![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
No nekecejte, ten svítící kroužek na spínačce je extra výbava? Až u comfortu? To mně nikdy ani nenapadlo... vždyť to musí být jen diodka za pár halířů.mechoun píše:Ďýra pro klýček
To je pravda ale ten kroužek co svítí asi neuděláš neboli ho tam neumístíšChrochnik píše:No nekecejte, ten svítící kroužek na spínačce je extra výbava? Až u comfortu? To mně nikdy ani nenapadlo... vždyť to musí být jen diodka za pár halířů.mechoun píše:Ďýra pro klýček
to je ta 1.4 CVVT 80kW?Badyx píše:No jelikož je to auto spíš pro mojí ženu, tak jsem koupil jen 1,4 benzín v comfortu. Najezdí na něm cca 14 tisíc km ročně a to většinou krátké vzálenosti po Praze, tak mi přišla nafta zbytečně drahá..když to vezmu jen čistě podle technické specifikace, je rozdíl mezi benzínem a naftou 1,4 litru paliva při průměrné ceně 31,- =6076,-/rok, takže by se rozdíl v kupní ceně začal vyplácet po 10 letech....a to nepočítám dražší servis..
krom objemu motoru mám 1.4 80kW ale už ta 1.4 je svižná docela dost, je to fakt sporťáček, 1.6 bude asi ještě lepší, nicméně zatim mi nevyhovuje ta spotřeba jezdim věčinou město a pod 8 se nedostanu.PalinoBA píše:Ahojte , dnes idem na skusobnu jazdu do hyundaiu. Mate niekto novu i30 2010 ?
Mam zaujem o motor 1.6 16V ( 128 koni ).
Vybava plna. Mate prosim niekto toto auto, skusenosti ? Ste spokojni ?
Za odpoved dakujem
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |