Hyundai coupe ke koupě
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Re: Hyundai coupe ke koupě
budu zatim čekat, rozmyšlet a ono se třeba něco časem najde
- Reklama
budu zatim čekat, rozmyšlet a ono se třeba něco časem najde
myslite, že tohle stoji za prd??? docela dobra cena ma to servisku ale zase najeto 130 000 tak nevim no ale je to červená:D:D:D
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... pe/8669998
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... pe/8669998
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
vykasli se na 1.6, ja ji mel, zere to stejne mozna o litr mene... to nepoznas ( ja mel starsi verz. ale kupis ma 2002 a na srazu rikal ze to papa cca tolik co ty nase 2.0) cena je sice fajn, ale pozdeji budes litovat, navic uz to asi neprodas... (muj nazor)
tak to ti teda děkuju:D ale libi se mě ta červena nedavno jsem ji viděl upravenou a krasa tak bych si stim taky pohral:)
ještě nějaky nazory?:D
tak to ti teda děkuju:D ale libi se mě ta červena nedavno jsem ji viděl upravenou a krasa tak bych si stim taky pohral:)
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
barevnost a podobne zalezitosti stoji pouze na vkusu jedince, je to individualni, takze zvol dle vlastniho pocitu... pokud ti muzu poradit, hlavne si nekupuj tu 1.6, me by sralo uz jenom to, co chybi pod zadnim naraznikem to tam proste musi byt, vypada to velmi pekne, navic 77kw, to je opravdu hruza, nemuzu si pomoct, ale je to zdechlina, prijde mi jako zdechlina i to moje, dokonce i ta 2.7 neni zadna slava, tohle na techto autech opravdu posrali, taky to ze je to pouze predokolka je dost na hovno, ale jestli se nechces bat predjizdet autobus v kopci, nekupuj 1.6 !
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
doufam ze me neukamenujete a pochopite ze mam teprve druhe auto, zacal jsem u 1.6 16v a nyni mam tuhle 2.0. za tu dobu co mam ridicak jsem si mohl vyzkouset mnoho aut... coupe je super auto pro kazdy den, hlavne pro studenty, nebo lidi kteri nechteji silny sportak a nebo nechteji napr. octavku. myslim ze kdybych nebyl naprosto spokojeny, jak s jizdou, ucelem, ktery plni, tak se stavem vozidla (at si rikaji hyundai hyundai, me se nikdy nic neposralo, asi to bude tim jak se lide staraji o sve mazlicky + vetsinou tomu hovno rozumi a nedokazou pochopit co hyundai dokazalo za cca 20 "kratkych" let) koupim si jine auto, ale mam ted 61tkm. byla by blbost se tohoto auta zbavovat... navic ho mam rad suma sumarum, coupe je proste obycejne osobni auto, ktere vypada trochu lepe nez ty obycejne sedany, nebo kombiky... pokud si to clovek nejak neupravuje... ale to se da udelat na kazdem aute
snad ti tyhle kydy urcitym zpusobem pomuzou... hodne zdaru pri lovu
snad ti tyhle kydy urcitym zpusobem pomuzou... hodne zdaru pri lovu
děkuju doufam, že něco ulovim no:D
Moj nazor je, ze uz aj ten 2liter je slaby na to, ako to auto vyzera. Cakal by som vacsi vykon pri takom vzhlade...
Ja mam 2liter a neviem si predstavit, ze by som mal jazdit na 1.6ke. Ved to musi byt horsie ako Fabia!
Ako co sa tyka podvozku, tak sa nemozem stazovat...drzi velmi dobre stopu, ale motor je slaby.
Jedine, kde sa da s 2litrom zaziarit je v kopci. Tam predsa len tie vztlaky v 2litri urobia svoje.
Ale uprimne...keby ten motor mal viac koni....aka by bola potom spotreba?
Ale za tu cenu je to auticko paradne...vybava je takisto super, takze sa nemam co stazovat.
Avsak o par rockov (2-3) asi pojdem do BMW 320d.
Prosim....neukamenujte ma..
Ja mam 2liter a neviem si predstavit, ze by som mal jazdit na 1.6ke. Ved to musi byt horsie ako Fabia!
Ako co sa tyka podvozku, tak sa nemozem stazovat...drzi velmi dobre stopu, ale motor je slaby.
Jedine, kde sa da s 2litrom zaziarit je v kopci. Tam predsa len tie vztlaky v 2litri urobia svoje.
Ale uprimne...keby ten motor mal viac koni....aka by bola potom spotreba?
Ale za tu cenu je to auticko paradne...vybava je takisto super, takze sa nemam co stazovat.
Avsak o par rockov (2-3) asi pojdem do BMW 320d.
Prosim....neukamenujte ma..
- black_sheep
- Moderátor
já mam teda oboje, jak 1.6 tak 2.0. sice o generaci starší, ale motor je stejnej; jen po úpravách má ta 1.6 dokonce menší výkon kvůli emisím!
rozdíl ve výkonu mě začíná štvát stále víc a víc v neprospěch 1.6, kterou kvůli tomu akorát víc točím a žere pak stejně jako 2.0
nevim kde jste všichni přišli na to že to jede málo na to jak to vypadá. nebo že nadáváte na pohon kol. tohle je prostě levný, sportovnější coupé založený na naprosto masovým seriovým autě, takže díky tomu jsou levnější díly i pořizovačka. v 90. letech takovejch aut bylo mraky od všech výrobců, a těch který jeli nějak výrazně líp by se dalo napočítat na prstech jedné ruky, kdezto celá řada aut jela stejně nebo hůř i taková typická legenda mezi těmi auty, nejlepší předokolka své doby, fiat coupé, tak ve verzi bez turba jezdil stejně jako hyundai.
rozdíl ve výkonu mě začíná štvát stále víc a víc v neprospěch 1.6, kterou kvůli tomu akorát víc točím a žere pak stejně jako 2.0
nevim kde jste všichni přišli na to že to jede málo na to jak to vypadá. nebo že nadáváte na pohon kol. tohle je prostě levný, sportovnější coupé založený na naprosto masovým seriovým autě, takže díky tomu jsou levnější díly i pořizovačka. v 90. letech takovejch aut bylo mraky od všech výrobců, a těch který jeli nějak výrazně líp by se dalo napočítat na prstech jedné ruky, kdezto celá řada aut jela stejně nebo hůř i taková typická legenda mezi těmi auty, nejlepší předokolka své doby, fiat coupé, tak ve verzi bez turba jezdil stejně jako hyundai.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
A ještě si zapoměl dodat Blacku, že se sral tak asi 10x víc. Fiat Coupé co je bez problémů s motorem po 150tis km je zázrak
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
když mě někdo něco dobrýho sežene jsem schopen mu dat 1000 kč:)
tak už asi nikdo nic co:(
Ja osobne mam 1.6 a poviem ti to auto vazi okolo 1,3 tony co je dost... teraz lutujem ze som si nekupil 2.0 keby sa mi posral motor totalne nevaham a davam tam 2.0 ( dufam ze sa to nestane ). Moja rada pozeraj len na 2.0 a kilometre ti mozu byt ukradnute dolezity je stav vozidla...
...tak teda vela stastia pri hladani aby si nekupil vydojenu kravu...
...tak teda vela stastia pri hladani aby si nekupil vydojenu kravu...