Čakacia doba na ix35
Moderátor: Moderátoři
Re: Čakacia doba na ix35
Fishka, spravne prave na otm pracujem, ze to idem popresuvat lebo zbytocne je tu plna pi** stran ked nemusi...
Jj, teraz idu na odbyt viac naftaciky... (ehm, moja stara chce stale benzinak ale ja tvrdim, ze diesel... ehm aj ked rano jej to tych 5km do prace myslim bude vadit- diesel)
Jj, teraz idu na odbyt viac naftaciky... (ehm, moja stara chce stale benzinak ale ja tvrdim, ze diesel... ehm aj ked rano jej to tych 5km do prace myslim bude vadit- diesel)
BMW 750d M ( G11) Individual, BMW X5 (F15) Individual, Hyundai ix35 CRDi Premium
- Reklama
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
V ČR stále stejné na 2,0D delší čekací doba než na 2,0i.
Olomouc
Olomouc
Zdravím všechny,
čekám na 1.6 GDI ve výbavě Comfort (objednáno na konci prosince 2010). Podle prodejce je "v jejich systému" stav Výroba - stejnou informaci jsem ale dostal i před zhruba měsícem. (Předpokládám, že vlastní výroba vozu může trvat tak 2 dny.)
Lze nějak usoudit, kdy bych mohl auto mít, když už se měsíc "vyrábí"?
Předem díky za vaše zkušenosti.
čekám na 1.6 GDI ve výbavě Comfort (objednáno na konci prosince 2010). Podle prodejce je "v jejich systému" stav Výroba - stejnou informaci jsem ale dostal i před zhruba měsícem. (Předpokládám, že vlastní výroba vozu může trvat tak 2 dny.)
Lze nějak usoudit, kdy bych mohl auto mít, když už se měsíc "vyrábí"?
Předem díky za vaše zkušenosti.
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
systém předávání stavu objednávky pro dovozce / dealery je u poněkud tristní (nevím jak je to u ostatních značek):
Po odeslání objednávky vidím max "zadáno", "výroba" (která visí celou dobu než se auto vyrobí) a poté "transport k dovozci".
Dle mých informací (a stejným peripetiích - měl sem stav výroba 4 měsíce) nemá dovozce a tudíž ani dealer šanci zjistit aktuální stav
Po odeslání objednávky vidím max "zadáno", "výroba" (která visí celou dobu než se auto vyrobí) a poté "transport k dovozci".
Dle mých informací (a stejným peripetiích - měl sem stav výroba 4 měsíce) nemá dovozce a tudíž ani dealer šanci zjistit aktuální stav
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Podle informací od 1,6GDI na objednání čekací doba 4-6 měs. , Prodejce nám nabídl ihned k odběru je 1,7CRDi s bonusem až 75 tis.Kč, a to je docela dobrá(výborná) nabídkaJiRa píše:Zdravím všechny,
čekám na 1.6 GDI ve výbavě Comfort (objednáno na konci prosince 2010). Podle prodejce je "v jejich systému" stav Výroba - stejnou informaci jsem ale dostal i před zhruba měsícem. ..Předem díky za vaše zkušenosti.
ix35 1,6 GDI
i20
Lantra
i20
Lantra
Keď som bola zháňať ja, cca sú tomu dva týždne na motory 2.0CRDi sa čaká 6 mesiacov.Ale aj to je asi kravina lebo viem o človeku čo si objednal v júni 2010 a až teraz ho dostane.
Na 1.7CRDi som čakala 9 dní - bolo navyše.
Na 1.7CRDi som čakala 9 dní - bolo navyše.
Zdravím všechny ,
myslel jsem si, že budu taky v klubu v poli s ix35 ale nestalo se tak.
Dlouho jsem toto forum sledoval, četl. Pak došlo na osobní zkušenost s ix35 a byl jsem celkem nadšen - ta prostornost a design............ Chěli jsme ix35 s 1,6gdi, byli jsme se s ním projet a paráda .................. Jelikož v současné době budem rekonstruovat byt atd. , rozhodli jsme se pro ŠKODU YETI. Rozdíl v pořizovací ceně mezi ix35 a Yetim byl cca. 50 000Kč. Pro někoho těch 50 000Kč je málo, ale pro mě je to v současné době celkem dost. Pro Yetiho hovořili celkově nižší provozní náklady, prodejce ( kupovali jsem před dvěma lety octavku - dostali jsme super cenu ) . Ano ix35 je líbivé,pohledné, krásné, ale .......................a taky dodací doba ix35 v 1,6gdi je těch 3-6 měsíců ..... Yetiho budem mít nejpozději koncem dubna.
Opravdu bylo to těžké rozhodování , ale udělal jsem nejlíp jak jsem mohl. a vůbec toho nelituji , mi se yeti líbil od začátku a jak přišel na trh ix35 tak mě trošku očaroval , ale rychle jsem vystřízlivěl.
Díky všem ,co mi zde odpovídali a diskutovali
Mnoho šťastných,spokojených, bezproblémových kilometrů s Vašimi plechovými miláčky nejen ale jakékoliv značky !
Michal - Opava
myslel jsem si, že budu taky v klubu v poli s ix35 ale nestalo se tak.
