Hyundai coupe ke koupě
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hyundai coupe ke koupě
Vypadá celkem slušně, ale budeš se tam muset projet. Protože inzerát je jen inzerát. Já taky jednou se jel takhle kouknout na krásnou 406 podle fotek a pak to byl šrot.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
- Reklama
ja už chci jezdit
tak už mam jasno co chci 2,0 a červene, dneska jsem se byl projet 1,6 a fakt to moc nejede jako stačilo by mě to, ale když už to zase kupuju tak chci něco pořadného a ještě když to je sportovní a potkal jsem červeny hezky uparavené a bomba, takže to je jasný
- fotula
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,Lektromar píše:a co řikate kluci na tohle?? je to 2,0 docela malo najeto, až mě to je divný:D:D:D ale jinak hezkej kousek co???
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... pe/8739429
tohle auto bylo v nabídce i pred vanoci, pánovi jsem psal meil, co a jak. Poslu ti ho do SZ.
Hyundai Coupe V6 2003
ted mam zamluvene tohle u AAA tak jsem zvědavej přivezou mě ho na zalohu 1000 kč tak uvidime co to bude:)
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... pe/8741005#
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... pe/8741005#
Tak to jsi mě fakt pobavil lektromar.Mě jsi to poplival že je z aček a sám ho tam kupuješ?No to mě pos... holý záda
Matrix 1.6
Before?Opel Zafira 2.0l DTI 74kw
before:Hyundai Tiburon GK. 2,0l 2G
Before?Opel Zafira 2.0l DTI 74kw
before:Hyundai Tiburon GK. 2,0l 2G
Ty vole a ešte za zálohu 1000 CZK... akože keď ho nebudeľ chcieť tak záloha prepadá alebo čo?
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
hmm taky jsem to už zjistil, že za to chtěj 160 000 a přitom všude pišou 130 000, ale to je na splatky to fakt nechapu když člověk ma hotovost tak je to za vic
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
To je normální, že je to na leasing / úvěr normální. Vypadá to pak atraktivněji a oni na tom víc vyvařej. By museli bejt uplně dutý, aby ti to prodali, jak na leasing a za hotové za uplně stejnou cenu. Za prvý by na tom tolik nevydělali a za druhý by ten leasing byl pak méně atraktivní.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
abych vam pravdu řek, že v teto době fakt neni sranda koupit dobry auto, aby nebylo přetočeny nebo nějaka bouračka... kamoš si koupil nedavno auto 90 000 najeto a v servise mu řekni že to ma 200 000 fakt hruza asi budu raději chodit pěšky
- fotula
- *
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě bych oželil barvu a koupil auto od někoho ze zdejšího fóra.
Hyundai Coupe V6 2003
- tommy_coupe
- **
Lektromar píše:abych vam pravdu řek, že v teto době fakt neni sranda koupit dobry auto, aby nebylo přetočeny nebo nějaka bouračka... kamoš si koupil nedavno auto 90 000 najeto a v servise mu řekni že to ma 200 000 fakt hruza asi budu raději chodit pěšky
Pokud jsou peníze, tak to sranda je...aut je, až se prodávají...
HYUNDAI COUPE GK 1.6 r.v. 2002
vam se to řekne, když každej auto mate