snad to pre nas nebude rana pod pas = odmena za dlhe cakanie bude vadne kusyTrevin píše:Ahojte,
co vravite na spravu ohladom presunu vyroby IX35 do Nosovic? http://bit.ly/eKxrWz
Na auto uz cakam stvrty mesiac a nemam z tejto spravy dobry pocit, kedze si myslim, ze zo zaciatku to negativne ovplyvni produkciu.
Taktiez som sa chcel vyvarovat prvotnym chybam pri zabehu vyroby, takze dufam, ze presun planuju az o par mesiacov.
Pokec o ix35, všetko čo sa inam nehodí
Moderátor: Moderátoři
Re: Čakacia doba na ix35
- Reklama
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
řekl bych, že tím navýší objem produkce. Sportage a iX35 teĎ musí sdílet kapacity. Takhle kapacita pro SUV naroste A to bude definitivní konec pro JáTyho
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Tak dnes mi volali z Prahy,že auta došla... ale... u mě je vše jak má být akorát auto nemá startování tlačítkem... a to zase chci,nebot nosím papiry z kancelaře akolikrát hledám kliče...tak jsem jim řekl že zase budu čekat,ale aspon se něco děje..tak snad už brzy dorazí to moje objednané auto a potom chci udělat pořádný videotest který sem hodím...
IX 35 - Premium 4x4 2,0 CRDi (135kW)
Chevrolet Captiva 2.0 D
Škoda SuperB 1.9TDI 96KW
Škoda Octavie 1.6
Ford Scorpio 2.0
Passat 1.9 TDI
WV Golf 2.0 Tdi
Škoda 105 L
MB - 1000
Chevrolet Captiva 2.0 D
Škoda SuperB 1.9TDI 96KW
Škoda Octavie 1.6
Ford Scorpio 2.0
Passat 1.9 TDI
WV Golf 2.0 Tdi
Škoda 105 L
MB - 1000
Pokec o ix35, všetko čo sa inam nehodí
já ti dám Játyho ..... .... ... možná nakonec u něj zakotvím ....... čekám na recenzi ix35 v 1,6gdi na auto.cz ....poté pár svezení ...... jinak udělám si sám mini recenze na tomto foru s hlasováním o mém favoritovi ......atd....FISHkaa píše:řekl bych, že tím navýší objem produkce. Sportage a iX35 teĎ musí sdílet kapacity. Takhle kapacita pro SUV naroste A to bude definitivní konec pro JáTyho
Jinak jaká je kvalita plastů v ix35 ? Je pravda že se moc a lehce poškrábou ?
Škoda Yeti 1,2 TSi ...........mazel
Taky jsem to nechtěl, nakonec mi slevil na 5 tisíc a řeknu ti, je to docela dobré a návykové. Klíč prostě nosím v kapse kalhot a to je asi tak vše. Ostatní jde samo, aniž se zdržuješ hledáním.profik píše:Tak dnes mi volali z Prahy,že auta došla... ale... u mě je vše jak má být akorát auto nemá startování tlačítkem... a to zase chci,nebot nosím papiry z kancelaře akolikrát hledám kliče...tak jsem jim řekl že zase budu čekat,ale aspon se něco děje..tak snad už brzy dorazí to moje objednané auto a potom chci udělat pořádný videotest který sem hodím...
Už opravdu iX 35 2,0D HP 135 kw Style
Suzuki Intruder C 1800 LC (motorka)
Volvo S 70 TDI, S 60 D5
Ford Mondeo CRDI
Citroen Xantia 1,9 TDI a 2,0 HDI
Daewoo Espero,Nexia
a spousta favoritů a jiných škodovek počínaje Š 110 L
Volvo S 70 TDI, S 60 D5
Ford Mondeo CRDI
Daewoo Espero,Nexia
- vlado1979
- Kontaktovat uživatele:
Plasty sú tvrdé a ľahko poškrábateľné. Absolvoval som skúšobnú jazdu s ix35 a bol som sklamaný z auta. Keď som potom presadol späť do môjho i30, bol to rozdiel v propech i30. ix35 má menej miesta či už vpredu, ale aj vzadu, plasty,... Jazdné vlastnosti sú porovnateľné, u oboch áut tvrdý podvozok. Pravdou je, že ix35 berie plusy hlavne za design, inak nič moc.mbelas píše:Jinak jaká je kvalita plastů v ix35 ? Je pravda že se moc a lehce poškrábou ?
