mám následující problém:
půjčil jsem si navigaci Blaupunkt od kamaráda ale když ji strčím v autě do zásuvky tak nic:-( zapalovač ale v zásuvce normálně funguje a navigace v jiném autě taky funguje, nevíte v čem může být problém???
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Moderátoři: vipe, Moderátoři
vipe píše:Druhá od spodního okraje úplně vlevo 15A (20A).![]()
Zkoušel jsi zda je přítomno napětí na kontaktu kabelu vedoucího k zapalovači, když tvrdíš že je ten zapalovač vadný a chceš ho měnit.
Třeba máš někde přerušený drát nebo vypadlou kostru od toho zapalovače a zapalovač je dobrý.
a dokáže napájet i navigaci? hned bych do toho šel!lada t5 píše:Taky jsem měl se zapalovačem problém, tak jsem koupil v trafice za 10 Kč plynový - a světe div se - funguje to!! Ani jsem nemusel do značkového servisu.![]()
![]()
protoze lada ma velkou hlavu jak pytel vod bananu lada se v davu neztratilada t5 píše:Taky jsem měl se zapalovačem problém, tak jsem koupil v trafice za 10 Kč plynový - a světe div se - funguje to!! Ani jsem nemusel do značkového servisu.![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |