jaké žárovky
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Re: jaké žárovky
Zdravim, nemáte někdo zkušenosti s těmito žárovkama? http://tuning.autodoplnky.cz/tuning-zar ... -s89647902
Getz 1,5 CRDi 65kW
- Reklama
Hm, a má to homologaci?
- black_sheep
- Moderátor
to je sice krásný ale pochybuju že to dostalo homologaci... tyhle žárovky oslňují ostatní. pokud by tomu tak nebylo tak si klidně připlatím za kvalitu, ale spíš si myslím že s tim příjde někdo ze zavedenejch značek
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
ja použivam osram nightbreakery a jsem max spokojen sice kratsi zivotnost ale vykonove jsou luxusni
getz 1.1l dynamic,space silver mica,2006
- black_sheep
- Moderátor
na to je řešení nightbreaker plus! aktuální novinka; svítí stejně dobře ale životnost je normální..
díky tomu jsem v obi koupil v doprodeji NB normální, patice H1, za cenu 199 a pár
díky tomu jsem v obi koupil v doprodeji NB normální, patice H1, za cenu 199 a pár
I ❤ cars
Na svém druhém autu, VW Multivan, jsem také jezdil s Osram NB. A velká spokojenost, fakt svítí moc dobře. Nakonec jsem ale nevydržel a zakoupil žárovky Xenesis - a je to zase o třídu lepší než Osram NB. Zkuste zadat do Googlu a dočíst se na různých forech, co o nich lidé píší. Udělal jsem to zrovna tak, zakoupil - a nelituji.
Pokud to nebude bráno jako agresivní reklama, jsem ochoten pro případné zájemce sem dát kontakt na prodejce pro ČR, neboť je zatím nabízejí pouze na Slovensku v Košicích, snad...........nebo kde.............
Pokud to nebude bráno jako agresivní reklama, jsem ochoten pro případné zájemce sem dát kontakt na prodejce pro ČR, neboť je zatím nabízejí pouze na Slovensku v Košicích, snad...........nebo kde.............