DVĚ DCERY??????Borek píše:Přijedu v noci v sobotu,až potáhnu z jižních krajin z dovolené. Program nestihnu ,ale účast splním a hlavní důvod účasti je Radeho oblíbená přednáška o olejích a svíčkách(snad stihne všechny modely).
Zasvěcení vědí,že já mám v autě všechno-od koupelny(ohřáté vody s mýdlem od motoru,přes zabezpečení kolobotkou,DVD,až po elektriku 220V),ale tentokrát přivezu ukázat novinku-Borkův harém(manželka a dvě dcery).
Účast na prvním ročníku Hyundaisrazumorava
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Nedělej si naději je jim jen 8 a 12let, to už jsem zjistilMartasZ píše:DVĚ DCERY??????Borek píše:Přijedu v noci v sobotu,až potáhnu z jižních krajin z dovolené. Program nestihnu ,ale účast splním a hlavní důvod účasti je Radeho oblíbená přednáška o olejích a svíčkách(snad stihne všechny modely).
Zasvěcení vědí,že já mám v autě všechno-od koupelny(ohřáté vody s mýdlem od motoru,přes zabezpečení kolobotkou,DVD,až po elektriku 220V),ale tentokrát přivezu ukázat novinku-Borkův harém(manželka a dvě dcery).
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
-
- Kontaktovat uživatele:
No já si stejně dělal jen prdelJouda píše:Nedělej si naději je jim jen 8 a 12let, to už jsem zjistilMartasZ píše:DVĚ DCERY??????Borek píše:Přijedu v noci v sobotu,až potáhnu z jižních krajin z dovolené. Program nestihnu ,ale účast splním a hlavní důvod účasti je Radeho oblíbená přednáška o olejích a svíčkách(snad stihne všechny modely).
- Mirka Pekárková
- *
Sraz
Tak k dnešnímu dni je přihlášeno 15 aut, přes dvacet lidí / s Borkovou rodinou třicet /. Je radost vidět, že jsme to nedělali zbytečně.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraz
No,a potom,že sporťáky jsou malé. Jak se hned zvednul počet účastníků,díky Borek family.rade622 píše:Tak k dnešnímu dni je přihlášeno 15 aut, přes dvacet lidí / s Borkovou rodinou třicet /. Je radost vidět, že jsme to nedělali zbytečně.
Rade622
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži