Ahoj zdravím všechny příznivce této značky, jsem tu nový a tedy považuji za správné se představit, nick je viditelný a tedy dálší info o mě je to, že jsem sice příznivcem Off road společenství, ale pořídil jsem si Hyndai Coupe 98 jako autíčko pro radost a v létě to bude dárek pro synátora k promoci. Jsem z Náchoda a protože na autě bude spoustu práce než bude odpovídat mým představám budu vás otravovat dotazy co, kde, jak atd.

tedy začnu,, auto je v poměrně dobrém stavu, co se týče povozku a stavu motoru - 1,6tku znám z toby kdy jsem měl Lantřičku a byl jsem s ní moc spokojený ( proto taky volba Coupé ) ale je doplněné o takový ty hlouposti jako osvětlení podvozku diodovými rampamy atd. Uvnitř je před řadičkou řada vypínačů, které ani majitel co měl vozítko čtyři měsíce nevěděl k čemu slouží, tedy pořídím pár fotek a požádám vás, jestli někdo nezná původního majitele, který by mi řekl k čemu to slouží ať nemusím dlouho bádat a eventuelně na co si mám dát bacha hned od začátku, tedy pokud si o informace tady můžu říci, pokud ne tak mě hned pošlete,, no víte kam

ať vás tady zbytečně neprudím blbejma dotazama
Takže na začátek pozdrav všem korejcomilům co mají tuhle

značku.
G.