zalezi od toho aky narocny si...
Pokial chces auto pre dvoch a nieco vynimocne, tak potom je to spravne auto...
Rataj s tym, ze ked budes jazdit mesto, tak budes ovela castejsie tankovat. (dojazd priblizne 400km na plnu nadrz- ma 55litrov!)
Osobne na mestske vozenie a kratke trasy toto auto velmi nie je.
V meste sa ti spotreba vysplha aj na 12litrov.
Na dlhu trasu sa ti spotreba ustali na 8 litrov a dojazd mas vtedy okolo 580-600km.
Co sa tyka komfortu a pocitu z jazdy, tak by som dal plny pocet bodov.
Hluk od motora je prijemny a tichy, trocha slabsi vykon/zrychlenie ale svoj efekt to splni. Reakcie plynoveho pedalu a zrychlenia su presne. Samozrejme motor musis drzat v otackach. Z nizkych otacok sa mu zrychlovat moc nechce...

Ale je to predsa len motor do vyssich otacok ako sa na sport patri.
Stadnardne audio zabudovane v aute je viac ako nadstandard. Sedacky RECARO su prijemne a dobre do nich zapadnes...
Palubovka a dverova vypln je sice imitacia koze, ale velmi dobre slusne vypracovana.
Podvozok je tvrdsi a tak samozrejme budes citis kazdu jamku. Kedze je to prevedenie kupe, tak budes pocut viac hluku z batozinoveho priestoru, ale s tym musis ratat....pustis si fajn muzicku.

Zadne sedenie je hruza a neodporucam nikomu s vyskou nad 160cm.

Osobne ja s priatelkou nevozime vzadu nikoho...
Spolahlivost auta je 100%na! Azda ma zaraza opotrebovanie spojkovej lamely a jej nutnost vymeny po nejakych 70.000km.
Co sa tyka spotreby, tak som pocul, ze sa da trocha upravit Iridiovymi svieckami...Otestujem, ked mi dojdu s USA. Objednal som este vzduchovy filter od K&N, kedze sa mi blizi 45.000km a bude nutne ho uz vymenit. Tak uvidime ako to bude so spravanim auta potom...
Osobne ja som este do auta okrem standardnych servisnych vymien (olej, olejov filter, pelovy filter) nevrazil skoro nic. Musel som kupit lepsie grafitove stierace, lebo tie klasicke vrzgali...uf.
A minuly rok v oktobri mi skoncil zarucny servis po 3 rokoch a zatial ziadna chyba.
Napriek tomu, ze je to pekne auticko a je mi ctou ho vlastnit a jazdit na nom, tak uz poskulujem po niecom vacsom. Toto leto napriklad sa chystame do Chorvatska a keby bolo viac priestoru na zadnych sedackach tak idu s nami aj nasi znamy.
Preto by sa viac siklo napriklad BMW 320d.

Spotreba 5,5 litra na dlhsiu trasu...v meste 7,5 litra nafty. Len tie drahe nahradne diely na BMW...Mam vsak v rodine automechanika, tak to bude lacnejsie...

Ale to je moj nazor na BMW...
Mam vsak velku dilemu, lebo Hyundai Coupe 2007ka je veeeeelmi krasne auticko a neviem ci sa s nim budem moct rozlucit.
Predpokladam, ze ty budes riesit nejaku jazdenku a nie nove... tam musis urobit stadardnu kontrolu ako pri kazdom aute (riadenie, tlmice, narazove zony, brzdne dosticky a kotuce, pripojenie na pocitac, pravidelny servis).