Tak to je divny... Zkus pripadne jiny servis... Tam musi byt nejaka chyba - asi duvod, proc se toho predchozi majitel zbavilAgnes píše:Dekuji za vase nazory. Kontrolka mi nesviti zadna...v servisu mi rekli, ze je vse OK...a stale zere 8 litru 95 od OMV
Accent 1,3 spotreba
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: spotřeba Accent
- Reklama
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Jak to tak pročítám tak dnes už se oběm liší pouze u pojistky. Já mám coupe 2.0 a kombinovanou spotřebu mám 7litrů i s klimou Minulý měsíc jsem jel na dovču (80% dálnice) a spotřeba s klimou a rádiem byla 5.9 litrů. Mám vyzkoušeno že u tohodle motoru je jedno kolik jedu, ale jakmile ustálim rychlost tak papá těch 6-7 litrů
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Re: spotřeba Accent
Jasně,že je něco špatně,taky se přikláním k Felotronu názoru!!Felotron píše:Tak to je divny... Zkus pripadne jiny servis... Tam musi byt nejaka chyba - asi duvod, proc se toho predchozi majitel zbavilAgnes píše:Dekuji za vase nazory. Kontrolka mi nesviti zadna...v servisu mi rekli, ze je vse OK...a stale zere 8 litru 95 od OMV
P.s Tolik to nepapá ani Mě!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem ti říkal na srazu-klobouk dolů,před tvou lehkou nohou. Já jak zalehnu za volant(bez rodiny)-booooooooochnou ve mě saze .Když ono to tak kráááááááááááááááááááááááásně jede. I se sportovní jízdou se motám kolem 8l.(Jen v Mimoni na letišti je divný vzduch-minule průměr 12l -jestli mě z nádrže neucucávali ti co chtěli povozit ).Rasty píše:Jak to tak pročítám tak dnes už se oběm liší pouze u pojistky. Já mám coupe 2.0 a kombinovanou spotřebu mám 7litrů i s klimou Minulý měsíc jsem jel na dovču (80% dálnice) a spotřeba s klimou a rádiem byla 5.9 litrů. Mám vyzkoušeno že u tohodle motoru je jedno kolik jedu, ale jakmile ustálim rychlost tak papá těch 6-7 litrů
8l na Accent je moc(když se do toho vejdeme i s 2,0l motory)-to nebude ve stylu jízdy,ale někde je technická chyba.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
No počkej!!! Člověče ,já seděl na sedadle spolujezdce a né na nádrži!!! Ale byl to fičák!!!Borek píše:Jak jsem ti říkal na srazu-klobouk dolů,před tvou lehkou nohou. Já jak zalehnu za volant(bez rodiny)-booooooooochnou ve mě saze .Když ono to tak kráááááááááááááááááááááááásně jede. I se sportovní jízdou se motám kolem 8l.(Jen v Mimoni na letišti je divný vzduch-minule průměr 12l -jestli mě z nádrže neucucávali ti co chtěli povozit ).Rasty píše:Jak to tak pročítám tak dnes už se oběm liší pouze u pojistky. Já mám coupe 2.0 a kombinovanou spotřebu mám 7litrů i s klimou Minulý měsíc jsem jel na dovču (80% dálnice) a spotřeba s klimou a rádiem byla 5.9 litrů. Mám vyzkoušeno že u tohodle motoru je jedno kolik jedu, ale jakmile ustálim rychlost tak papá těch 6-7 litrů
8l na Accent je moc(když se do toho vejdeme i s 2,0l motory)-to nebude ve stylu jízdy,ale někde je technická chyba.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Borku pssssst, ale já sem v sobotu hned po ránu viděl MartasZe někam odjíždět a pak mu jen v dálce hvízdaly gumy, tak esli ti to neusrkl a pak nejel prodat ňákejm zapomenutejm rudoarmějcum místo boršče, víš...Borek píše:...Jen v Mimoni na letišti je divný vzduch-minule průměr 12l -jestli mě z nádrže neucucávali ti co chtěli povozit )...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
A už to z vás leze. Já se divil,proč si Ivan při jízdě hraje s brčkem a Martas ráno běhá s hadicí kolem aut. Tak autíčko papalo 5l,ale "kamarádi" usrkávali
