Chcete vidět i40 LIVE??
Moderátor: Moderátoři
Re: Chcete vidět i40 LIVE??
Hyundai Sonata/i40 je k mání v bazaru ve Frýdku-Místku, provedení sedan. Viděl jsem jí jen z auta jak jsem kolem projížděl ale na webu má bazar napsáno,že byla koupena v CZ. Vice na stránkách bazaru www.rsauto.cz, kdyby to někoho zajímalo. Zítra se tam možná zastavím jestli bude čas.
- Reklama
Tak i40 byla, jezdila, a můžu říct, že je fakt super.
1,7CRDi 100kW ve spojení s dvouspojkovou šestirychlostní automatickou převodovkou s možností sekvenční volby (i pádly pod volantem) je hodně povedená. Podvozek je nádherně naladěný akorát na českou silnici. Takže ani kolíbavý, ani zubyvyrážející.
Spousta funkčních prvků, konečně jsme se dočkali díry v zadním sedadle pro lyže, ventilovaných sedaček, vyhřívaného volantu, elektricky otvírané páté dveře, předních parkovacích senzorů, autopilota při parkování, systém hlídání jízdních pruhů a spousta dalšího.
Auto bych rád viděl jako nástupce mé stávající i30.
1,7CRDi 100kW ve spojení s dvouspojkovou šestirychlostní automatickou převodovkou s možností sekvenční volby (i pádly pod volantem) je hodně povedená. Podvozek je nádherně naladěný akorát na českou silnici. Takže ani kolíbavý, ani zubyvyrážející.
Spousta funkčních prvků, konečně jsme se dočkali díry v zadním sedadle pro lyže, ventilovaných sedaček, vyhřívaného volantu, elektricky otvírané páté dveře, předních parkovacích senzorů, autopilota při parkování, systém hlídání jízdních pruhů a spousta dalšího.
Auto bych rád viděl jako nástupce mé stávající i30.
- Přílohy
-
- DSC02791.JPG (125.42 KiB) Zobrazeno 4848 x
-
- DSC02794.JPG (138.32 KiB) Zobrazeno 4848 x
-
- DSC02792.JPG (153.97 KiB) Zobrazeno 4848 x
Kua, teprv teď jsem si všim, že včera byla v Bohušovicích a dnes jste ji měli v Ústí. Pak co? Putuje někam dál? Budete jí ještě někdy teď na salonech u Háši mít k dispozici?
Hyundai i30 Comfort, 1,6 CRDi VGT - 85kW, Vivid Blue, 07 / 2010.
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Bohužel už nebude, měli jsme privilegované právo vyzkoušet a ukázat předprodukční kousek.
Teď už jen čekáme na první předváděcí vozy, které dorazí cca během prázdnin
Teď už jen čekáme na první předváděcí vozy, které dorazí cca během prázdnin
Už jsem to psal ,ale tohle je opravdu nádhera Další auto od by byla jedině i40 v kombajzu.
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Na živo vypadá líp než jsem čekal. Přední křivky se opravdu povedly.
TO JE NAAADHERNY!!!!!
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
klobouk dolů.. fakt krása
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
Mimochodem jsem hned pod tlačítky výhřevu spolujezdcova sedadla našel tlačítko SPORT
Na stejném místě u řidiče je ESP OFF - že by záměr využívat kombinaci obou možností?
Na stejném místě u řidiče je ESP OFF - že by záměr využívat kombinaci obou možností?
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Krásná, ale koukám, že to má ovládání světel jako Shade což je škoda, neboť mě ten způsob, kdy je to na páčce od blinkrů vyloženě vyhovuje neboť mi to přijde jak praktické tak i esteticky více hezké než to nevzhledné kolečko
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Tak pro Pražáky nebo okolí je možnost prohlédnout Live i40 v Průhonicích. S manželkou jsme se domluvili, že tam pojedem, jen nevím jestli v sobotu nebo až v neděli. Jsem zvědavý jak to vypadá. Kdyby jste mě viděli, asi tam budem jediný neslyšící s červenou i30 a logem ma zadku co mám ted na avataru, tak mě aspon pozdravte.
i30, 1.4 MPi DOHC CVVT, Comfort, Shine Red, Korea
Fakt tam bude? To bych se snad zajel podivat...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Snad jo. Píšou to skoro každý den v novinách Metro.Hardcam píše:Fakt tam bude? To bych se snad zajel podivat...
i30, 1.4 MPi DOHC CVVT, Comfort, Shine Red, Korea
Ahoj všichni,
na Kladně v Amondu je k dispozici jedna předváděcí i40.
Přijďte se podívat
na Kladně v Amondu je k dispozici jedna předváděcí i40.
Přijďte se podívat
- delarosa68
- *
V Kralupech n Vlt. je zaparkovaná kousek od NOWACA uz dva dny pred domem u Lidového domu