To doufám jen aby vydrželo, ale 5 let záruka to je bomba tak snad si za to auto u Hyundaie ručí. Třeba děda si koupil Golfa 5řady za 420 000 Kč před 2 rokama má na něm najeto cca 17 000km a motor mu žere olej že musí dolejvat, těsně před zárukou se mu rozbilo ABS (cena ABS pokud by to platil 35 000kč) takže je docela naštvanej na vw litoval že si nenechal 3 řadu golfa. A když jsem se byl koukat na Polo tak prodejci děda všechno líčil jak je rozhořčenej na VW a prodejce říká... tak to jste chytil asi "špatnej kus"
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
říkám auto za takovej peníz a špatnej kus? to že si dělá srandu, když mám mít štstí na kus tak ať ho dají za polovic
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
neříkám, že se to stát nemůže, ale proč volkswagen group nestojí se zárukou za svejma autama jako třb. Hyundai? To by mě zajímalo, přece by neprodělali.
Jj nový Rio je cool takovej větší sportovec jen bych ho rád viděl naživo. Je pravda, že teď už vím jak to v salonech chodí tak bych se v něm taky chtěl projet až vyjede. Takový spestření
No i20 splnila moje očekávání a jsem zatím spokojenej ještě si zvykám na převodovku, ale líbí se mi jak barvička tak vše
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
děkuju máte určo všichni pravdu
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
stejně bych na ně nedal, ale štvalo mě jak rypákovali.