![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
Ahoj zdravím všechny příznivce této značky, jsem tu nový a tedy považuji za správné se představit, nick je viditelný a tedy dálší info o mě je to, že jsem sice příznivcem Off road společenství, ale pořídil jsem si Hyndai Coupe 98 jako autíčko pro radost a v létě to bude dárek pro synátora k promoci. Jsem z Náchoda a protože na autě bude spoustu práce než bude odpovídat mým představám budu vás otravovat dotazy co, kde, jak atd.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
tedy začnu,, auto je v poměrně dobrém stavu, co se týče povozku a stavu motoru - 1,6tku znám z toby kdy jsem měl Lantřičku a byl jsem s ní moc spokojený ( proto taky volba Coupé ) ale je doplněné o takový ty hlouposti jako osvětlení podvozku diodovými rampamy atd. Uvnitř je před řadičkou řada vypínačů, které ani majitel co měl vozítko čtyři měsíce nevěděl k čemu slouží, tedy pořídím pár fotek a požádám vás, jestli někdo nezná původního majitele, který by mi řekl k čemu to slouží ať nemusím dlouho bádat a eventuelně na co si mám dát bacha hned od začátku, tedy pokud si o informace tady můžu říci, pokud ne tak mě hned pošlete,, no víte kam
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ať vás tady zbytečně neprudím blbejma dotazama
Takže na začátek pozdrav všem korejcomilům co mají tuhle
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
značku.
G.