štarte motor naskočil a fungoval celý deň akoby nič. Na druhý deň fungoval bez chybne a vždy na prvýkrát naskočil. Až keď stál zase necelých 24 h naskočil až na druhé štartovanie potom ako na prvýkrát zdochol po 2-3 sekundách. Počas jazdy a ani po 8 hodinovom státí sa to nestalo len dlhšie státie 20 hod. a viac. Za vaše ctené rady a skúsenosti vám vopred veľmi pekne ďakujem.
PS: Posledné tankovanie bolo na Tesco pumpe a prejavilo sa to keď bolo v nádrži nafty tak na 60 km. Potom som dotankoval 40 l na Slovnaftke a motor naskočil po dlhšom státí na 2x. Možno to s tým má niečo spoločné. Dik a Čaute.
Tak něco podobného jsem měl kdysi na Fordu.Když to déle stálo,tak to hned vzdechlo.Tam ale byla ruční pumpa,kterou jsem zapumpoval a pak to startovalo.Někde to přisávalo vzduch nebo co,nebo prasklá hadička,už nevím.A co se týká nafty od TESCO,tak by měla být dobrá,alespoň v Praze,je údajně z Kralup a to je OK.Kamarád to vozí.Co s tím třeba prováděj potom nikdo neví.Ale to můžou i u SHELL,OMV....JK-Tucson píše:Zdravím vás a bohužiaľ mám opäť nejaký problém, pre dvoma dňami sa mi prvýkrát stalo, že potom ako auto stálo 2 dni som ho nevedel naštartovať a prejavovalo sa to asi tak, že po pretočení kľúčom motor nabehol ale akoby nemal naftu a hneď zdochol po cca 1-2 sekundách, každým ďalším štartom sa to predlžovalo a po 10 štarte motor naskočil a fungoval celý deň akoby nič. Na druhý deň fungoval bez chybne a vždy na prvýkrát naskočil. Až keď stál zase necelých 24 h naskočil až na druhé štartovanie potom ako na prvýkrát zdochol po 2-3 sekundách. Počas jazdy a ani po 8 hodinovom státí sa to nestalo len dlhšie státie 20 hod. a viac. Za vaše ctené rady a skúsenosti vám vopred veľmi pekne ďakujem.
PS: Posledné tankovanie bolo na Tesco pumpe a prejavilo sa to keď bolo v nádrži nafty tak na 60 km. Potom som dotankoval 40 l na Slovnaftke a motor naskočil po dlhšom státí na 2x. Možno to s tým má niečo spoločné. Dik a Čaute.
Ja som doteraz tankoval do benzínového motora väčšinou na Tesco benzínke lebo jedinú ju mám po ceste domov a čo sa týka benzínu nikdy som nemal najmenší problém. A dokonca by som každému odporučil. Ale s dieslom nemám skúseností je to môj prvý diesel tak neviem či sú náročnejšie na rôzne typy nafty ? Ako si spomínal tú hadičku prasknutú tak mne keď už naskočí potom ide v poriadku až kým znovu nepostojí nad tých 12 hodín tak neviem hadička by asi robila problémy aj počas jazdy či nie ?Tak něco podobného jsem měl kdysi na Fordu.Když to déle stálo,tak to hned vzdechlo.Tam ale byla ruční pumpa,kterou jsem zapumpoval a pak to startovalo.Někde to přisávalo vzduch nebo co,nebo prasklá hadička,už nevím.A co se týká nafty od TESCO,tak by měla být dobrá,alespoň v Praze,je údajně z Kralup a to je OK.Kamarád to vozí.Co s tím třeba prováděj potom nikdo neví.Ale to můžou i u SHELL,OMV....
Asi by Ti tam i stříkala a smrděla nafta,já myslím,že jsem tam měl problém v té pumpě,přisávala vzduch a nafta padala dolů,když to déle stálo.Ono to třeba chytlo,ale hned zase vzdechlo.Pak jsem musel pumpovat.Když jsem jel znova po pár hodinách,nebyl problém.Ale tady je to samozřejmě už jiné než u forda z r.98,Hodně štěstí.JK-Tucson píše:Ja som doteraz tankoval do benzínového motora väčšinou na Tesco benzínke lebo jedinú ju mám po ceste domov a čo sa týka benzínu nikdy som nemal najmenší problém. A dokonca by som každému odporučil. Ale s dieslom nemám skúseností je to môj prvý diesel tak neviem či sú náročnejšie na rôzne typy nafty ? Ako si spomínal tú hadičku prasknutú tak mne keď už naskočí potom ide v poriadku až kým znovu nepostojí nad tých 12 hodín tak neviem hadička by asi robila problémy aj počas jazdy či nie ?Tak něco podobného jsem měl kdysi na Fordu.Když to déle stálo,tak to hned vzdechlo.Tam ale byla ruční pumpa,kterou jsem zapumpoval a pak to startovalo.Někde to přisávalo vzduch nebo co,nebo prasklá hadička,už nevím.A co se týká nafty od TESCO,tak by měla být dobrá,alespoň v Praze,je údajně z Kralup a to je OK.Kamarád to vozí.Co s tím třeba prováděj potom nikdo neví.Ale to můžou i u SHELL,OMV....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |