Accent 1,3 spotreba

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Felotron

Re: spotřeba Accent

Příspěvek od Felotron »

Agnes píše:Dekuji za vase nazory. Kontrolka mi nesviti zadna...v servisu mi rekli, ze je vse OK...a stale zere 8 litru 95 od OMV :(
Tak to je divny... Zkus pripadne jiny servis... Tam musi byt nejaka chyba - asi duvod, proc se toho predchozi majitel zbavil :(
Reklama

Rasty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rasty »

Jak to tak pročítám tak dnes už se oběm liší pouze u pojistky. Já mám coupe 2.0 a kombinovanou spotřebu mám 7litrů i s klimou :wink: Minulý měsíc jsem jel na dovču (80% dálnice) a spotřeba s klimou a rádiem byla 5.9 litrů. Mám vyzkoušeno že u tohodle motoru je jedno kolik jedu, ale jakmile ustálim rychlost tak papá těch 6-7 litrů
Obrázek

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
ivan
Moderátor

Re: spotřeba Accent

Příspěvek od ivan »

Felotron píše:
Agnes píše:Dekuji za vase nazory. Kontrolka mi nesviti zadna...v servisu mi rekli, ze je vse OK...a stale zere 8 litru 95 od OMV :(
Tak to je divny... Zkus pripadne jiny servis... Tam musi byt nejaka chyba - asi duvod, proc se toho predchozi majitel zbavil :(
Jasně,že je něco špatně,taky se přikláním k Felotronu názoru!! :wink:
P.s Tolik to nepapá ani Mě!!! :D
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Rasty píše:Jak to tak pročítám tak dnes už se oběm liší pouze u pojistky. Já mám coupe 2.0 a kombinovanou spotřebu mám 7litrů i s klimou :wink: Minulý měsíc jsem jel na dovču (80% dálnice) a spotřeba s klimou a rádiem byla 5.9 litrů. Mám vyzkoušeno že u tohodle motoru je jedno kolik jedu, ale jakmile ustálim rychlost tak papá těch 6-7 litrů
Jak jsem ti říkal na srazu-klobouk dolů,před tvou lehkou nohou. :!: Já jak zalehnu za volant(bez rodiny)-booooooooochnou ve mě saze :shock: .Když ono to tak kráááááááááááááááááááááááásně jede. :lol: I se sportovní jízdou se motám kolem 8l.(Jen v Mimoni na letišti je divný vzduch-minule průměr 12l :oops: -jestli mě z nádrže neucucávali ti co chtěli povozit :lol: ).
8l na Accent je moc(když se do toho vejdeme i s 2,0l motory)-to nebude ve stylu jízdy,ale někde je technická chyba. :cry:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Borek píše:
Rasty píše:Jak to tak pročítám tak dnes už se oběm liší pouze u pojistky. Já mám coupe 2.0 a kombinovanou spotřebu mám 7litrů i s klimou :wink: Minulý měsíc jsem jel na dovču (80% dálnice) a spotřeba s klimou a rádiem byla 5.9 litrů. Mám vyzkoušeno že u tohodle motoru je jedno kolik jedu, ale jakmile ustálim rychlost tak papá těch 6-7 litrů
Jak jsem ti říkal na srazu-klobouk dolů,před tvou lehkou nohou. :!: Já jak zalehnu za volant(bez rodiny)-booooooooochnou ve mě saze :shock: .Když ono to tak kráááááááááááááááááááááááásně jede. :lol: I se sportovní jízdou se motám kolem 8l.(Jen v Mimoni na letišti je divný vzduch-minule průměr 12l :oops: -jestli mě z nádrže neucucávali ti co chtěli povozit :lol: ).
8l na Accent je moc(když se do toho vejdeme i s 2,0l motory)-to nebude ve stylu jízdy,ale někde je technická chyba. :cry:
No počkej!!! :shock: Člověče ,já seděl na sedadle spolujezdce a né na nádrži!!! :lol: :lol: :lol: Ale byl to fičák!!! :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Borek píše:...Jen v Mimoni na letišti je divný vzduch-minule průměr 12l :oops: -jestli mě z nádrže neucucávali ti co chtěli povozit :lol: )...
Borku pssssst, ale já sem v sobotu hned po ránu viděl MartasZe někam odjíždět a pak mu jen v dálce hvízdaly gumy, tak esli ti to neusrkl a pak nejel prodat ňákejm zapomenutejm rudoarmějcum místo boršče, víš... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

A už to z vás leze. :shock: Já se divil,proč si Ivan při jízdě hraje s brčkem a Martas ráno běhá s hadicí kolem aut. :lol: Tak autíčko papalo 5l,ale "kamarádi" usrkávali :?: :lol:
Rasty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rasty »

