a pacient taky čumí... páč nic jinýho mu nezbejváVilda píše: ..... píchnu, přijede garážka a vymění koloa já čumim ....

Moderátoři: Martun, Moderátoři
a pacient taky čumí... páč nic jinýho mu nezbejváVilda píše: ..... píchnu, přijede garážka a vymění koloa já čumim ....
Ale jo, žijou, ale i sekci New Accenta potká to, co většinu ostatních klubůMartun píše: Sakra chlapi žijete?
No jo, sakraMartun píše:
Vildo kams dal avatara?
Je to škoda, ale tak to prostě chodí. Je tady spousta členů, kteří jsou sice registrováni, ale na klubovém životě se vůbec nepodílejí a nebo jen minimálněZdeněkSvoboda píše: a asi není o čem psát
No vidaGandalf píše:Vaše názory mě vůbec nezajímají![]()
Já si budu psát "slátaniny", občas zlehka plevelit vlákna nemístnými úvahami, aby se Martun nenudil a dokud to auto budu mít, vždycky bude o čem psát. Samozřejmě psát je vždycky o čem, aspoň rýpat do sebe můžeme furt...
No Gandalfe, já tě nepoznávámGandalf píše:Vaše názory mě vůbec nezajímají![]()
Já si budu psát "slátaniny", občas zlehka plevelit vlákna nemístnými úvahami, aby se Martun nenudil a dokud to auto budu mít, vždycky bude o čem psát. Samozřejmě psát je vždycky o čem, aspoň rýpat do sebe můžeme furt...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |