Zdravím
najednou mě přestal fungovat cyklovač stěračů (jinak ostřikovač i stěrače fungují) a centrální zamykání. Jak jsem se tady na fóru dočetl, zřejmě se jedná o problém s řídící jedntkou T.A.C.U.
Máte někdo zkušenosti s její výměnou? Dá se to zvládnout doma "na koleně", nebo je s tím hodně práce a musí se to udělat v servisu?
A ještě jeden dotaz: Víte někdo, v jakých cenových relacích se tyhle jednotky pohybují (starší z vrakáče)?
Za každou radu moc děkuju...
Lantra J2
výměna T.A.C.U.
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
výměna T.A.C.U.
Lantra 1.8 sedan,
- Reklama
- Lhoty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: výměna T.A.C.U.
myslím že by to mělo jít zvládnout doma pokud jsi alespon trochu sikovny, mělo by to být jen pár šroubků a konektor, cena si myslím podle toho, jak tomu člověk rozumí, ale myslím si že 200 by to mohlo zpravit:)
Lantra 1.8 J2 Wagon 1996
4 x Trabant 601 1970 - 1991
4 x Trabant 601 1970 - 1991
- black_sheep
- Moderátor
no mě rozdělat palubku a vytáhnout ten modul, mimochodem v lantře to není TACU ale ETACS, ale jinak je to to samý. v coupé jsem měl stejnej problém - vytáhl jsem to, zavezl k elektrikáři a ten tam cosi pospájel dohromady a bylo hotovo. je to asi rok a půl a stěrače stírají
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Super, díky moc.... Najdu to teda někde vlevo pod rádiem..
to black_sheep: píšeš, že jsi s tím zajel k elektrikáři.... znamená to teda, že je zbytečný kupovat jiný modul a že je možné nechat opravit ten stávájící...?
Sorry za možná blbý dotazy, ale moc tomu nerozumím, takže se radši zeptám dvakrát...
to black_sheep: píšeš, že jsi s tím zajel k elektrikáři.... znamená to teda, že je zbytečný kupovat jiný modul a že je možné nechat opravit ten stávájící...?
Sorry za možná blbý dotazy, ale moc tomu nerozumím, takže se radši zeptám dvakrát...
Lantra 1.8 sedan,
- black_sheep
- Moderátor
já tu jeden náhradní modul mám, ale to auto mělo jinou výbavu a jiný konetor tak to nepasuje. ideální když budeš shánět jiné ETACS tak stejný ročník a výbava... pak to půjde.
I ❤ cars
A ještě jedna věc. Jak ta ETACS vypadá (vzhledově)? ... Já abych nevymontoval něco jinýho
Lantra 1.8 sedan,
- black_sheep
- Moderátor
šedivá krabička s jednim velkym konektorem... nelze poplést s ničím jiným.... navíc na tom je napsáno ETACS
I ❤ cars