Borek píše:A už to z vás leze. :shock: Já se divil,proč si Ivan při jízdě hraje s brčkem a Martas ráno běhá s hadicí kolem aut. :lol: Tak autíčko papalo 5l,ale "kamarádi" usrkávali :?: :lol:
Nic ve zlým Borečku, já si trochu také ucucnul :lol: Mno přítelčiny rodiče mají accenta 1.3 r.v 97 a průměr kolem 6,5 litrů. Takže tech 8litrů je opravdu moccccc :?
Obrázek

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od draceq »

jj, moje 1.3 sbaští okolo 5.9 (dálka) až 7.5 (město stylem brzda plyn)
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál :mrgreen:
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Rasty píše:
Borek píše:A už to z vás leze. :shock: Já se divil,proč si Ivan při jízdě hraje s brčkem a Martas ráno běhá s hadicí kolem aut. :lol: Tak autíčko papalo 5l,ale "kamarádi" usrkávali :?: :lol:
Nic ve zlým Borečku, já si trochu také ucucnul :lol: Mno přítelčiny rodiče mají accenta 1.3 r.v 97 a průměr kolem 6,5 litrů. Takže tech 8litrů je opravdu moccccc :?
I ty Brute,tedy Rastíku. :shock: Tak mě auto nežere skoro nic,ale kamarádi žerou jako šílený. :lol:
mart
*

narozeniny

Příspěvek od mart »

ahoj, 8.8. to bude rok co jel accentík z prodejny, najeto bude 23t. km, spotřebu už ani nesleduju, zhruba 7l to dělá :)
ještě autíko pochválím, ve čtvrtek večer jízda do Calais, v pátek ráno tam , papkal teda to lepší, 98 a pod. jako je V-Power čico, musím teda říct že mi přišlo že jede lépe/lepší pružnost?/, nijak jsem ho v německu nešetřil a těch 150 musel jet nejméně, pak jsem už teda spal a jel pomaleji, v Belgii jsem přenachal řízení bratrovi :D ono i stát po půlnoci kolonu před Franfurktem nic moc.
v Calais jsem si na pláži spálil nohy když jsem si tam dvě hoďky schrupnul a v 17h se jelo z5, 5 lidí, narvaný kuframa a taškama, tentokrát přes F, poplatky teda děs/40-50e/, no a v sobotu ráno jsme byli v Pha zase, ještě nás teda překvapil jeden osobák u Plzně v protisměru. :shock:
Vzhledem k tomu že předtím jsem jel nejdál do Brna tak hrozná štreka a únava velká, za krkem a záda by bolely i v jiných autech, oči ze světel taky :D
mart
*

asi

Příspěvek od mart »

měl jít tento příspěvek někam jinam, jak tak koukám po fóru :roll:
ale když je zde ke spotřebě, jakej benzín, k accentíku a kdovíco vše :lol:
Wlastik
*

Příspěvek od Wlastik »

Já byl minulý týden s Accentem v Bulharsku (1600 km tam a 1600 km zpět), v pohodě jsem to uřídil sám, na jeden zátah, jenom manželka řídila tak 200 km. Ve čtyřech lidech a plným kufrem + ve dne klima si to vzalo 5,8 l. Jel jsem po dálnici kolem 120km/h.
Hyundai accent 1,3 12V
mart
*

Příspěvek od mart »

Wlastik píše:Já byl minulý týden s Accentem v Bulharsku (1600 km tam a 1600 km zpět), v pohodě jsem to uřídil sám, na jeden zátah, jenom manželka řídila tak 200 km. Ve čtyřech lidech a plným kufrem + ve dne klima si to vzalo 5,8 l. Jel jsem po dálnici kolem 120km/h.
1600 odjet na jeden zátah, tomu skoro teď ani nevěřím, jak dlouho jste jeli? spotřeba pěkná, závidím :)))
já teda vstával brzo ráno ten den do práce a večer jsme jeli, pak mě taky dost ničila ta noc, světla nahoře, dálkový, jsem skoro neviděl pak už, ráno za světla už docela dobrý :D
GACCENT

Re: rychlost

Příspěvek od GACCENT »

Ze zkušenosti mohu poradit, toč to max do 3000, pak to fakt moc bere, mam taky 1.3 jeszdim stale se zapnutou klimou (teda kdž zrovna nechci predjet :-) ) a mam poladěný motor tak aby to při stovce točilo ca o 500 ot. míň. Spotřebou tak nekde kolem 7l.
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“