To si trochu protirecis, ne? Desticky, ktere vyydrzi tolik km, bych soudil, ze kvalitni jsou.Mexican píše:origo dosticky (zrejme nevalnej kvality) vydrzali tolko km
Chlapi, to s tim stacenim kotoucu snad nemyslite vazne
Moderátoři: Martun, Moderátoři
To si trochu protirecis, ne? Desticky, ktere vyydrzi tolik km, bych soudil, ze kvalitni jsou.Mexican píše:origo dosticky (zrejme nevalnej kvality) vydrzali tolko km
Jojo, ani jsem si jednou nepísknul! Jen ty prvotní "brzdy" vždy zahučely, jak kdyby ti v dešti zrezly kotouče a pak jsi ten rez obrušoval, pak se to ustálilo..Vilda píše:Martun : Díky za reklamu spíš mi napiš, jak si dojel a jestli zmizelo to pískání ... na Google jsem našel pár adres, kde dělají to přesoustružení kotoučů .... za slušný peníze ..
Ono nejde ani tak o stáčení kotoučů, jako o jakési stržení hranek které vznikly úbytkem kotoučů.., čili po obvodu a vnitřním kruhu vznikla zhruba milimetrová hranka, která mi mírně "otrhala či okousala" brzdovou destičku... tak asi tak..Hardcam píše:
Si piš teď už jenom sehnat klempíře a autolakýru ..... a rozjedem to u nás na parkovišti ve velkým Nějak se k těm milionům propracovat musíme !!! Už mě nebaví bejt chudej ..Gandalf píše:Vilda, Martun: Sakra chlapi, vy si rozjíždíte nějakou živnost- nebo co?
Tojo, jsem na tom úplně stejně už by to chtělo nějakou novodobou defenestraci .... už se to vyzkoušelo a funguje toMartun píše: Do politiky ne, to je svinstvo, stačí se podívat na tv a chce se ti zvracet
Ne, Gandalfem to začalo, Gandalfem to taky končí.. Takže končím debatu o politice Nenechám si zaneřádit vlákno Ostatní případné dovětky mažu Vždycky je lepší se bavit radši o zenských než o tom svinstvu. A pokud je šikovně namontujete na brzdy nebo destičky, nemám stím problémGandalf píše:Ale tohle vidím na velké mazání moderátora nebo vznik nového pokec-vlákna
ano nevalnej kvality - to ze vydrzali tolko je asi viac zasluha mna ako vodica ako vintencia vyrobcu. Kombinacia origo kotuc - origo dosticky vzdy krasne prihrdzaveju. A prachu z dosticiek je skutocne vela. Tento tyzden v Hannoveri, ako v kazdom nemeckom meste, je absolutna prevaha VW, Audi, BWM. A kedze uz nemcuri nahodili letne disky, dost toho vidiet.. vsetky mali kotuce krasne ciste. A kalipre, brzdice boli prakticky nedotknute hrdzou. Co bohuzial nie je moj priklad. Uz sa tesim ako origo kotuce a dosky pojdu prec. Brzdi to stale slusne, ale budem mat o starost menejHardcam píše:To si trochu protirecis, ne? Desticky, ktere vyydrzi tolik km, bych soudil, ze kvalitni jsou.Mexican píše:origo dosticky (zrejme nevalnej kvality) vydrzali tolko km
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |