El. ovladanie okna

2002 - 2009

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Uživatelský avatar
majoza1
*
Příspěvky: 75
Registrován: 17 pro 2010, 19:35
Bydliště: Slovakia

Re: El. ovladanie okna

Příspěvek od majoza1 »

Ja som to vyriesil tak ze som odsroboval zadnu cast motorceka kde su aj uhliky a pekne som ich vymenil a uz funguje. Len tak pre info kto by chcel menit uhliky tak su tam origos rozmery 3,9 x 4,9 a ja som zohnal len rozmery 5x6x15 a zbrusil som ich na 4x5x10mm a potom vsetko OK.
Hyundai Coupe 2.0L GLS 105kW r.v. 2004
Reklama
 

puci
Příspěvky: 9
Registrován: 16 bře 2011, 21:20

Re: El. ovladanie okna

Příspěvek od puci »

Díky za rady chlapci, škoda len, že auto pozajtra odchádza do talianska a dovtedy si nato čas isto nenájdem, takže mamička bude musieť prežiť leto bez sťahovania :oops: ešte že má klímu :lol:
puci
Příspěvky: 9
Registrován: 16 bře 2011, 21:20

Re: El. ovladanie okna

Příspěvek od puci »

Tak som sa dnes do tých motorčekov pustil opäť, minule som rozobral celé sťahovanie, aby som to dostal von, tentokrát sa mi to nechcelo cele rozoberať, tak som len odšruboval 3 šrúby, ktoré držia navijak s motorčekom aby sa s ním dalo manipulovať a z motorčeka som vo dverách vyšruboval 4 samorezky, aby sa dal motorček rozdeliť. Tak ako minule, znova bola plocha na rotore po ktorej kĺžu uhlíky špinavá od vazeliny a samozrejme v tom bol znova nastrúhaný uhlík z uhlíkov a celé to bolo v skrate. Tak znova som to vyčistil a poskladal a funguje to. Jednému ale nerozumiem, odkiaľ sa tam znova zobrala tá vazelina na kontaktoch. Najskôr z prevodovky navijáka. Ked sa to zopakuje znova, budem riešiť to prečo to zateká z prevodovky, ale to dúfam už nebude :?
Okrem toho nejaký čas nešlo otváranie kufra s vypínačom v šoferových dverách, tak som to dnes celé prekontroloval, vypínač v dverách ok, kabeláž ok, motorček ok. Jediné, čo sa mi nezdalo boli kontakty v konektore na motorčeku, tak som ich trošku stlačil aby to lepšie držalo. A......funguje.
Dúfam, že výsledok dnešného snaženia bude trvalý a bude to fungovať.
Odpovědět

Zpět na „COUPE 2G“