Nový člen fora - práce pkračují :-)
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Lhoty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový člen fora
aha, ten jsem ještě neviděl:)
Lantra 1.8 J2 Wagon 1996
4 x Trabant 601 1970 - 1991
4 x Trabant 601 1970 - 1991
- Reklama
Rybář píše:Moc pěkný autíčko Jenom jak píše Mirpie bych nevydejchal absenci pytlů...
No mě to taky sere, koukal jsem na podvozek a celkovej technickej stav a nevšiml jsem si těch pytlů, o to víc, že to je dárek pro kluka a chtěl jsem i slabší motorizaci aby se mi v tom nezabil, bohužel to nemá ani ABS, ale bohužel moje blbost. Auto se mi líbí a tohle je takový pokažení radosti, ale už ho prodávat nebudu, naštěstí mladej není žádnej bláznivej magor s bejsbolkou kšiltem nad ucho a s kalhotama na půl prdele. Už jezdí šest let a je rozumnej, ale stejně to neznamená, že ho nemůže sestřelit nějakej magor, ale to by člověk nemohl vylízt z baráku
- Piskotkiller
- Moderátor
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
No já nevím, v jeho věku jsem jezdil zásadně 80, ovšem úplně všude, kdekoli a přes cokoli.... A bez pytle, tenkrát pytle neexistovaly.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
No to já taky, ale tehdá byla špička technologie škůdka 120 a taky na cestách trošku volněji kurňa to je debata
,, mě tak nějak došlo jak jsem starej
,, mě tak nějak došlo jak jsem starej
- valach
- **
- Kontaktovat uživatele:
Autíčko moc pěkné, bude mít radost. A ty pytle no a co? Je to blbé ale jak vydíš ty magory na cestách, tak jak to do tebe našijí tak ti nepomůže ani 20 pytlů. Hlavně ať slouží a užije si toho autíčka
Sonáta 2.0 16v r.v.96 102kW
Fiat punto sporting 1.2 16v r.v.2000 6rychlostní 59kW
Škoda Fabia 1.4 Mpi r.v.2000 50kw
Fiat punto sporting 1.2 16v r.v.2000 6rychlostní 59kW
Škoda Fabia 1.4 Mpi r.v.2000 50kw
ah ty sedacky jsou paradni, ty sportovni se mi nikdy moc nelibilly, protoze mi prisly nepohodlny, ale v te kuuzi...muzu se zeptat, jaka byla cena coupe ?
Hyundai coupe 1.6 98 16V
Jo klidně, dal jsem za to 35 tisícovek na ten stav podle mě dobrá cena. Ještě plánuju další investice, dutiny a nástřik podvozku, prodloužení střechy, čalounění zadních sedaček do stejnýho provedení jako přední, střešní okno, přeleštění kastle a možná ještě na něco přijdu. To mě tak napadá, někdo nějaký nápad jak vylepšit??
tak auto bez ABS a pytlů už bych si nekoupil, pytle jsem nevyužil, naštěstí, ale ABS mi pomáhá každou zimu, jistě, jde zabrzdit i bez toho, spíš jsme si na to zvykl a zpohodlněl že to klidně zašlápnu a ABS to na tom sněhu zastaví za mě, ale třeba neumim si představit jak by s tím brzdila manželka....
Zas co tam není nemůže se pokazit, jakože zrovna s ABS jsem problémy měl.
Zas co tam není nemůže se pokazit, jakože zrovna s ABS jsem problémy měl.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Jak jsem psal absence pytlů mě štve, ABS nepovažuju za takovou hrůzu, jednak to bude auto vysloveně na léto, protože v zimě se s tím u nás nedá jezdit v oblasti orlických hor je ideál na zimu pořádnej Off. Je to auto pro zábavu a pro mladýho kluka, na každodení ježdění mám dvě jiný, takže asi tak.
Jo a jak se demontují zadní sedačky? Je tam nějaký problém a nebo jen pár šroubů? Chci to nechat přečalounit do podoby předních, tedy kombinace červená černá, teď tam je světlá látka a nelíbí se mi to.
Jo a jak se demontují zadní sedačky? Je tam nějaký problém a nebo jen pár šroubů? Chci to nechat přečalounit do podoby předních, tedy kombinace červená černá, teď tam je světlá látka a nelíbí se mi to.
zadní sedáky jdou ven celkem snadno, je to pár šroubů, ale dostat to ven z auta je horší . Tahal jsem to ven když jsem se potřeboval dostat k čerpadlu.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
Dík za info a jak to tak bývá, vyřešilo se to samo, včera jsem byl u čalouníka a ten to vůbec neřešil. Necháte si to tady a potom si pro to přijdete. Přečalounění zadních sedaček a platíčka 2,5 tis. to se mi zdá jako docela dobrá cena. Je to taky daný tím, že na to nespěchám a tak mi to udělá až bude mít volněji.
Jo a co mě včera potěšilo je to, že se kupéčkáři zdraví, potkal jsem včera v Náchodě kupátko druhý generace, krásný červený s bílými pruhy středem auta, tak pokud je tady někdo s tímto vozem od Náchoda tak ho tímto zdravím. Z Offů jsem na to zvyklej, to je komunita sama o sobě ale tohle mě fakt potěšilo.
Jo a co mě včera potěšilo je to, že se kupéčkáři zdraví, potkal jsem včera v Náchodě kupátko druhý generace, krásný červený s bílými pruhy středem auta, tak pokud je tady někdo s tímto vozem od Náchoda tak ho tímto zdravím. Z Offů jsem na to zvyklej, to je komunita sama o sobě ale tohle mě fakt potěšilo.
Vítám dalšího Náchoďáka! Pokud se nepletu, setkali jsme se na kruháku u kamenice Také tímto zdravím a děkuji za pozdrav a kompliment na účet mého miláčka Jinak auto vypadá i naživo moc pěkně, tak doufám, že bude dobře sloužit, a že se po synovi bude otáčet minimálně tolik holek jako po mě!
PS: Jenom pro zajímavost. Podle fotek bych si tipl, že bydliště nového coupé je někde nad nemocnicí?
PS: Jenom pro zajímavost. Podle fotek bych si tipl, že bydliště nového coupé je někde nad nemocnicí?
Hyundai Coupé GK 2002, 2.0 DOHC, 102 Kw
Zdravím Náchoďáku
Tak to je přesný kruhák u Italie a nejdřív jsem čuměl po autě než mi docvaklo, že to je stájový kolega A s adresou taky trefa, bydlím naproti sídlišti. Doufám, že se někdy sejdeme a vyměníme zkušenosti, taky jsem v Náchodě viděl čtyřočko ve stříbrný metle, ale i inzerát na něj a to je asi všechno. Jo a nevíš o někom šikovným kde by se vyznal v elektrice a dal mi dohromady podsvícení pod autem - část svítí, část ne.
Tak to je přesný kruhák u Italie a nejdřív jsem čuměl po autě než mi docvaklo, že to je stájový kolega A s adresou taky trefa, bydlím naproti sídlišti. Doufám, že se někdy sejdeme a vyměníme zkušenosti, taky jsem v Náchodě viděl čtyřočko ve stříbrný metle, ale i inzerát na něj a to je asi všechno. Jo a nevíš o někom šikovným kde by se vyznal v elektrice a dal mi dohromady podsvícení pod autem - část svítí, část ne.
Původně to tvoje kupátko jezdilo tady v Pardubicích. Párkrát jsem ho potkal. Kolikátej jsi majitel? Protože potom co ho prodával se objevilo někde na jihu a ted je teda u tebe. Furt se toho lidi zbavujou ,ikdyž je tak hezky udělaný