pozri si koniec strany
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
jen nevim jestli to na tomhle modelu pujde me na elantre akcni cleny nejdou ale na skodovce jdou tak nefimjuraj111 píše:Konkretne Santa FE r.v. 2007 2.2crdi, naprdíklad testy akčných členov prístrojovky to spraví dá sa s tým niečo prisposobit?
rychlo a spolahlivo, overene, platba cez paypal.juraj111 píše:Ok šak 600Kč to sa dá, ale ja som z SK a neviem jak by to bolo s tou poštou.
ja mam jen ridici jednotku motoru tu umim precist ale u subary jsem vycetl i automatickou prevodovku, je to ruzne zalezi jaky ma clove autojuraj111 píše:A jake RJ na hyundai vyčítas? Je tam napr. RJ svetiel, okien, radia...![]()
bude to fachcit i na coupe RD 1996??meky1 píše:rychlo a spolahlivo, overene, platba cez paypal.juraj111 píše:Ok šak 600Kč to sa dá, ale ja som z SK a neviem jak by to bolo s tou poštou.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28528
inak - je to len na zakladnu diagnostiku - nerobi to zazraky..
slovensky spravit = česky udělat, ne opravit či spravitzahyx píše:diagnostika nespravuje ale zjistuje chyby umi to ovladat podstate vsecko i akcni cleny ale unejakych aut to nejde...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |