Na to nemusíš vůbec hrábnout,je to lepší ať se to vidí co to potřebuje,kdyby jsi měl zájem ,tak víš kde mě sehnat!!MartasZ píše:Ivánku, kamaráde.. jenže to bych ty prachy musel mít..
Pánové, já to chci spravit, já nechci jiný a věřim že když se na tom zapracuje, tak bude v pohodě.. ale jde jen o ty peníze a peníze se řešej přes pojišťovnu.. pan Samec je poměrně komunikativní a dokázal mi i něco poradit.. ale pan Samec nerozhoduje, rozhoduje pojišťovna..
Problém je, že jsem měl nedávno tu nehodu na sněhu, kdy sem si vylomil obě levý kola a škoda byla 25tis.. takže teď krom toho že mi nezaplatěj všechno mi ještě musej odečíst amortizaci kvůli tý první nehodě.. takže těch peněz od nich fakt nebude moc, jestli vůbec nějaký..
spíš teď jde o způsob řešení co mi navrhnou a toho se bojim.. protože fakturu ze servisu mi rozhodně neproplatěj.. ta by byla těch 110t.. rozpočtem nevim.. vzhledem k tomu že cena opravy se rovná zůstatkový hodnotě vozu, tak se to s největší pravděpodobností bude řešit jako totální škoda a to je taky na prd.. páč odečtou použitelný díly a amortizaci a zbytek mi vyplatěj.. a jestli to bude míň jak šedesát, tak sem namydlenej.. a navíc nevim, jestli to neznamená odhlášení auta a odebrání techničáku
Ivánku.. zhruba sem tu někde napsal co všechno s tim je.. zkus vymyslet kolik by to stálo u vás.. díly z vrakáče, plus stolice, klempíř, práce.. na lak kašlu.. ten si můžu dycky udělat sám..
Jinak nevim no.. v tom servisu by se to pak řešilo taky tak.. už sem s nima dohodlej.. ale pro pojišťovnu museli počítat s origo dílama, že jo..
Ach jo..
A jak to teda vypadá? Nemůžu nic dělat, dokovaď nebudu mít to rozhodnutí, takže stojí v servisu a čeká..
Jo a kdybych to měl přivýzt k Ivanovi, tak bych stejně musel už půlku věcí udělat tady, protože to odnesla přední náprava.. takž by to stejně asi nemělo smysl a nebo na podvalu, ale to by se docela prodražilo, je to celkem dálka
Ach jo ach jo ach jo
Díly se dají sehnat v pohodě ,jak budeš chtít!!!