Na iX35 čekám od 19.07.2010. Nejdříve mi řekly že maximální doba je 4 měs., ale pravděpodobně to auto bude dříve. Skutečně to vypadá hodně špatně, motory nejsou , prodejce neví co říct. Teď se čekací doba prodloužila , už je 6 měs. Logické je i to že ti, které čekají už 4 měs. budou čekat ještě dlouho. Končím se značkou
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
. Není to tedy můj životní sen, a není to ani jedinečné sportovní auto tipu Lamborghini aby na něj čekal půl roku nebo i více. Je to pouze vůz a v současné době na trhu nabízejí hodně podobných aut jiných značek za zajímavé ceny s dodací lhůtou do 1 měs. Pokud někdo má zájem, přenechám frontu, ještě to nemám zrušené, aspoň budete čekat miň ( je to iX 35 2.0 CRDi 135 kW, Premium 4x4 6A/T v černé barvě a černé kůži. Za příplatek jsem objednával metalický lak, automat, panoramatická střecha, Navigace Clarion(kterou předpokládám se dá zrušit), k tomu bylo navíc mechanické zabezpečení, bezp. matice kol , vana zavaz. prostoru, koberce velur, povinna výbava. Ceníková cena vozu (vč. připl. výbavy) – 827 900,-Kč, příplatková výbava- 11 997,-Kč. Konečná cena se slevou 814 900,-Kč.email:
biznes@seznam.cz.
Kdo už to auto má - mnoho šťastných kilometrů, a těm, kteří čekají - ať se brzy dočkají.
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)