Jak jsem hezky zaparkovala
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Jak jsem hezky zaparkovala
Ahoj posílám foto z pondělka,když jsem v nepřehledný zatáčce potkala kamion přes silnici.O tom,že by se měl používat trojuhelník jako varování pro ostatní řidiče kamionák asi věděl . Naštěsti jsem se dolů svezla hezky a pomalu,takže se autu ani mě nic nestalo.Nejhorší ,ale bylo to čekání na jeřáb od hasičů,protože se muselo féčko vytáhnout,tak aby se nepřevrátilo a protože toho měli ten den hodně,tak jsem čekala 6hod.Vůbec hasičům tu jejich práci nezávidím.Váleli se tam chudáci ve sněhu,aby zjistili jak tam féčko leží a aby ho nepoškodili.Jsou to profíci . Ovšem nejhorší byla ta neochota ostatních řidičů! Kamionák zařadil zpátečku a zmizel.Nakonec mě z auta pomohl řidič,který jel okolo.
- Přílohy
-
- Obraz004.jpg (59.52 KiB) Zobrazeno 3146 x
Santa Fe 2.0 CRDI r.v. 2001 4WD
- Reklama
Re: Jak jsem hezky zaparkovala
To je sila...
vola by som policajtov na toho hajzla... Aj keď by nič nepomohli a dali mi dobre mastnú pokutu...
Hlavná vec že sa nikomu nič nestalo... Ani autu ani tebe. A nabudúce ešte opatrnejšie
vola by som policajtov na toho hajzla... Aj keď by nič nepomohli a dali mi dobre mastnú pokutu...
Hlavná vec že sa nikomu nič nestalo... Ani autu ani tebe. A nabudúce ešte opatrnejšie
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
mohla si dopadnúť omnoho horšie...ale keď je šťastie unavené......
veĺa šťastných km bez kamionov
veĺa šťastných km bez kamionov
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Na to, že se nikomu nic nestalo, vypadá snímek dost hrozivě. Na silnicích dnes člověk potkává různá individua, ale naštěstí se vždy najde pomoc, jen se člověk někdy načeká...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Na těch univerzálech co mám už 3roky se toho moc dělat nedalo a to i přes to,že jsem jela opravdu pomalu.Připadala jsem si jako na klouzačce-hezky pomalu jsem si to šinula dolu.Bylo to moje první zapadnutí za 23let co mám řidičák a užila jsem si to opravdu užasně .Teprve ted to mou ,,drahou " polovičku trklo a koupil mi pořádný zimní gumy!
Policajti přijeli a nic nezmohli,protože kamionak si to pěkně odcouval fuč.Ptala jsem se jich jestli by dostal pokutu a oni řekli,že neEngineer píše: To je sila...
- Richard555
Z toho vyplývá několik poučení pro všechny:
- v zimě to chce pořádný zimní gumy, i nejhorší zimní jsou lepší než nejlepší univerzály.....
- co neubrzíš, to neukecáš
- kam nevidíš tam jeď maximálně opatrně a na sněhu a ledu to platí dvojnásob !
- zákony fyziky platí i pro SUV, i když taky jedno občas sedlám, uvědomuji si jak funguje setrvačnost 2 rozjetých tun
bohužel v běžném provozu vidím dost řidičů SUV kteří si myslí opak a asi nemají ani pud sebezáchovy. Velmi podobně se
chovají i řidiči Oktávek TDI.........
- v zimě to chce pořádný zimní gumy, i nejhorší zimní jsou lepší než nejlepší univerzály.....
- zákony fyziky platí i pro SUV, i když taky jedno občas sedlám, uvědomuji si jak funguje setrvačnost 2 rozjetých tun
bohužel v běžném provozu vidím dost řidičů SUV kteří si myslí opak a asi nemají ani pud sebezáchovy. Velmi podobně se
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
to je zase blábolRichard555 píše:podobně se chovají i řidiči Oktávek TDI.........
tak to mezi ně patřím i já a spousta známejch
takhle se chová kretén a je jedno esli jeden v suzuce,nebo v trabantu..
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
Pepan: Tak to vidíš, patříš mezi ně, tady to máš černý na bílým
na modrýmGandalf píše:Pepan: Tak to vidíš, patříš mezi ně, tady to máš černý na bílým
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
joo já sem ouplnej ďábel silnic
s ochcávkou
a s pasátem..ty sou prej taky strašný zmrdi
s ochcávkou
a s pasátem..ty sou prej taky strašný zmrdi
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
Pepan: Tak už to dál nepitvej, my to tady stejně všichni už dávno víme... a máme Tě přesto rádi
Obuj si čižmy, flákni to zo sebou na zem, možno ti kúpi novétruhlina píše: .Teprve ted to mou ,,drahou " polovičku trklo a koupil mi pořádný zimní gumy!
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
Gandalf píše:Pepan: Tak už to dál nepitvej, my to tady stejně všichni už dávno víme... a máme Tě přesto rádi
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
Pomalejš už se jet nedalo.Nic nevokecávám rozhodně to nemám zapotřebí a pokud bych věděla ,že je to moje chyba,tak jí uznám a nebudu se vymlouvat.Jen díky tomu,že jsem jela pomalu se mě ani autu nic nestalo.Co vím na 100% už ted je to,že velké auto už si nekoupím.Nejspolehlivější auto,které jsem měla byl fiat panda se kterou jsem dojela všude a bylo jedno,že nemám zimní gumy .Richard555 píše:Z toho vyplývá několik poučení pro všechny: