spojka na coupe GK
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: spojka na coupe GK
Chlapi, a je to tady, asi jsem už definitivně i já svou spojku přivedl svým blbnutím na pokraj smrti. Když pod plným plynem, na trojku a čtyřku, točím cca 5000, tak to lehce proklouzne aniž bych se spojkového pedálu byť jen dotkl. Ačkoliv jsem bez koruny, tak vážně uvažuju nad tím, že tam teď vrazím něco pořádného, klidně tu keramiku, u které tak trochu doufám, že přežije zbytek auta.
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
kolik jsi na ní najel?
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zatím 66 tisíc a ještě pár jich na ni zřejmě najedu ...když nejedu pod úplně plným plynem tak se chová dobře.
Mili členove
Potřebuji poradit mam takovy problem se spojkou Na Coupečku II.G 2002 V6 ...
Problem: Pedal spojky mi při řazení jakoby vibruje delata hlavne při poušteni spojky když přeřazuji ale delato u tech mensich rychlostnich stupnu jako je 1.2.3. u 5.6 to nepocituju
přiklad dam jedničku a chci se rozjet a pedal spojky pomalu poustim a ve čtvrcte se mi jakoby sekne a musim trosku povolit silu nohy aby se pustil uplne ...Takže jestli mi neco navrhujete a poradite s cim mam nejspis problem budu rad Diky za odpovedi
Potřebuji poradit mam takovy problem se spojkou Na Coupečku II.G 2002 V6 ...
Problem: Pedal spojky mi při řazení jakoby vibruje delata hlavne při poušteni spojky když přeřazuji ale delato u tech mensich rychlostnich stupnu jako je 1.2.3. u 5.6 to nepocituju
přiklad dam jedničku a chci se rozjet a pedal spojky pomalu poustim a ve čtvrcte se mi jakoby sekne a musim trosku povolit silu nohy aby se pustil uplne ...Takže jestli mi neco navrhujete a poradite s cim mam nejspis problem budu rad Diky za odpovedi
Jestli to nebude něco v hydraulice a to určitě jo.. Spojkový válec pomocný nebo hlavní. Zkus se podívat na nastavení pedálu třeba.
Jo dik ..Akorat kde to mam hledat to nastaveni pedalu ?? Co jsem se akorat dival na množstvi spojkove kapaliny a to bylo v pohode ...
hned u pedalu je šroub s kontra matkou tušim že 12 nebo 14klič ale tim si nastaviš pouze polohu pedalu
Prodej levných autodílů.
Aha super dik ...A jak vim čeho mam docilit povolenim nebo pritahnutim toho šroubu? ted jen vim ze když se chci rozjet dam 1 a pustim jen trosku spojku a ona se jakoby sekne jako jsem psal navrchu, tak nevim teda jak povolit či pritahnout
tim si jen šteluješ polohu pedalu,že se ti to seka muže byt problem v hydraulicke soustave ,nebo se ti to muze zadrhavat ta packa co pohybuje s spojkovým ložiskem,,ale todle vsechno by podle me delalo u jakekoliv rychlosti a ne jen u tech co pises
Prodej levných autodílů.
U tech nizsich stupnu pocituju to zadrhnuti toho pedalu jedna se o 1,2 u tech vysich to nedala a taky to doprovazi takove vibrace tak prave nevim po cem jit..
Jen informativne...Problem jsem vyresil stacilo ovzdusnit spojkovou soustavu plus vymena spojkove kapaliny takze jsem rad ze to nebylo neco vaznejsiho jako pritlacak nebo lozisko a dalsi veci co maji spolecne se spojkou ...
-
Zdravím.
Měl bych dotaz, jestli někdo neví kde se dá sehnat ta plastová "věc", která je mezi pedálem a pístem spojkového válce. Ze začátku se jen zasekával pedál, protože se ta plastová věc moc vyvracela až to najednou celé prasklo a byl jsem nucený dojet domů jen na trojku, protože nešlo řadit . Coupe 2.0 105kW
Měl bych dotaz, jestli někdo neví kde se dá sehnat ta plastová "věc", která je mezi pedálem a pístem spojkového válce. Ze začátku se jen zasekával pedál, protože se ta plastová věc moc vyvracela až to najednou celé prasklo a byl jsem nucený dojet domů jen na trojku, protože nešlo řadit . Coupe 2.0 105kW
takže aj ja som v tomto klube.... odišla spojka pri 104000 km........... fakt to auto je velmi poddimenzovane.... objednal som z autoBP.cz spojokvu sadu valeo za 2761czk ( podla vás kolko vydrži ? 50 000 km ? len so zaujímavosti... )
Hyundai Tiburon 2.0 2002 silver
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Valeo dodává i originální spojku. Výdrž záleží hodně na stylu jízdy.
A já už mám skoro 77 tisíc a pořád jezdím na té kluzké původní, a s nedočkavostí čekám až z USA dorazí nová.
A já už mám skoro 77 tisíc a pořád jezdím na té kluzké původní, a s nedočkavostí čekám až z USA dorazí nová.
no hej keby som mal na keramickú tak by som nad tým nerozmýšlal... ale môj rozpočet je chudobný a benzin drahy, a ked najazdim takych 9-10 tis. ročne tak dufam že vydrži niekolko rokov...
Hyundai Tiburon 2.0 2002 silver