Účast na prvním ročníku Hyundaisrazumorava
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Do hlasování jsem dal příjezd v pátek, ale nastal menší problém a obávám se aby mě auto někde nenechalo, takže teď to vidim tak 50/50 záleží na dostupnosti dílů a času servisu To mě ser... jsem se tam těšil a teď tohle. Kuva to me fakt .....
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Reklama
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
-
- *
Jak na sraz
Jak na sraz.
Pokud pojedete od Brna:
Projedete Buchlovské hory, minete v odbočku na hrad Buchlov, pak po levé straně odpočivadlo s
bistrem Tramp. Začnete sjíždět z kopce a po pravé straně uvidíte autobusovou zastávku a směrovou
tabuli Buchlovice - odbočíte doprava. Sjedete z hlavní silnice a na křižovatce pojedete dolů z
kopce. Samozdřejmě že po silnici, polem by jste se tam dostali také, ale jen pokud
by nebylo pooráno. Dál to je stejné pro oba směry příjezdu, i od Uherského hradiště - Slovenska, Otrokovic
či Zlína. Cesta vede kolem vodní nádrže, tu minete po levé ruce, pokračujete stále rovně, u obchodu - stánku mírně
doprava kolem velké budovy lázní do malého kopečka a po projetí asi padesáti metrů lesem uvidíte camp.
Vstup do něj je vedle hospody, recepce unimo buňka.
Pro směr od Zlína, Otrokovic či Slovenska:
Po obchvatu objedete Uherské Hradiště směr Brno. Projedete pod křížením dvou silnic stále po hlavní na Brno.
Přijedete do místa, kde v mírném kopci jsou po obou stranách silnice benzinky. Po asi 300 metrech je odbočka
na Buchlovice. Odbočíte do prava z hlavní silnice a na křižovatce (dáváte přednost) doleva, směrovka Smraďavka
a jedete mírně doprava z kopce,dále je to jako pro směr od Brna. Vyhněte se Uherskému Hradišti, hlavně
v sobotu a neděli.
Budou tam slavnosti vína a jak je Hradiště špatně průjezdné v obyčejné dny, bude to ještě horší.
Tady jsou dvě mapy, jedna základní na ní je kemp a druhá letecká s naznačenou cestou pro oba směry - sjezd z hlavní na
odbočce na Buchlovice.
http://img88.imageshack.us/my.php?image ... kl1ge8.jpg
http://img88.imageshack.us/my.php?image=mapalet2fi9.jpg
Těm co se přihlásili zašlu po SZ tel. číslo.
Rade622
Pokud pojedete od Brna:
Projedete Buchlovské hory, minete v odbočku na hrad Buchlov, pak po levé straně odpočivadlo s
bistrem Tramp. Začnete sjíždět z kopce a po pravé straně uvidíte autobusovou zastávku a směrovou
tabuli Buchlovice - odbočíte doprava. Sjedete z hlavní silnice a na křižovatce pojedete dolů z
kopce. Samozdřejmě že po silnici, polem by jste se tam dostali také, ale jen pokud
by nebylo pooráno. Dál to je stejné pro oba směry příjezdu, i od Uherského hradiště - Slovenska, Otrokovic
či Zlína. Cesta vede kolem vodní nádrže, tu minete po levé ruce, pokračujete stále rovně, u obchodu - stánku mírně
doprava kolem velké budovy lázní do malého kopečka a po projetí asi padesáti metrů lesem uvidíte camp.
Vstup do něj je vedle hospody, recepce unimo buňka.
Pro směr od Zlína, Otrokovic či Slovenska:
Po obchvatu objedete Uherské Hradiště směr Brno. Projedete pod křížením dvou silnic stále po hlavní na Brno.
Přijedete do místa, kde v mírném kopci jsou po obou stranách silnice benzinky. Po asi 300 metrech je odbočka
na Buchlovice. Odbočíte do prava z hlavní silnice a na křižovatce (dáváte přednost) doleva, směrovka Smraďavka
a jedete mírně doprava z kopce,dále je to jako pro směr od Brna. Vyhněte se Uherskému Hradišti, hlavně
v sobotu a neděli.
Budou tam slavnosti vína a jak je Hradiště špatně průjezdné v obyčejné dny, bude to ještě horší.
Tady jsou dvě mapy, jedna základní na ní je kemp a druhá letecká s naznačenou cestou pro oba směry - sjezd z hlavní na
odbočce na Buchlovice.
http://img88.imageshack.us/my.php?image ... kl1ge8.jpg
http://img88.imageshack.us/my.php?image=mapalet2fi9.jpg
Těm co se přihlásili zašlu po SZ tel. číslo.
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
To all.
Ahojky lidi, hlásím se zase po nějaké době . Ještě nevím, jak to bude se srazem na Moravě, ráda bych přijela a vzala s sebou i svůj protějšek, ale upřímně, nevím, jak to budeme stíhat.. Máme před tím svatbu a pak jedeme do Tater přes Moravu, ale kdy bude návrat, to nevím . No, však mě znáte . Ale pokusím se udělat maximum.. Budu se moc těšit. Přijeli bychom buď v pátek večer nebo v sobotu dopoledne..
Hyundai Elantra 2.0 CVVT alias Black , přivezen z "porodnice" v máji 2005
Sraz
Vypsal jsem lidi, kteří se ozvali a chtěli by přijet.
Pokud jsem na někoho zapoměl, ozvěte se prosím.
Přijedou v pátek:
Farmář
Cypisek
Vita
Lubin 1281
Mylis
Dráček
Ivan
Grafx
Mirka Pekárková
Zaludnikrs
Tyglík
Stepan.P
Hjugo
PKovačka
Bruce_lee
Přijedou v sobotu ráno
TomášH
Přijedou v sobotu v noci
Borek
Ještě neví přesně
Felotron
Jindrix
Gardovič
Možná že jó, možná ne
MartasZ
Black_sheep
Meredit
Rade622
Pokud jsem na někoho zapoměl, ozvěte se prosím.
Přijedou v pátek:
Farmář
Cypisek
Vita
Lubin 1281
Mylis
Dráček
Ivan
Grafx
Mirka Pekárková
Zaludnikrs
Tyglík
Stepan.P
Hjugo
PKovačka
Bruce_lee
Přijedou v sobotu ráno
TomášH
Přijedou v sobotu v noci
Borek
Ještě neví přesně
Felotron
Jindrix
Gardovič
Možná že jó, možná ne
MartasZ
Black_sheep
Meredit
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Ze seznamu mě nejvíce zajímá ten Tyglík -to bude nějaký kusan,co říkáš Kyrglíku?
Meredith a svatba?To je fofr,to je fofr .Ani svatební koláčky mě nepřišly.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Zrovna na to koukám Borku...Tak nevím nevím,ale toho Tyglíka neznám...To je nový člen???Já jsem přeci KyrglíkBorek píše:Ze seznamu mě nejvíce zajímá ten Tyglík -to bude nějaký kusan,co říkáš Kyrglíku?
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
No asi jo sic jsem ho nenašel , ale rade622 neboj, nic se neděje že ses spletl! já ti to opravímKyrglík píše:Zrovna na to koukám Borku...Tak nevím nevím,ale toho Tyglíka neznám...To je nový člen???Já jsem přeci KyrglíkBorek píše:Ze seznamu mě nejvíce zajímá ten Tyglík -to bude nějaký kusan,co říkáš Kyrglíku?
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max