Koukni na moje - stav je naprosto dokonalý, bez jediné chybičky a použité díly origo...Lektromar píše:tak co kluci nenašel mě nekdo už nějaky autíčkou
http://www.sportovnivozy.cz/16680-hyundai-coupe-trebon
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Koukni na moje - stav je naprosto dokonalý, bez jediné chybičky a použité díly origo...Lektromar píše:tak co kluci nenašel mě nekdo už nějaky autíčkou
Je to jen takový pokus....změna je život Ale máš pravdu, že mě stál hodně práce, peněz a stav auta je super...KUPIS píše:Tome proč ho vlastně prodáváš??není to škoda??takové práce ti dal
tommy to tvoje je krásné máš dobrej zadek myslím na autě at to někdo neveme jinaktommy_coupe píše:Je to jen takový pokus....změna je život Ale máš pravdu, že mě stál hodně práce, peněz a stav auta je super...KUPIS píše:Tome proč ho vlastně prodáváš??není to škoda??takové práce ti dal
To fakt neni...mirpie píše:spíš bych řekl, že mu je ta 1.6ka už málo...
1.6 jsem řídil a nic moc myslím že je to hodně málo na tu váhotommy_coupe píše:To fakt neni...mirpie píše:spíš bych řekl, že mu je ta 1.6ka už málo...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |