Problém s naftou se dá vyřešit mnohem levněji než opravou za 12K. Každý problém má několik řešení, od těch nejednodušších, sice pracnějších, ale za pár korun. Až po ty nejdražší, ale zase nejpohodlnější. Dát za zamrzlou naftu 12K beru jako tu nejdražší možnost. Na každém je co si vybere a jak to bude řešit. Přesto to neznamená, že to tak musí dělat všichni.
V jiném vlákně se řešila garančka, dát za ní 7 K, tak to je mazec, naopak Hard se tomu trochu věnoval a cena 3K je už o něčem jiném. Mám v životě jedno přísloví:
Není důležité umět vydělat peníze, ale správně je utratit. Od 18 let to tak dělám, nikdy jsem nic pořádného od nikoho nedostal, co mám jsem si musel vydobýt sám. Ted v 37 mám svůj vlastnoručně postavený RD, super práci, kam chodím jen 12x za měsíc, atd. Koupě auta je pro mě vyhazováním peněz, přesto to jinak s dětmi nejde. Je to jedna z mála věcí co beru jako ztrátový podnik. Proto jsem to oddaloval co to šlo. Nakonec bezpečnost dětí vyhrála nad "škudlením" a díky tomu jsem zde na foru a s tím co mám v podpisu.
Jo a toho moderátora beru jako srandu

RR