tady někdo prodává celý motor za 15 000. Co flaschi,nechceš do zásoby?
http://auto.bazos.cz/inzerat/9859335/Hy ... r-D4BA.php
motor
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- flashdriver
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: motor
mozna by se hodil, ale ja mam D4BH
No jo.Ty musíš mít dycky něco extra.
A co galoš,vše v poho?Mě se povedlo už definitivně odprásknout zadní nárazník a jedno světlo.Sice jsem to zalátal a jezdim s tim,ale už to budu muset řešit.No nejlépe pevnosťákem-uvidíme.Ty na ňom taky najezdíš hodně,kolik už máš nalítáno?
A co galoš,vše v poho?Mě se povedlo už definitivně odprásknout zadní nárazník a jedno světlo.Sice jsem to zalátal a jezdim s tim,ale už to budu muset řešit.No nejlépe pevnosťákem-uvidíme.Ty na ňom taky najezdíš hodně,kolik už máš nalítáno?
- flashdriver
- **
- Kontaktovat uživatele:
skoro dve kila, v tydnu jsme se nekde mijeli, myslim ze na proseku, ale jisty uz si nejsem. jj, zatim to jede, brzdy po sabotazi v poho, ve sredu prijdou trail mastery tlumitka a snad konecne dodelam tu sperovou a kotoucovou zadni napravu a pred UK snad bude na aute, nejak nestihamdudus píše:No jo.Ty musíš mít dycky něco extra.
Dej vedět jak budes spokojenej s tou špérou.Někdo na to nadává a chce samosvor a my co ho máme zase naopak.Ony ty samosvory dělaj různý-nevíš na kolik % uzavírá samo-dif na galoši?Já bych typ tak 70%/30%.Ale doufám že je to 50/50.