Session 2011

Moderátor: Moderátoři

oltcitak

Re: Session 2011

Příspěvek od oltcitak »

Takze to je navrh od Espera :D Pre mna je termin v dubnu nevyhovujuci,pretoze ked odidem do UK,pridem naspat az v juli(cervenec).Pre 4WD uzivatelov by asi bolo dobre nejake miesto,ktore niekto pozna,aby sa tam eventualne dalo aj pojazdit trosku v terene(to je len navrh)kym to bude len kratke jednodnove stretnutie,tak program netreba vymyslat,lebo to budeme len kecat.Na viacej dni je to uz ine...Ja navrhujem termin koniec cervence,niektory vikend,miesto kdekolvek,tak do 300km od Prievidze.Keby vam nebolo daleko prist na Sk,tak vybavim u nas na lodenici kemping(iba stany,alebo v autach),stravovanie ziaden problem,a po kopcoch vas povlacim tiez. Zaujimavosti: priehrady N.Rudno,Kanianka,Lazany,Termalne kupele Chalmova,ZOO Bojnice,Zamok Bojnice a ine..
"Rexik" 4WD,2,5l CRDi 103kW

Kód: Vybrat vše

http://oltcitak.rajce.idnes.cz/
Reklama

Espero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Espero »

No tak jsem na mapách vygoogloval, že ten Dobrošov je od Prievidzi 347 km, a to by se určitě mohla najít i zkratka polní cestou a nejedna a tak dosáhnout vzdálenosti do 300 km. :roll: Jinak samozřejmě na květnovém termínu nebazíruju, byl to jen první návrh, jenom v létě budeme na té dovolené kdesi a zatím termín odjezdu nemáme, takže těžko soudit, jak se to nakonec všechno spolu popasuje.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
oltcitak

Příspěvek od oltcitak »

Toz ani ja nebazirujem na tych 300km :mrgreen: To sa aj tak takto nikam nedostaneme... :lol: to treba zahlasit,ze vtedy a vtedy budem tam a tam,kto chce nech pride a hotovo.A nepride nikto #-o :^o :oops: :roll:

Espero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Espero »

Pokud by to mělo být v létě, tak je možná trošku brzo, tak tam dej to datum a místo a uvidíme, jak se to vyvine. Pravděpodobně v sedmém měsíci byc asi neměl problém dorazit kamkoli, v osmém to bude horší - obykle bereme dovolenou až v srpnu.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
kuschall

Příspěvek od kuschall »

A co si dát sraz na ISLANDU, tam se dá krásně pojezdit a s těma pekáčema H1
Karel Švarc
**

Příspěvek od Karel Švarc »

To je jen nějaká Terrakančí provokace, nevšímejte si toho :mrgreen:
Ten Dobrošov se mi líbí, jen bych se příkláněl k letnímu datu a sejít se možná trochu dřív, tak v pátek večer nebo v sobotu ráno. Ať máme víc času na ty naše chlapský řeči. Když se na datu domluvíme tak měcís předem, tak si to snad každej nějak zařídí. Jen na to myslim a začinám se docela těšit.
oltcitak

Příspěvek od oltcitak »

Dedek Kuschallu je deprimovany,bo sa mu terracan drbka :lol: ale my mu drzime palce,nech to da dokopy =D>
Jo Karle,rad sa stretnem a pokecame(mozme prist aj skor a odist neskor,ziaden problem). Inac aj nemcuri organizuju v oktobri nejaky zraz,alebo mozme ist do delikackeho klubu do Kazachtanu :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=vzqKRZKpBqU
http://www.youtube.com/watch?v=dxLJr-ED ... re=relatedObrázek

kuschall

Příspěvek od kuschall »

No Olcite videjka z Kazachstánu pěkná tady by se nic takového nepodařilo uskutečnit
mě teda auto jezdí stále a pořád akorát mám dost velký zdravotní potíže, byl sem na jipce a dnes mi našli trombozu v noze a furt něco už mě to sere, akorát mě těší že tady stále lítá odjezd směr východ Bajkal.......
oltcitak

Příspěvek od oltcitak »

kuschall píše:... akorát mě těší že tady stále lítá odjezd směr východ Bajkal.......
vsetkemu som rozumel,az na tu poslednu vetu :( ledaze narazas na Kamila a na Bajkal,hmm :-k
PS aj my mame problemy,pes sa mi vratl s 3cm dierou v stehne(napriec celej nohy),zasite s uspanim,potom si to vyhryzol,zasa zdrhol,vratil sa ,chcije krv z rozmnozovadla,priznaky jak na rakovine prostaty,tak v nedelu pohotovost a je to "iba rana na faluse" tak chodim za nim,utieram kaluzky krvi,umyvam repikom.Dal som mu pichnut chemicku sterilizaciu,lebo hento zdrhanie za sukami ho raz zabije :cry: miesto opravy auta v nedelu som lietal po doktoroch. A vlastne zdravotne problemy si nevsimam,najlepsie rovno zdochnut a je pokoj,dovtedy sa s tym nebudem zapodievat :wink: :lol:

