Kniha prani a stiznosti
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
No jistěěěěěěěěěě. Taky je mi s vámi fajn a nějakou tu chvilku tady s vámi prosedím. Skvělá parta-ať to vydrží
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
tak to si nebyl sám a k tomu mi eště dva dny nešel internet....chjomacháček píše: Jo tak to pro mne taky, hlavně poslední dobou. Neni den kdy bych sem nemusel. Dneska ráno to nějak nešlo načíst a byl jsem z toho dost nervozní, protože ta parta tady - to je live & best of.
ale už sem tu zpět mezi Váma...hihi
Kdo jsi my Tě neznáme!!!!Farmář píše:tak to si nebyl sám a k tomu mi eště dva dny nešel internet....chjomacháček píše: Jo tak to pro mne taky, hlavně poslední dobou. Neni den kdy bych sem nemusel. Dneska ráno to nějak nešlo načíst a byl jsem z toho dost nervozní, protože ta parta tady - to je live & best of.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Ivane to bylo, ale kua hnusný...........Farme já Tě znám, ale jen odvidění zatímivan píše:Kdo jsi my Tě neznáme!!!!Farmář píše:tak to si nebyl sám a k tomu mi eště dva dny nešel internet....chjomacháček píše: Jo tak to pro mne taky, hlavně poslední dobou. Neni den kdy bych sem nemusel. Dneska ráno to nějak nešlo načíst a byl jsem z toho dost nervozní, protože ta parta tady - to je live & best of.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Já si dělal puel,bač jsem dlouho Farmáře na foru dlouho neviděl a on ví,že se známe moc dobře a že nejsem zlý ,ale kámoš a pěkně ukecanej!!!!Jouda píše:Ivane to bylo, ale kua hnusný...........Farme já Tě znám, ale jen odvidění zatímivan píše:Kdo jsi my Tě neznáme!!!!Farmář píše: tak to si nebyl sám a k tomu mi eště dva dny nešel internet....chjo
P.s Farmáři musíme zase zajít na Hostan!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
No já mám teď doma taky kolaps netu , jelikož jsem si objednal ADSL a při instalaci zjistil, že ten USB modem co dávají zadarmo s W98 nějak nechodí, tak sem chodím z práce. Budu muset asi přejít na 2000 nebo XP nebo to nějak vyřešit pomocí jiného modemu a síťovky. Ale budu zde do riztrhání těla i klávesnice .Farmář píše:tak to si nebyl sám a k tomu mi eště dva dny nešel internet....chjomacháček píše: Jo tak to pro mne taky, hlavně poslední dobou. Neni den kdy bych sem nemusel. Dneska ráno to nějak nešlo načíst a byl jsem z toho dost nervozní, protože ta parta tady - to je live & best of.
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Jakej doktor???Farmář píše:si nedělej starosti .... je to přece náš doktor MachačekHanz píše:Bacha na závislost, macháčku, ta se blbě léčí.macháček píše:.... Ale budu zde do riztrhání těla i klávesnice .
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím