Jak dlouhý člověk se vejde do Coupé?
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Jak dlouhý člověk se vejde do Coupé?
Zdravím,
jsem tu nový, ale dost silně přemýšlím o Coupe 2g.... v podstatě pokud se tu dozvím pozitivní odpověď (pro mě), tak je to jasné .
Chtěl bych se zeptat, jak maximálně dlouhý člověk se do tohoto Coupéčka vejde ? Když jsem strýcovi říkal, že si asi koupím Coupéčko 2. generace, tak mě upozorňoval, že si prý do něj sedal a že se tam nevešel (na výšku). Musím tedy říct, že už je to tak 3 roky a že si přesně nepamatuje, jestli to byla 2. generace, proto píši sem.
P.S.: Možnost si do něj sednout nemám zatím - bohužel Nikdo z okolí ho nemá, proto se ptám, tak předem děkuji za odpověď.
jsem tu nový, ale dost silně přemýšlím o Coupe 2g.... v podstatě pokud se tu dozvím pozitivní odpověď (pro mě), tak je to jasné .
Chtěl bych se zeptat, jak maximálně dlouhý člověk se do tohoto Coupéčka vejde ? Když jsem strýcovi říkal, že si asi koupím Coupéčko 2. generace, tak mě upozorňoval, že si prý do něj sedal a že se tam nevešel (na výšku). Musím tedy říct, že už je to tak 3 roky a že si přesně nepamatuje, jestli to byla 2. generace, proto píši sem.
P.S.: Možnost si do něj sednout nemám zatím - bohužel Nikdo z okolí ho nemá, proto se ptám, tak předem děkuji za odpověď.
- Reklama
- Markus Huhtimo
- **
Re: Možná trochu blbý dotaz.... ;-)
Čusko!
Tak to je samozřejmě nesmysl (pokud strýc nemá tak 2,3 metru). Osobně mám 190cm a mám nad hlavou ještě spoustu místa, takže...
Tak to je samozřejmě nesmysl (pokud strýc nemá tak 2,3 metru). Osobně mám 190cm a mám nad hlavou ještě spoustu místa, takže...
Tuscani Tiburon 2.0 TURBO - under construction (Shinning white, Koni suspension, Eibach lowering springs, Nokian supersport tyres, Kosei wheels, Brembo brakes, etc.)
Daily driven : Genesis Coupe 3,8 V6, designed by Markus
Joooo, tak to je paráda a já už měl strach....
Totiž my jsme oba dost vysocí, oba okolo 190-195 cm.
Mno tak díky za odpověď, teď už je jasný, kam půjdou moje naspořený peníze
Totiž my jsme oba dost vysocí, oba okolo 190-195 cm.
Mno tak díky za odpověď, teď už je jasný, kam půjdou moje naspořený peníze
Ehm, když už jsem založil toto téma, tak bych se chtěl ještě tak orientačně zeptat....
Líbí se vám tento body kit: http://www.tuning-in.cz/hyundai-coupe-0 ... esign.html ?
Přemýšlím, že si ho objednám hned s autem, jelikož mě osobně se teda líbí dost - více méně je dokonalý Tak co myslíte ?
Líbí se vám tento body kit: http://www.tuning-in.cz/hyundai-coupe-0 ... esign.html ?
Přemýšlím, že si ho objednám hned s autem, jelikož mě osobně se teda líbí dost - více méně je dokonalý Tak co myslíte ?
Re: Jak dlouhý člověk se vejde do Coupé?
Mam 196cm a som velice spokojny s miestom aj polohou sedenia.
Akurat ze za mna si uz nik nesadne
Akurat ze za mna si uz nik nesadne
Hyundai I30 2013 1.6 GDI 135hp style
Hyundai I30 2013 CW 1.6 CRDI 110hp comfort
v minulosti:
Hyundai Coupe 1.6 FX 2002
Hyundai I30 2013 CW 1.6 CRDI 110hp comfort
v minulosti:
Hyundai Coupe 1.6 FX 2002
S tím místem musím taky potvrdit, že je to super na sportovní auto. I v 350Z bylo o něco málo místa než v Coupé..
- Markus Huhtimo
- **
Ten bodykit vypadá výborně. Na www.spoilercentrum.cz ho seženeš o litr a něco levněji a kluci ze spoilercentra jsou milionkrát spolehlivější, než dementi z tuning.in. Omluva za ten výraz, ale objednával jsem si od nich dvě věci a horší firmu s naprostým nezájmem o zákazníky pohledat.
Tuscani Tiburon 2.0 TURBO - under construction (Shinning white, Koni suspension, Eibach lowering springs, Nokian supersport tyres, Kosei wheels, Brembo brakes, etc.)
Tak já měřím 195 cm a sedí se mi taky dobře.Ale pozor do zadu se nevlezu Nicméně je to moje kára tak co bych tam dělal že
Matrix 1.6
Before?Opel Zafira 2.0l DTI 74kw
before:Hyundai Tiburon GK. 2,0l 2G
Before?Opel Zafira 2.0l DTI 74kw
before:Hyundai Tiburon GK. 2,0l 2G
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mám 178 a dozadu jsem se vešel, pravda že ne zrovna komfortně, ale párkrát i s menší slečnou.
Ale nakonec i mnohem větší chlapi se tam už vešli, když došlo na dilema buď se nacpat nebo jít pěšky.
PS: Změnil jsem název tématu ať odpovídá položené otázce.
Ale nakonec i mnohem větší chlapi se tam už vešli, když došlo na dilema buď se nacpat nebo jít pěšky.
PS: Změnil jsem název tématu ať odpovídá položené otázce.
Díky moc za tip.... když už, tak tam vidím ještě http://www.spoilercentrum.cz/eshop/prod ... it-outlaw/ ,ale asi půjdu do http://www.spoilercentrum.cz/eshop/prod ... tlaw-wide/ .... ony ty lemy blatníků jsou tak sexy a to auto vypadá ,,agresivněji,,Markus Huhtimo píše:Ten bodykit vypadá výborně. Na http://www.spoilercentrum.cz ho seženeš o litr a něco levněji a kluci ze spoilercentra jsou milionkrát spolehlivější, než dementi z tuning.in. Omluva za ten výraz, ale objednával jsem si od nich dvě věci a horší firmu s naprostým nezájmem o zákazníky pohledat.
- Markus Huhtimo
- **
Já vím, že tam je i čistej Outlaw, počítal jsem, že si všimneš Přecejen ten příplatek za wide verzi je dost brutální řekl bych.
Jinak není zač, rádo se stalo
Jinak není zač, rádo se stalo
Převážel jsem kamaráda který má 2m5cm a nemohl si to vynachválit. Takhle se mu prý nesedělo ještě v žádném autě
Hyundai Coupé GK 2002, 2.0 DOHC, 102 Kw
- mysticdrago
- **
mam 193 A uplne luxusne si sadnem, dokonca ja v aute rád skoro ležím