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Nic ve zlým Borečku, já si trochu také ucucnul Mno přítelčiny rodiče mají accenta 1.3 r.v 97 a průměr kolem 6,5 litrů. Takže tech 8litrů je opravdu mocccccBorek píše:A už to z vás leze. Já se divil,proč si Ivan při jízdě hraje s brčkem a Martas ráno běhá s hadicí kolem aut. Tak autíčko papalo 5l,ale "kamarádi" usrkávali
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
I ty Brute,tedy Rastíku. Tak mě auto nežere skoro nic,ale kamarádi žerou jako šílený.Rasty píše:Nic ve zlým Borečku, já si trochu také ucucnul Mno přítelčiny rodiče mají accenta 1.3 r.v 97 a průměr kolem 6,5 litrů. Takže tech 8litrů je opravdu mocccccBorek píše:A už to z vás leze. Já se divil,proč si Ivan při jízdě hraje s brčkem a Martas ráno běhá s hadicí kolem aut. Tak autíčko papalo 5l,ale "kamarádi" usrkávali
narozeniny
ahoj, 8.8. to bude rok co jel accentík z prodejny, najeto bude 23t. km, spotřebu už ani nesleduju, zhruba 7l to dělá
ještě autíko pochválím, ve čtvrtek večer jízda do Calais, v pátek ráno tam , papkal teda to lepší, 98 a pod. jako je V-Power čico, musím teda říct že mi přišlo že jede lépe/lepší pružnost?/, nijak jsem ho v německu nešetřil a těch 150 musel jet nejméně, pak jsem už teda spal a jel pomaleji, v Belgii jsem přenachal řízení bratrovi ono i stát po půlnoci kolonu před Franfurktem nic moc.
v Calais jsem si na pláži spálil nohy když jsem si tam dvě hoďky schrupnul a v 17h se jelo z5, 5 lidí, narvaný kuframa a taškama, tentokrát přes F, poplatky teda děs/40-50e/, no a v sobotu ráno jsme byli v Pha zase, ještě nás teda překvapil jeden osobák u Plzně v protisměru.
Vzhledem k tomu že předtím jsem jel nejdál do Brna tak hrozná štreka a únava velká, za krkem a záda by bolely i v jiných autech, oči ze světel taky
ještě autíko pochválím, ve čtvrtek večer jízda do Calais, v pátek ráno tam , papkal teda to lepší, 98 a pod. jako je V-Power čico, musím teda říct že mi přišlo že jede lépe/lepší pružnost?/, nijak jsem ho v německu nešetřil a těch 150 musel jet nejméně, pak jsem už teda spal a jel pomaleji, v Belgii jsem přenachal řízení bratrovi ono i stát po půlnoci kolonu před Franfurktem nic moc.
v Calais jsem si na pláži spálil nohy když jsem si tam dvě hoďky schrupnul a v 17h se jelo z5, 5 lidí, narvaný kuframa a taškama, tentokrát přes F, poplatky teda děs/40-50e/, no a v sobotu ráno jsme byli v Pha zase, ještě nás teda překvapil jeden osobák u Plzně v protisměru.
Vzhledem k tomu že předtím jsem jel nejdál do Brna tak hrozná štreka a únava velká, za krkem a záda by bolely i v jiných autech, oči ze světel taky
1600 odjet na jeden zátah, tomu skoro teď ani nevěřím, jak dlouho jste jeli? spotřeba pěkná, závidím ))Wlastik píše:Já byl minulý týden s Accentem v Bulharsku (1600 km tam a 1600 km zpět), v pohodě jsem to uřídil sám, na jeden zátah, jenom manželka řídila tak 200 km. Ve čtyřech lidech a plným kufrem + ve dne klima si to vzalo 5,8 l. Jel jsem po dálnici kolem 120km/h.
já teda vstával brzo ráno ten den do práce a večer jsme jeli, pak mě taky dost ničila ta noc, světla nahoře, dálkový, jsem skoro neviděl pak už, ráno za světla už docela dobrý
Re: rychlost
Ze zkušenosti mohu poradit, toč to max do 3000, pak to fakt moc bere, mam taky 1.3 jeszdim stale se zapnutou klimou (teda kdž zrovna nechci predjet ) a mam poladěný motor tak aby to při stovce točilo ca o 500 ot. míň. Spotřebou tak nekde kolem 7l.