Espero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Espero »

Tak to jsme dělali o víkendu to samé. Moje čuba si zase zarazila nějaký šutr ze silničního posypu do drápu tak, že ho rozštípla a ten šutr tam zůstal zaražený v lůžku drápu. Pak byla týden statečná, takže jsme to ani nepoznali, že jí skoro uhnil prst. Po týdnu začala kňučet bolestí. Takže o víkendu po doktorech a částečná amputace jednoho prstu. Už je zase statečná a obvazy trhá.
oltcitak

Příspěvek od oltcitak »

No pekne,akurat ze mne ten nas lotor roscesol ksicht,ked som sa mu neopatrne dotkol tej rany na nohe(reflexivny chnap papulkou) nemat okuliare,tak som asi slepy na jedno oko dnes :oops: ale nemozem sa nanho hnevat,nemoze za to. Ma lepsiu zdravotnu starostlivost ako my :lol: K teme,prvy navrh datumu 6-7.8. dajte navrhy,dame hlasovat a uvidi sa. :?: :D

Espero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Espero »

No ten víkend mě za veterináře přišel na 4200,- Kč. To by bylo skoro levnější psa zlikvidovat a přivézt si nového. Tohle je nalezenec z Černé Hory při jedné z našich cest za hranici všedních dnů, na jednom parkovišti u moře si nás jako asi 5 měsíční štěně našlo a už u nás zůstalo, děti odmítly odjet bez něj. Někdo ho tam vyhodil. Prvně a naposled v životě jsem viděl psa si zaopatřovat potravu tak, že se potápěl v moři a lovil ryby. Dneska už tu potřebu nemá. Kříženec retrívra a ridgebecka, docela dobře ten ořech vypadá.
oltcitak

Příspěvek od oltcitak »

pes v mori a potapat sa? to cucim,keby ze je to newfoundlandak,sa necudujem,ale nejaky suchozemec??? Nas sa boji vody,resp. strasne sa bal(trauma z detstva,myslim) nemame ho od mala,tak len predpokladam,poslednu dovcu som ho trosku trenoval,takze uz sa sam pustil do hlbsej vody(skracoval si cestu cez horske pleso v Bosne,najprv omylom,druhy krat uz so zamerom) aj na trajekte ce Bokorsku uzinu vydrzal a v mori na Velikoj Plazi som ho odniesol na rukach do mora,bal sa,ale vydrzal a docapkal sa na breh. Neskor mal problemy s korytnackou,nevedel pochopit,co je to za cudo :lol: no clovek zazije spustu radosti s tymito milackami(ale aj starosti) =D> :roll:

Espero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Espero »

oltcitak píše:pes v mori a potapat sa? to cucim,keby ze je to newfoundlandak,sa necudujem,ale nejaky suchozemec??? Nas sa boji vody,resp. strasne sa bal(trauma z detstva,myslim) nemame ho od mala,tak len predpokladam,poslednu dovcu som ho trosku trenoval,takze uz sa sam pustil do hlbsej vody(skracoval si cestu cez horske pleso v Bosne,najprv omylom,druhy krat uz so zamerom) aj na trajekte ce Bokorsku uzinu vydrzal a v mori na Velikoj Plazi som ho odniesol na rukach do mora,bal sa,ale vydrzal a docapkal sa na breh. Neskor mal problemy s korytnackou,nevedel pochopit,co je to za cudo :lol: no clovek zazije spustu radosti s tymito milackami(ale aj starosti) =D> :roll:
Pozor, labradoři jsou původně rybářští psi. A pak to štěně se muselo nějak živit samo než jsme si ho přisvojili a ty rybky v moři byly pro něj nasnadě. Od té doby zbožňuje ryby, přímo se po nich může utloct a kosti mu vůbec nevadí.
kuschall

Příspěvek od kuschall »

Tak mám doma taky ridgebeka nebo jak se to píše a je zdravější jak já
jo s Kamilem sem ve spojení rád bych vyrazil ale záleží jak na tom budu zdravotně a rád bych ještě jedno auto, ale vše ukáže čas
Odpovědět

Zpět na „H1 Van / Bus / Truck“