mbelas píše:
Zdravím .........
Tady toto vlákno jste neměli zakládat

Odrazujete potenciální zájemnce , ale beru vaši férovost, se o problém podělit a počíst si zde.

No moje fáze výběru vozu bude aktuální koncem února, ale tohle vše mě trošičku nahlodává................ Nechávám tomu měsíc, projedu se ve všech mojich potenciálních nabízených vozech a prostě uvidíme. IX35 mě dostalo designem, prostorností ...ostatně jako všechny.

Zatím se na tohle vše dívám z pohledu nezaujatého kupujícího , prostě uvidím a bude to.

Mas pravdu, je to skreslujuce ked sa rozhodujes na vyber noveho vozu
ALE
uvedom si že tu su napisane zavady na cca 5ks vozov ix35. A kolko sa ich asi predalo? je to mizive %.
Ja osobne som velmi spokojny s tymto autom. Jazdim nim dlhe trasy (slovensko-Bytča - CZ-Praha) a tiež po meste-Praha. Dnes sa tej cesty vobec nebojim, lebo z auta vystupim neunaveny a vitalny, aj vdaka pohodliu a tempomatu.
A tie drobnosti ze cosi vrzga a bucha?
To robili vsetky auta ktore som doteraz mal a aj tie ktore som skusal......
A navyse bud len rad, ze tu uzivatelia napisu aj take zavady, ktore nemaju vplyv na prevadzku vozidla, ale vadia "len z principu" . Polož si otazku, či maš taketo informacie aj od ostatnych typoch vozidiel, o ktorych kupe uvažuješ.
Ja som z ix35 maximalne spokojny....služi presne na to na čo je určene