Môj názor je, že yeti je lepšou voľbou. Chystá sa aj yeti maxi (predĺžená verzia, niečo podobné ako altea XL) v roku 2013.
Mazda CX-5, 2.0 Skyactiv-G AWD AT, 118 kW (2015-
Suzuki Swift, 1.2 VVT, 69 kW (2016-
BMW 530i E61, 3.0 R6 AT, 200 kW (2011 -2015)
Hyundai i30, 1.4, 80 kW (2008-2011)
Peugeot 307 break, 2.0 HDi, 79 kW (2006-2008)
Mazda 121, 1.4, 44 kW (2004-2006)
Suzuki Swift, 1.2 VVT, 69 kW (2016-
BMW 530i E61, 3.0 R6 AT, 200 kW (2011 -2015)
Hyundai i30, 1.4, 80 kW (2008-2011)
Peugeot 307 break, 2.0 HDi, 79 kW (2006-2008)
Mazda 121, 1.4, 44 kW (2004-2006)
Po přesednutí z Lantry combi do i30SW (srovnatelné vozy) jsem měl dobrý pocit, ale když jsem se projel v ix35, tak to je jiná kategorie. Hlavně posed je jak já říkám jako ve "1203". Místa je dost, a u plastů nepozoruji, že by docházelo k nějakému extr.odření. Jezdil jsem Octavii Combi 4x4, a rozdíl nijak nepozoruji. Vždy záleží jak se k autu člověk chová.(Samozřejmě děti mají jiný názor).
ix35 1,6 GDI
i20
Lantra
i20
Lantra
Díky za info , já to moc v únoru zvažovat a pak se rozhodnu ....vlado1979 píše:Plasty sú tvrdé a ľahko poškrábateľné. Absolvoval som skúšobnú jazdu s ix35 a bol som sklamaný z auta. Keď som potom presadol späť do môjho i30, bol to rozdiel v propech i30. ix35 má menej miesta či už vpredu, ale aj vzadu, plasty,... Jazdné vlastnosti sú porovnateľné, u oboch áut tvrdý podvozok. Pravdou je, že ix35 berie plusy hlavne za design, inak nič moc.mbelas píše:Jinak jaká je kvalita plastů v ix35 ? Je pravda že se moc a lehce poškrábou ?
Môj názor je, že yeti je lepšou voľbou. Chystá sa aj yeti maxi (predĺžená verzia, niečo podobné ako altea XL) v roku 2013.
