Jinak je mám chytlé jen u sloupku 3D samolepkou a v pohodě. Ty plíšky jsem ani neviděl ani nevím, kde se dávají

Moderátor: Moderátoři
Ahoj, zatím je nemám, chtěl bych si je koupit z Korea suv, ale z obrázku není vidět jak se uchycují.Proto žádám o rady.Mirek B píše:Ahoj
jaký máš typ těch deflektorů a jak jsou uchycenyv okně?(jsou zajištěny nasunutím plíšků?)
máš je z korea suv?
dík Mirek
antiexe píše:Zdravim. Znamemu sa zapacilo moje autoa chcel by si tiez zakupit Tucsona. Na inzerat nasiel jedno auto od chlapika, ktory dovaza auta. Ma to ale problem: je k nemu len jeden kluc a jedno DO. Niekde si zistoval, ze z kluca by mu duplikat vedeli urobit aj s kodom pre imobilizer. Ale DO nie. Potreboval by vediet, ako vlastne funguje DO (ci je mozne vymenit RJ alarmu+ central), alebo je to vacsi problem.
Tak to by mě také zajímalo,na kolik to vyjde.D.antiexe píše:Menili ste uz niekto spojku + zotrvacnik? Kolko vas to vyslo? Mna to asi o chvilu caka a zistil som, ze cena bude okolo 1000EUR
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |