Hyundai Genesis Coupe: v Evropě ještě letos
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Re: Hyundai Genesis Coupe: v Evropě ještě letos
Slovensko zahájilo prodej trochu dříve, myšleno bylo první v ČR oficiální cestou
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
mohl bych se přijet podívat mrknout? to auto chci, ale budu na něj mít tak za tři roky
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Až bude, tak klidně
A můžeme udělat objednávku s dodáním za 3 roky
A můžeme udělat objednávku s dodáním za 3 roky
- black_sheep
- Moderátor
tak jó alespoň ho udělají korejci poctivě když na to budou mít tolik času
už se ví jaká bude výbava za tři roky?
už se ví jaká bude výbava za tři roky?
I ❤ cars
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Havroš-to je už oficiální cena,za kterou se bude prodávat u dealerů? Jestli ano,tak to sakra přestřelili Pro Čr i Sr je stejný český importér(Hyundai Motor Czech s.r.o.) a cena za stejné auto na Slovensku je v přepočtu o 100 000,-Kč menší (27226E/ať přeženu 24,50Kč/E).A co víc-za oficiální cenu 29243E(716500,-Kč)tam prodávají 3,8V6-a tady za ještě daleko vyšší cenu slabou 2,0T Mýlím se nebo se importér s cenou v Česku pomátl .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
to som chcel napisat ale nechcel som aby mal niekto dojem ze kazim ksefty. Ten trenciansky dealer (auto M.P) mal 3,8V6 za 30 000 Euro vratane asistencnej sluzby. A to je zrejme trochu ine zvezenieBorek píše:Havroš-to je už oficiální cena,za kterou se bude prodávat u dealerů? Jestli ano,tak to sakra přestřelili Pro Čr i Sr je stejný český importér(Hyundai Motor Czech s.r.o.) a cena za stejné auto na Slovensku je v přepočtu o 100 000,-Kč menší (27226E/ať přeženu 24,50Kč/E).A co víc-za oficiální cenu 29243E(716500,-Kč)tam prodávají 3,8V6-a tady za ještě daleko vyšší cenu slabou 2,0T Mýlím se nebo se importér s cenou v Česku pomátl .
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- black_sheep
- Moderátor
no, já osobně ho teď kupovat nebudu takže to hodnotit nebudu; nevím proč, ale tak trošku jsem s tou vyšší cenou počítal!
však za ty dva-tři roky bude stát o něco míň p.s.: nevyměnil bys, Borku? coupé už budeš mít osmiletý
však za ty dva-tři roky bude stát o něco míň p.s.: nevyměnil bys, Borku? coupé už budeš mít osmiletý
I ❤ cars
Cenová politika bude nejspíš taková... Uvidíme po zveřejnění ofiko ceníků
Zatím platí tato cena za 2,0T
Zatím platí tato cena za 2,0T
- black_sheep
- Moderátor
no, bejt první v republice holt něco stojí! majitel si bude užívat to že budou všici koukat co že to má za fáro
I ❤ cars
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
A navíc,kdo viděl ofic.veřejné ceníky na Slovensku před koncem roku,za kolik bylo možné Genesis pořídit-to bylo ještě o několik tisíc E méně
Ta Sk cena se mě zdá konkurence schopná,pokud bude chtít prorazit v tomto segmentu.Auto má vynikající a pokud cenu nepřežene,tak bude i úspěšně prodávat.
Blacku-Genesis mě za srdce nechytil na první pohled jako se mě to stalo u Tiburonu.Tam jsem hned věděl,když jsem ho poprvé viděl,že tohle auto chci a .....koupil ho.U Genesis už jsem rozdýchal to kačeří křídlo ala BMW6(víko kufru),ale stále nemůžu překousnout předek-hlavně nárazník. Technika supr(tedy 3,8V6),prostor bída....Nechci dělat závěr-počkám,až ho uvidím na živo,třeba se mě bude líbit.To víš,že pokukuju,co za další sporťák břibude v garáži-a že to bude sporťák vím určitě Tiburona ale určitě neprodám-vzhledově se mě líbí daleko víc než Genesis,spolehlivost 100%,náklady na provoz minimální...takže ten má místo v garáži nadále jisté.
