Getz 1.5 Crdi VGT

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Odpovědět
key

Getz 1.5 Crdi VGT

Příspěvek od key »

Je tu někdo s novým 4 válcovým dieslem 65 KW? Jaké máte zkušenosti? pružnost motoru, spotřeba, řízení s el. posilovačem? Já mám najeto pouze 1300 km a před tímto modelem jsem měl Getz 1.3 cool. U 1.3 to trvalo 10000 km, než se trochu rozjelo, nejlíp to pak jelo na 20000 km. S tímhle nafťákem musím v obci na trojku (nad 1500 ot.) jinak na čtyřku to začne hučet. Jak to jezdí dalším?
Reklama

vipe

Příspěvek od vipe »

Vítám tě na fóru, ať tady najdeš odpovědi na to co hledáš a nejen to i partu skvělejch lidiček. S naftou tady budeš u Getze asi sám :( těch sem moc jezdit neviděl. Co že jsi vyměnil benzín za naftu taky jsem do něj chtěl jít ale na cenovej rozdíl už nebylo. Odkud jsi pokud se mohu zeptat dej si město do osobních údajů a autíko do podpisu v nastavení ať je tu pořádek. :wink:
key

Příspěvek od key »

Díky za přivítání. Důvod změny na naftu je prostý, lehce jsem zmasakroval našeho bobka bez následků na zdraví a životech. Protože jsem ptřeboval hned jiné auto a v akci champion bylo u nás už jenom tohle (kromě 1.1), tak jsem do toho šel. Má to zátah a po zahřátí je to docela tichý. Jenom to chce nad 1500 ot., jinak to zvukově protestuje. Alespoň zatím na 1300 km. Kolem 2000 ot. už je to drak.
Getz champion 1.5 Crdi VGT (65kW)
vipe

Příspěvek od vipe »

Tak to jo, hlavně že to mělo dobrej konec a předpokládám že byla spokojenost s "bobkem" když jsi šel znovu do Getze. :wink:
Velbloud

Příspěvek od Velbloud »

Zdravím :D

já ho mám jako služebáčka... 2 měsíce starýho (výbava champion) a musím říct - úplná spokojenost... je to suprový vozítko :wink:
Corsa B 1.4 16V - Mazlík
Getz 1.5 16 V CRdi VGT - denní vozítko ;o)

Live to ride, ride to live!
vipe

Příspěvek od vipe »

Vítám Velblouda, tak koukám že ten diesel se nám tady začíná množit. Jinak ti přeji ať ti auto dělá jen dobrou službu a jezdí bez poruch jak jinak. :wink:
key

Příspěvek od key »

to Velbloud:
jak Ti to jede okolo 1500 ot - pružnost motoru a kolik je na něm najeto ?
Getz champion 1.5 Crdi VGT (65kW)
Jozef
*

Re: Getz 1.5 Crdi VGT

Příspěvek od Jozef »

key píše:Je tu někdo s novým 4 válcovým dieslem 65 KW? Jaké máte zkušenosti? pružnost motoru, spotřeba, řízení s el. posilovačem? Já mám najeto pouze 1300 km a před tímto modelem jsem měl Getz 1.3 cool. U 1.3 to trvalo 10000 km, než se trochu rozjelo, nejlíp to pak jelo na 20000 km. S tímhle nafťákem musím v obci na trojku (nad 1500 ot.) jinak na čtyřku to začne hučet. Jak to jezdí dalším?
Nazdar, nazdar. Ja som skusal ten 81kW. Je to diesel ale jazdi sa s nim ako s benzinom....zacina tahat pri vyssich otackach. Ja mam tiez 1.5crdi ale 3valec, mam ho chipnuty a chip urobil to , ze max. krutiaci moment sa posunul k nizsim otackam. Takze vobec sa Ti necudujem ,ze mas pocit ze to zabera az pri vyssich otackach, je to proste tak urobene. Ked sme s kamosom dali jeho Getz 1.5crdi 4 valce 81kw, najazdenych 6000km a moj chipnuty 1.5crdi 3 valec zhruba 100-105koni, 120 000km na start tak 1. a 2. prevodovy stupen som bol vpredu, nizsie mi to zabera tak sa skor dostal do pohybu ale pri 3. ma uz predbehol a nestihal som mu. Tkaze asi tak. Mal by som to mat aj na videu....Getz Race.
Getz 1,5 CRDi
vipe

Příspěvek od vipe »

Pokud se může porovnávat přímo na místě tak je to nejlepší. :wink:
Odpovědět

Zpět na „GETZ“