Padl tady dotaz na mlhovky u ix35 Classic. Lze objednat kit na montáž mlhovek (část el. instalace, páčka světel, mlhovky) cena s montáží cca 13 000,-
Autoprofi Hyundai České Budějovice
díky za info ! To je fajn moc že to jde !GEORG316 píše:Padl tady dotaz na mlhovky u ix35 Classic. Lze objednat kit na montáž mlhovek (část el. instalace, páčka světel, mlhovky) cena s montáží cca 13 000,-
Půjdou použít mlhovky jako denní svícení ? ( nejspíše né ! )
Jinak mám dotaz na panoramatické okno ve střeše , u verze classic není možno ho dokoupit , aspoň dle ceníku , nedalo by se nějak......? Já bych ho chtěl
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mbelas píše:já ti dám Játyho ..... .... ... možná nakonec u něj zakotvím ....... čekám na recenzi ix35 v 1,6gdi na auto.cz ....poté pár svezení ...... jinak udělám si sám mini recenze na tomto foru s hlasováním o mém favoritovi ......atd....FISHkaa píše:řekl bych, že tím navýší objem produkce. Sportage a iX35 teĎ musí sdílet kapacity. Takhle kapacita pro SUV naroste A to bude definitivní konec pro JáTyho
Já ti nevím, ale JáTy je o dost menší krabička Od plasty: Tvrdé jsou (což mi fakt nevadí, tam kam sahám je kůže), poškrábané je nemám a to nejsem opatrnej (ani posádka)
Člen Hyundaiclub.cz
Vlado, máme doma jak 30tku (tý mojí), tedy kombi CW tak i teď 35ku. Sezení v 35tce je určitě lepší i místa je víc. Yeti nevím ale auto je menší a místa vzadu je tam opravdu málo. No a design, hlavně venkovní mě tedy vůbec nesedí. Asi zase diplomová práce nějakého mladého němce na praxi. Jinak v jizdních vlastnostech jsem během krátké jízdy nepoznal vlastně nic, na řízení je Yeti ovšem velmi příjemné auto.vlado1979 píše:Plasty sú tvrdé a ľahko poškrábateľné. Absolvoval som skúšobnú jazdu s ix35 a bol som sklamaný z auta. Keď som potom presadol späť do môjho i30, bol to rozdiel v propech i30. ix35 má menej miesta či už vpredu, ale aj vzadu, plasty,... Jazdné vlastnosti sú porovnateľné, u oboch áut tvrdý podvozok. Pravdou je, že ix35 berie plusy hlavne za design, inak nič moc.mbelas píše:Jinak jaká je kvalita plastů v ix35 ? Je pravda že se moc a lehce poškrábou ?
Už opravdu iX 35 2,0D HP 135 kw Style
Volvo S 70 TDI, S 60 D5
Ford Mondeo CRDI
Daewoo Espero,Nexia
Volvo S 70 TDI, S 60 D5
Ford Mondeo CRDI
Daewoo Espero,Nexia
JáTy dám krabička No, je pravda , že je menší trošku , pravda.......Plasty No mám na to měsíc něco vybrat , takže času dost Pár zkušebních jízd a pak něco objednáme Díky za infoFISHkaa píše:mbelas píše:já ti dám Játyho ..... .... ... možná nakonec u něj zakotvím ....... čekám na recenzi ix35 v 1,6gdi na auto.cz ....poté pár svezení ...... jinak udělám si sám mini recenze na tomto foru s hlasováním o mém favoritovi ......atd....FISHkaa píše:řekl bych, že tím navýší objem produkce. Sportage a iX35 teĎ musí sdílet kapacity. Takhle kapacita pro SUV naroste A to bude definitivní konec pro JáTyho
Já ti nevím, ale JáTy je o dost menší krabička Od plasty: Tvrdé jsou (což mi fakt nevadí, tam kam sahám je kůže), poškrábané je nemám a to nejsem opatrnej (ani posádka)
Pro Vénu : s Yetim jsem jel loni ve Yeti parku v Beskydech , 4x4 , páničku to byla jízda Řízení je příjemné - souhlas. A ten vyšší posed - moc návykový nejen u Yetiho
Zdravím ,
tak je novej ceník na hyundai ix35 , u verze classic přibylo ISG (Stop & Go systém) - jen s man. převodovkou • , to je to tlačítko , co zmáčknu na semaforu a ono to jako tzv.chcípne a poté po sešlápnutí pedálu to nastartuje ?
No ode dneška to je v základní výbavě Classic
tak je novej ceník na hyundai ix35 , u verze classic přibylo ISG (Stop & Go systém) - jen s man. převodovkou • , to je to tlačítko , co zmáčknu na semaforu a ono to jako tzv.chcípne a poté po sešlápnutí pedálu to nastartuje ?
No ode dneška to je v základní výbavě Classic
S tím ISG se nějak vloudila chybička
Naposledy upravil(a) havros dne 04 úno 2011, 08:36, celkem upraveno 1 x.