Byl jsem zvědavý na Veloster-ten se mě vzhledově líbí.Pouze bych raději viděl zadek ala sporťák -protažený s kufrem.Problém je,že co mám zprávy(ze zdroje jako když jsem před rokem psal o prodeji Genesisu u nás na přelomu 2010/11),tak pro Evropu ho zprzní jako 5 dveřáka .Tak uvidím až si budu na ta auta moc sáhnout v prodejně.
Ta Sk cena se mě zdá konkurence schopná,pokud bude chtít prorazit v tomto segmentu.Auto má vynikající a pokud cenu nepřežene,tak bude i úspěšně prodávat.
Blacku-Genesis mě za srdce nechytil na první pohled jako se mě to stalo u Tiburonu.Tam jsem hned věděl,když jsem ho poprvé viděl,že tohle auto chci a .....koupil ho.U Genesis už jsem rozdýchal to kačeří křídlo ala BMW6(víko kufru),ale stále nemůžu překousnout předek-hlavně nárazník. Technika supr(tedy 3,8V6),prostor bída....Nechci dělat závěr-počkám,až ho uvidím na živo,třeba se mě bude líbit.To víš,že pokukuju,co za další sporťák břibude v garáži-a že to bude sporťák vím určitě Tiburona ale určitě neprodám-vzhledově se mě líbí daleko víc než Genesis,spolehlivost 100%,náklady na provoz minimální...takže ten má místo v garáži nadále jisté.
Byl jsem zvědavý na Veloster-ten se mě vzhledově líbí.Pouze bych raději viděl zadek ala sporťák -protažený s kufrem.Problém je,že co mám zprávy(ze zdroje jako když jsem před rokem psal o prodeji Genesisu u nás na přelomu 2010/11),tak pro Evropu ho zprzní jako 5 dveřáka .Tak uvidím až si budu na ta auta moc sáhnout v prodejně.
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče chycení za srdce, tak tam jsem na tom skoro jako Borek. Tiburona jsem viděl, viděl jsem že je za dostupnou cenu, a v tu chvíli mě technické údaje, výbava nebo cokoliv jiného nezajímalo. Na vzhled Genesis Coupé jsem si zvykal déle, kdybych mohl tak jej mnohem více překopu k obrazu svému, ale u něj u mě vítězí technické parametry, už samotná velikost auta, motor 3.8V6 s 300 koňmi, to že je to zadokolka ...a za tu cenu (myslím sk ceníky) ...to už člověk i to vykousnuté okno vzadu nebo slabší předek odpustí.
Chlapci, hovorte čo chcete, dnes som ho videl na vlastné oči (Hyundai Topoľčany). Majú ho tam v nádhernej červenej.. No skoro som nabúral.. chýbali centimetre Mali by ho upratať aspoň do dvora, nie ho takto vystavovať pri ceste...
Hyundai Accent, 1997, 1,3 62kW, comfort.. strieborna metaliza, 2x bag + el. okna.. 185/60 R14
Speed! I am Speed!
Speed! I am Speed!
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Peter TO-ty máš chlape smůlu-měl jsi ho šikovně nabourat a dostal bys na něho slevu .A ty se v poslední chvíli vyhneš.
Jsem zvědavý,jak vypadá na živo.
Jsem zvědavý,jak vypadá na živo.
- black_sheep
- Moderátor
závidím (nahlas)
I ❤ cars
Ak tam bude aj v sobotu, poslem SPY photo..
Hyundai Accent, 1997, 1,3 62kW, comfort.. strieborna metaliza, 2x bag + el. okna.. 185/60 R14
Speed! I am Speed!
Speed! I am Speed!