jaky olej do posilovače řízeni?
Moderátoři: miooo, Moderátoři
jaky olej do posilovače řízeni?
Dobrý den praskla mi hadice na servu a ted mám problem sehnat olej.V hyundai mi řekly že tam maj jejich specialní-kterej ovšem bude stat balik jen ta nouzovka co mi řekl stoji 800kč-litr.a i ta nouzovka je problem sehnat nikde v mototechnach nemaj jen na obednavku.Nemuze se poškodit čerpadlo když je tam málo oleje?Dik za odpovedi.
- Reklama
Re: jaky olej do posilovače řízeni?
Tak do toho Tvého servisu bych už asi nešel, mě dali v servisu Hyundai v Brně do serva olej Castrol Automatic TG-D za 218 Kč.
Kde ti to prasklo? Já jsem měl prorezlou celou trubku pod chladičem - je to taková chladící smyčka - celou jsem ji vyhodil a napojil se na trubku vedoucí za pravým předním kolem, ta byla zepředu prorezlá také, jak jsem s ní pohnul, začala téci, tak jsem ji musel zkrátit až do zdravého a nasadit delší hadici.
Bez oleje bych radši nejezdil - znáš to - kdo maže, ten jede, kdo nemaže, ten ... platí.
Kde ti to prasklo? Já jsem měl prorezlou celou trubku pod chladičem - je to taková chladící smyčka - celou jsem ji vyhodil a napojil se na trubku vedoucí za pravým předním kolem, ta byla zepředu prorezlá také, jak jsem s ní pohnul, začala téci, tak jsem ji musel zkrátit až do zdravého a nasadit delší hadici.
Bez oleje bych radši nejezdil - znáš to - kdo maže, ten jede, kdo nemaže, ten ... platí.
Santa Fe 2.0 CRDi, 4x4, r.2004
však jsem tam ani nejel jen jsem tam zavolal.Praskla mi ta hadice před tou smickou pod chladicem.Prodřela se o ten plast pod motorem byla delši.Jinak dik za odpoved
Leje se tam kapalina do automatů, specifikace Dexron II nebo III, nejlíp když si seženeš kapalinu splňující obě normy. Je to otázka cca 200kč/l.
Lantra J2 fl 2,0 r.v.1999 LPG
Lantra J2 1,8 16V, po poctivých 350 000 km odchod na odpočinek (zdroj ND)
Lantra J2 1,8 16V, po poctivých 350 000 km odchod na odpočinek (zdroj ND)
Podľa návodu tam ide tento olej PSF 3
http://www.olejmarket.sk/ravenol-hydrau ... p-144.html
http://www.olejmarket.sk/ravenol-hydrau ... p-144.html
PSF-3 a ide tam 0,9 litra náš prasko uz ma novu
Hyundai Santa Fe 2,4 LPG 4WD 2003