Dlouho jsem toto forum sledoval, četl. Pak došlo na osobní zkušenost s ix35 a byl jsem celkem nadšen - ta prostornost a design............ Chěli jsme ix35 s 1,6gdi, byli jsme se s ním projet a paráda .................. Jelikož v současné době budem rekonstruovat byt atd. , rozhodli jsme se pro ŠKODU YETI. Rozdíl v pořizovací ceně mezi ix35 a Yetim byl cca. 50 000Kč. Pro někoho těch 50 000Kč je málo, ale pro mě je to v současné době celkem dost. Pro Yetiho hovořili celkově nižší provozní náklady, prodejce ( kupovali jsem před dvěma lety octavku - dostali jsme super cenu ) . Ano ix35 je líbivé,pohledné, krásné, ale .......................a taky dodací doba ix35 v 1,6gdi je těch 3-6 měsíců ..... Yetiho budem mít nejpozději koncem dubna.
Opravdu bylo to těžké rozhodování , ale udělal jsem nejlíp jak jsem mohl. a vůbec toho nelituji , mi se yeti líbil od začátku a jak přišel na trh ix35 tak mě trošku očaroval , ale rychle jsem vystřízlivěl.
Díky všem ,co mi zde odpovídali a diskutovali
Mnoho šťastných,spokojených, bezproblémových kilometrů s Vašimi plechovými miláčky nejen ale jakékoliv značky !
Michal - Opava
Škoda Yeti 1,2 TSi ...........mazel
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
JáTy je levnější, protože je menší a je to tuctovka Ale samozřejmě je to tvé rozhodnutí a přeju ti aby si byl spokojený a nadšený z nového autíčka
Člen Hyundaiclub.cz
Tak asi bude trošku levnější ....... díkyFISHkaa píše:JáTy je levnější, protože je menší a je to tuctovka Ale samozřejmě je to tvé rozhodnutí a přeju ti aby si byl spokojený a nadšený z nového autíčka
Tak asi bude trošku levnější, menší ani o moc není....krápek ....... díkymbelas píše:FISHkaa píše:JáTy je levnější, protože je menší a je to tuctovka Ale samozřejmě je to tvé rozhodnutí a přeju ti aby si byl spokojený a nadšený z nového autíčka
Naposledy upravil(a) mbelas dne 11 bře 2011, 13:56, celkem upraveno 1 x.
- vlado1979
- Kontaktovat uživatele:
mbelas:
Tak už máš konečne jasno. Yeti. Dobrá voľba. Keby som vyberal auto v katergórii SUV, tak by som vybral buď yetiho alebo tiguana. Najradšej však Q5
Gratulujem a prajem veľa šťastných km.
Tak už máš konečne jasno. Yeti. Dobrá voľba. Keby som vyberal auto v katergórii SUV, tak by som vybral buď yetiho alebo tiguana. Najradšej však Q5
Mazda CX-5, 2.0 Skyactiv-G AWD AT, 118 kW (2015-
Suzuki Swift, 1.2 VVT, 69 kW (2016-
BMW 530i E61, 3.0 R6 AT, 200 kW (2011 -2015)
Hyundai i30, 1.4, 80 kW (2008-2011)
Peugeot 307 break, 2.0 HDi, 79 kW (2006-2008)
Mazda 121, 1.4, 44 kW (2004-2006)
Suzuki Swift, 1.2 VVT, 69 kW (2016-
BMW 530i E61, 3.0 R6 AT, 200 kW (2011 -2015)
Hyundai i30, 1.4, 80 kW (2008-2011)
Peugeot 307 break, 2.0 HDi, 79 kW (2006-2008)
Mazda 121, 1.4, 44 kW (2004-2006)
No konečně mám jasno , konečně......taky si říkám Nerozhodovalo se mi lehce, ale dopadlo to jak dopadlovlado1979 píše:mbelas:
Díky
Jsem čekatel na 35ku GDI od začátku února tak jsem zvědav kdy příjdu na řadu
Na nás se umálo štěstí, šikovnej prodejce vyštrachal prošlou rezervaci u jiného dealera na skladové auto, jediný v té době a přesně takové jaké jsme chtěly. 1.7 ve stylu,bílá barva. Pecka takže za týden bylo doma a už máme najeto 800km, spotřeba je do 7litrů. K dnešku 6,7l. Super auto, super pohodlí. Neni to na sprinty, ale i tak táhne super. A ten pocit z jízdy je krásnej. Komfortní poježděníčko.
ix 35 1.7 CRDi Style už je doma
Peugeot 307 SW 1.6 HDi
Renault Clio 1.4
Peugeot 307 SW 1.6 HDi
Renault Clio 1.4
No, já já jsem se rozhodnul zhruba před dvěmi týdny v pátek a následující čtvrtek jsem s ním už odjížděl... Taky 1,7 CRDi. Pocity z něj mám zatím celkem dobré, ještě to ale vydýchávám, že jsem šel do toho takto po hlavě... Mám najeto asi 500km a počítač mně zatím ukazuje průměrnou spotřebu 5,6l/100km. Jsem zvědavý, jak se to bude lišit, až budu znova tankovat a budu si to moci spočítat...
ix35 1.7 CRDi Comfort